Διέρρευσε το πρώτο Samsung smartphone με pop-up κάμερα

, Διέρρευσε το πρώτο Samsung smartphone με pop-up κάμερα

Η Samsung ήταν από τις πρώτες εταιρείες που πάλεψε να μην ενσωματώσει το notch στα κινητά της. Μία από τις πιο ενδεδειγμένες λύσεις θα ήταν η pop-up κάμερα σαν αυτή του Xiaomi Mi 9T Pro, κάτι που δεν έχουμε δει ποτέ την εταιρεία να χρησιμοποιεί μέχρι και σήμερα, αν και έκανε χρήση ακόμα πιο περίπλοκων σχεδίων, όπως της περιστρεφόμενης κάμερας του Galaxy A80.

Σύμφωνα με τον γνωστό OnLeaks η εταιρεία φαίνεται να ετοιμάζει το πρώτο της smartphone με pop-up κάμερα, το οποίο θα είναι μία mid-range συσκευή της σειράς A. Η συσκευή θα έχει ελάχιστα bezel περιμετρικά αλλά αρκετό chin στο κάτω μέρος, με το μέγεθος της οθόνης να ανέρχεται στις 6.5 ίντσες, αγνώστης προς το παρόν ανάλυσης.

Ενδιαφέρει επίσης: Ένα εντελώς διαφορετικό design για Xiaomi smartphone χωρίς bezels

Στο πίσω μέρος της συσκευής βλέπουμε τρεις κάμερες, τοποθετημένες κάθετα, ενώ στο κέντρο βρίσκεται ο αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος. Οι διαστάσεις της συσκευής είναι 185.5mm ύψος, 77mm πλάτος και πάχος 9.2mm. Απουσιάζει η θύρα ακουστικών 3.5mm, όμως φαίνεται στο πάνω μέρος της συσκευής ότι υπάρχει πομπός IR. Η τροφοδοσία της συσκευής θα γίνεται μέσω καλωδίου USB Type-C.

Όλες οι παραπάνω πληροφορίες αναφέρεται ότι προέρχονται από OEM CAD αρχεία που διέρρευσαν, κάτι που αν αληθεύει η συσκευή θα κυκλοφορήσει σύντομα. Εν αναμονή λοιπόν περισσότερων λεπτομερειών ή και κάποιας επίσημης ανακοίνωσης από τη Samsung.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.