Δημιουργία πολλαπλών αντιγράφων εφαρμογών σε Android smartphone

Parallel Space Android

Αρκετές εφαρμογές προσφέρουν τη δυνατότητα σύνδεσης πολλαπλών λογαριασμών, μερικά παραδείγματα τέτοιων apps είναι το Facebook, το Instagram, και το Twitter. Ωστόσο, υπάρχουν αμέτρητα apps στο Android που δεν διαθέτουν αυτό το χαρακτηριστικό.

Η λύση στο πρόβλημα είναι η εγκατάσταση ή καλύτερα η δημιουργία πολλαπλών αντιγράφων των συγκεκριμένων εφαρμογών, τα οποία μπορούν να τρέχουν χωριστά, και επιτρέπουν τη σύνδεση διαφορετικών λογαριασμών.

Κάποιες Android ROM, όπως το OxygenOS ή το MIUI, προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα. Τι γίνεται όμως αν δεν διαθέτουν smartphone της Xiaomi ή της OnePlus; Σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το δωρεάν app Parallel Space.

  • Το πρώτο βήμα είναι να κατεβάσουμε την εφαρμογή από το Google Play. Έπειτα, την ανοίγουμε και στην πρώτη οθόνη κάνουμε tap στο “CONTINUE”.

  • Η εφαρμογή θα ζητήσει κάποιες άδειες τις οποίες δίνουμε για να λειτουργεί σωστά και στην επόμενη οθόνη, πατάμε “START”.

Parallel Space Android

  • Το Parallel Space πραγματοποιεί έλεγχο για να δει ποιες εφαρμογές μπορεί να κλωνοποιήσει. Μόλις ολοκληρώσει τον έλεγχο εμφανίζει όλα τα συμβατά apps. Εμείς, διαλέγουμε αυτά που θέλουμε και πατάμε στο “Add to Parallel Space”.

  • Στην αρχική οθόνη του Parallel Space υπάρχουν πλέον τα αντίγραφα των εφαρμογών που διαλέξαμε. Επίσης, αν θέλουμε να κλωνοποιήσουμε περισσότερα apps, μπορούμε να πατήσουμε το “Add App”.

Parallel Space Android

Η εκκίνηση των εφαρμογών γίνεται μέσα από Parallel Space. Ωστόσο, αν πληρώσουμε για την Pro έκδοση μπορούμε να δημιουργήσουμε συντομεύσεις των κλωνοποιημένων apps στην αρχική οθόνη του smartphone.

  • Για να φτιάξουμε μία συντόμευση, πατάμε συνεχόμενα το εικονίδιο του app, το σύρουμε στο “Create shortcut”, και στο πλαίσιο που θα ανοίξει κάνουμε tap στο “ADD”.

  • Οι συντομεύσεις των κλωνοποιημένων εφαρμογών έχουν στο όνομα του δύο “+” και πάνω στο εικονίδιο το λογότυπο του Parallel Space.

Parallel Space Android

Το Parallel Space είναι μία πολύ καλή λύση αν θέλουμε να έχουμε πολλαπλά αντίγραφα εφαρμογών. Εσείς γνωρίζατε την ύπαρξη του;

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Netflix

Netflix Αύγουστος 2021: Όλες οι νέες κυκλοφορίες, ταινίες, σειρές στην Ελλάδα

Αυτή είναι η λίστα με όλες τις νέες κυκλοφορίες σε ταινίες και σειρές που θα προβληθούν τον Αύγουστο του 2021 στην Ελλάδα από το Netflix.

Smartphones Realme

Realme 8s: Διαρρέουν εικόνες και τεχνικά χαρακτηριστικά

Το Realme 8s θα ανήκει στη λίστα των 5G smartphones της εταιρείας, αποτελώντας μία βελτίωση του Realme 8 στα σημεία.

Smartphones Qualcomm Snapdragon

Qualcomm Snapdragon 898: Τι φέρνει η νέα ναυαρχίδα;

Ο νέος high end επεξεργαστής της Qualcomm, ο οποίος θα ονομάζεται Snapdragon 898 και αναμένεται να έχει υψηλές δυνατότητες.

Smartphones Huawei P50

Huawei P50 και P50 Pro: Φωτογραφικά άρτια, αλλά όχι 5G

Ήρθε, επιτέλους, η στιγμή της επίσημης παρουσίασης του Huawei P50 και P50 Pro, όπου το 5G λάμπει διά της απουσίας του…