Δημιουργία πολλαπλών αντιγράφων εφαρμογών σε Android smartphone

Parallel Space Android

Αρκετές εφαρμογές προσφέρουν τη δυνατότητα σύνδεσης πολλαπλών λογαριασμών, μερικά παραδείγματα τέτοιων apps είναι το Facebook, το Instagram, και το Twitter. Ωστόσο, υπάρχουν αμέτρητα apps στο Android που δεν διαθέτουν αυτό το χαρακτηριστικό.

Η λύση στο πρόβλημα είναι η εγκατάσταση ή καλύτερα η δημιουργία πολλαπλών αντιγράφων των συγκεκριμένων εφαρμογών, τα οποία μπορούν να τρέχουν χωριστά, και επιτρέπουν τη σύνδεση διαφορετικών λογαριασμών.

Κάποιες Android ROM, όπως το OxygenOS ή το MIUI, προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα. Τι γίνεται όμως αν δεν διαθέτουν smartphone της Xiaomi ή της OnePlus; Σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το δωρεάν app Parallel Space.

  • Το πρώτο βήμα είναι να κατεβάσουμε την εφαρμογή από το Google Play. Έπειτα, την ανοίγουμε και στην πρώτη οθόνη κάνουμε tap στο “CONTINUE”.

  • Η εφαρμογή θα ζητήσει κάποιες άδειες τις οποίες δίνουμε για να λειτουργεί σωστά και στην επόμενη οθόνη, πατάμε “START”.

Parallel Space Android

  • Το Parallel Space πραγματοποιεί έλεγχο για να δει ποιες εφαρμογές μπορεί να κλωνοποιήσει. Μόλις ολοκληρώσει τον έλεγχο εμφανίζει όλα τα συμβατά apps. Εμείς, διαλέγουμε αυτά που θέλουμε και πατάμε στο “Add to Parallel Space”.

  • Στην αρχική οθόνη του Parallel Space υπάρχουν πλέον τα αντίγραφα των εφαρμογών που διαλέξαμε. Επίσης, αν θέλουμε να κλωνοποιήσουμε περισσότερα apps, μπορούμε να πατήσουμε το “Add App”.

Parallel Space Android

Η εκκίνηση των εφαρμογών γίνεται μέσα από Parallel Space. Ωστόσο, αν πληρώσουμε για την Pro έκδοση μπορούμε να δημιουργήσουμε συντομεύσεις των κλωνοποιημένων apps στην αρχική οθόνη του smartphone.

  • Για να φτιάξουμε μία συντόμευση, πατάμε συνεχόμενα το εικονίδιο του app, το σύρουμε στο “Create shortcut”, και στο πλαίσιο που θα ανοίξει κάνουμε tap στο “ADD”.

  • Οι συντομεύσεις των κλωνοποιημένων εφαρμογών έχουν στο όνομα του δύο “+” και πάνω στο εικονίδιο το λογότυπο του Parallel Space.

Parallel Space Android

Το Parallel Space είναι μία πολύ καλή λύση αν θέλουμε να έχουμε πολλαπλά αντίγραφα εφαρμογών. Εσείς γνωρίζατε την ύπαρξη του;

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A73: Ίσως κυκλοφορήσει με κινεζική οθόνη OLED

Αν και μέχρι στιγμής παρέχει όλες τις οθόνες που βρίσκονται στις συσκευές Galaxy, φήμες θέλουν τη Samsung να στρέφεται σε κατασκευαστή από την Κίνα για τη σειρά Galaxy A73 προκειμένου να αυξήσει τα περιθώρια κέρδους της.

Smartphones OPPO

OPPO K9s: Παρουσιάζεται επίσημα με Snapdragon 778G

Όπως ήταν προγραμματισμένο, η OPPO προχώρησε στην αποκάλυψη όλων των τεχνικών χαρακτηριστικών του K9s.

Smartphones Redmi Note 11 Redmi Note 11 Pro

Redmi Note 11 Series: Επίσημη παρουσίαση στις 28 Οκτωβρίου

Το… Oktoberfest των παρουσιάσεων νέων μοντέλων καλά κρατεί και το Redmi Note 11 Series έρχεται στις 28 του μήνα.

Smartphones Google Google Pixel

Pixel Fall Launch: Μάθε όλα όσα ανακοίνωσε μόλις η Google

Με εικόνες από το Store της στο κέντρο της Νέας Υόρκης μας υποδέχτηκε η Google στο Pixel Fall Launch.