Dior phone | Αν σας περισσεύουν 5000 δολάρια

, Dior phone | Αν σας περισσεύουν 5000 δολάριαΚαθώς όλο και περισσότεροι οίκοι μόδας κατασκευάζουν κινητά με την επωνυμία τους έτσι κα η εταιρία Dior αποφάσισε να κατασκευάσει το δικό της κινητό κόσμημα σε συνεργασία με την ModeLabs. Σίγουρα είναι ένα τηλέφωνο που απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες και μάλιστα αρκετά ευκατάστατες μιας και η τιμή της συσκευής θα αγγίζει τα 5000 δολάρια.

Το Dior phone είναι τόσο μικρό που μοιάζει με ένα ελαφρώς μεγαλύτερο USB Key. Από τεχνικής πλευράς μέχρι στιγμής το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι θα διαθέτει οθόνη αφής και κάμερα. Τέλος όσο εντυπωσιακό και αν δείχνει εξωτερικά, η τιμή του θα αποτρέψει πολλές γυναίκες απ’ το να προβούν στην αγορά του. Ίσως όμως το επιτρέψει σε κάποιους επίδοξους εργένηδες που θα ήθελαν να εντυπωσιάσουν το νέο τους αμόρε!

87
317

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
yatzer

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ H ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟ DIOR?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

COSTAS

tasosvel

Το Dior phone ανακοινωθηκε 6 Μαΐου.

Κώστας Βλαχάκης

@yatzer: Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε από την εταιρεία κατασκευής ModeLabs που συνεργάστηκε και έχει τα δικαιώματα από τον οίκο Dior.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.