Doogee T6: Επίσημα με μπαταρία 6250mAh

Οι Κινέζοι έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για το ποιος θα καταφέρει να δώσει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στη μπαταρία των smartphones τους. Στη “μάχη” μπαίνει και το Doogee T6 το οποίο ανακοινώθηκε επίσημα και έρχεται με μπαταρία στα 6250mAh. Υπόσχεται 101 ώρες διάρκεια μπαταρίας μέχρι την επόμενη φόρτιση.

Παρά την μπαταρία του, το κινητό έχει καταφέρει να κρατήσει σχετικά λεπτό πάχος στα 9.9 χλστ., υποστηρίζει τεχνολογία γρήγορης φόρτισης 2A ενώ μπορεί να φορτίσει και άλλες συσκευές.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά αναμένουμε τετραπύρηνο επεξεργαστή MediaTek MT6735, Mali-T720 MP2 GPU, μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB (μάλλον μη επεκτάσιμη), κάμερα 8 Megapixel και δεύτερη κάμερα 2 Megapixel. Θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα αλλά δεν ανακοινώθηκε ακόμη τιμή.

Οι Κινέζοι μετά το πάχος όπου έφτασαν πολύ χαμηλά σε χιλιοστά, έχουν ξεκινήσει να δημιουργούν ένα νέο “trend” βάζοντας τεράστιες μπαταρίες στα κινητά τους, έχουμε δει ακόμη και μπαταρία στα 10000mAh στο Oukitel K10000. Μένει να δούμε αν θα ακολουθήσουν και πιο mainstream ονόματα ή αν θα βρουν κάποιον άλλο τρόπο να για λύσουν το αιώνιο πρόβλημα της μπαταρίας.

Doogee T6: Επίσημα με μπαταρία 6250mAh, Doogee T6: Επίσημα με μπαταρία 6250mAh

Doogee T6: Επίσημα με μπαταρία 6250mAh, Doogee T6: Επίσημα με μπαταρία 6250mAh

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Irfan

Χαχα αν ξεμεινω με το αμαξι θα το αγορασω

rose

Tο βαρος του κινητου θα ξεπερναει το ενα κιλο ή οχι ?

Solon

Επεξεργαστής για κλάματα.

Anarchy79

Solon Μην λες oti nanai μια χαρα επεξεργαστης είναι. Να ξερουμε τι λεμε. Ναι μεν υπαρχουν καλυτεροι, αλλα μια χαρα ειναι για καθημερινη χρηση, παιχνιδια, πολλαπλες εφαρμογες κτλ. Αν θες να κανει καφε, αντε σε καφετέρια. Αν εχει και μια τιμη 120-150 ευρω θα παει καλα. Μπραβο στους κινέζους. Σκατά στην apple…..

George

Το μόνο που με χαλάει είναι αν πράγματι έρθει με ενσωματωμένη μνήμη χωρίς δυνατότητα επέκτασης. Τις ίδιες δηλαδή μαλα**ες που κάνει και η Apple. Κατά τα άλλα γαμάτο!! Θα αγοράσω ένα τέτοιο και θα φορτίζω τα iPhone των 800 ευρω που έμειναν από μπαταρία! Θα έχει πλάκα. Χα χα χα!

Τουρίστας

Για το κόστος που το πουλάνε (110€) είναι ξεφτίλα.
Ευτυχώς στην DooGee κατάλαβαν οτι έκαναν λαλακία που έβγαλαν κινητό με ενσωματωμένη μπαταρία και εσωτερική μνήμη και ελπίζω πως δεν θα το ξανακάνουν.

Τώρα απο εκεί και πέρα, ο επεξεργαστής του σίγουρα δεν είναι και ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά αλλά είναι μια σοφή επιλογή (καθότι 64bit που λέει πολλά) και 4πύρηνος.

Για τον φίλο Solon που θέλει κινητό με 4GHz επεξεργαστή για να παίζει Call of Duty, δυστυχώς δεν κάνει. Για όλα τα υπόλοιπα όμως φτάνει και περισσεύει.

σωκρατησ

Τηλεφωναρα με τρελη μπαταρια……πολυ γρηγορο με καλη οθονη…κ ολα καλα ….το μονο που δν μαρεσει ειναι που δν δεχεται καρτα μνημησ συγχρονωσ με καρτεσ σιμ…η θαχεισ δυο σιμ κ οχι καρτα μνημησ η μια καρτα μνημησ κ μια σιμ ….διαλεγεισ κ κανεισ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones DooGee

To Doogee S88 Pro είναι ένα Android smartphone που αντέχει

Το συγκεκριμένο smartphone μπορεί να αποτελέσει ιδανικό σύντροφο για όλους όσους κινούνται είτε σε extreme συνθήκες, είτε σε βαριές χειρωνακτικές εργασίες.

Smartphones Android Smartphones Doogee smartphones MWC 2018

Doogee V: Έρχεται με in-screen αισθητήρα αποτυπώματος στο MWC 2018

Στις 27 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο του MWC 2018 αναμένεται να παρουσιαστεί το Doogee V, το νέο smartphone της εταιρείας το οποίο θα έρχεται με in-screen αισθητήρα αποτυπώματος.

Smartphones DooGee

Doogee V: Με αισθητήρα αποτυπωμάτων στην οθόνη και design μεταξύ iPhone X, Galaxy S9

Η Doogee δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή στην χώρα μας, όμως πρόκειται για έναν ανερχόμενο Κινέζο κατασκευαστή smartphones με αξιόλογες και προσιτές προτάσεις. Η εταιρεία προσπαθεί να παρουσιάζει συσκευές που ενσωματώνουν χαρακτηριστικά ακριβότερων μοντέλων σε χαμηλότερες τιμές, ενώ τα νεότερα κινητά της φέρουν και φουτουριστικό σχεδιασμό.

Smartphones Android DooGee Doogee smartphones

Doogee: Έρχεται smartphone με κυρτή οθόνη

Ο Κινέζος κατασκευαστής Doogee δεν είναι ιδιαίτερα γνωστός στην Ευρώπη και την Ελλάδα, αλλά σημειώνει υψηλές πωλήσεις στις αγορές της Ανατολής, κυρίως λόγω των οικονομικών προτάσεων του. Τα ομώνυμα smartphones συνδυάζουν ισχύ με ποιότητα κατασκευής και χαμηλή τιμή.