Dummy του Mate 20 Pro δείχνει πολύ λεπτά bezel και μικρό chin στο κάτω μέρος της οθόνης

dummy huawei mate 20 pro bezel chin, Dummy του Mate 20 Pro δείχνει πολύ λεπτά bezel και μικρό chin στο κάτω μέρος της οθόνης

Τα Mate 20 και Mate 20 Pro θα αποκαλυφθούν σύντομα στην επίσημη παρουσίαση στις 16 Οκτωβρίου στο Λονδίνο, ενώ μέχρι τότε δε γνωρίζουμε τι θα έχει μείνει κρυφό για αυτές, με τις διαρροές να μη σταματούν, μιας και εμφανίστηκε dummy του Mate 20 Pro που δείχνει το σχεδιασμού του.

Μας χωρίζει κάτι παραπάνω από ένα μήνα μέχρι την παρουσίαση των νέων μελών της σειράς Mate από τη Huawei και οι διαρροές πληροφοριών ειδικότερα για το Mate 20 Pro είναι ασταμάτητες. Το Mate 20 Pro εμφανίστηκε σε dummy συσκευή και αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες για την εμφάνιση της οθόνης του και ενδεχομένως τον τελικό σχεδιασμό της συσκευής.

Από τα όσα είναι γνωστά μέχρι σήμερα, το Mate 20 Pro θα διαθέτει OLED οθόνη με κυρτές άκρες, με πολλούς να αναφέρουν ότι η οθόνη μοιάζει αρκετά με αυτήν των Galaxy S8/S9 της Samsung. Τα bezel της οθόνης φαίνονται πολύ λεπτά στην αριστερή και δεξιά πλευρά της ενώ στο κάτω μέρος το chin μοιάζει να είναι αρκετά μικρό.

Στο πάνω μέρος της οθόνης ξεχωρίζει το notch, το οποίο φαίνεται να είναι αρκετά μεγαλύτερο από το αντίστοιχο του Mate 20 μιας και θα διαθέτει τεχνολογία ξεκλειδώματος της συσκευής μέσω αναγνώρισης προσώπου στα πρότυπα του Face ID, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια από το face unlock που προσφέρουν αρκετά android smartphone.

Τέλος, το Mate 20 Pro αναμένεται να διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη, η οποία στο dummy μοντέλο εμφανίζει το λογότυπο της Leica, δείχνοντας πως η συσκευή θα διαθέτει τριπλή κάμερα από τη Leica για λήψεις ακόμα καλύτερης ποιότητας.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Όταν μεγαλώσω θα γινω s9+….
Όχι οχι όταν μεγαλώσω θα γίνω iPhone X……
Μπααααα όχι….
Θα γίνω και τα δύο

Kostas-DOHA

Μακαρι οταν μεγαλωσεις να εχεις αυτα ως προτυπα….Αλλωστε ..αν ο μαθητης γινει καλυτερος απο τον δασκαλο…τοτε ο δασκαλος εχει κανει καλη δουλεια….και τοτε….ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ

Flagship killer

Παντελώς άσχετο το παράδειγμα του δασκάλου..
Αντιθέτως το σωστό παράδειγμα είναι οι 3 μαθητές… οι δύο καλοί μαθητές που συναγωνίζεται ο ένας τον άλλο και ο τρίτος σκραπας που αντιγράφει και από τους δύο… Τέλος πάντων…

Petros

Αλλο ενα copy iPhone X απο τον σωρό!! Πας να δεις συσκευή και είναι όλες ίδιες, εξαιρούνται προσωρινά τα Samsung

JohnWave

Όπως είχα γράψει στο προηγούμενο σχετικό θέμα, θα μου άρεσε πολύ αν αντί αυτού του τεράστιου notch είχε ένα waterdrop. Άψογο θα ήταν το design αφού θα συνδύαζε S9+OP6T. Πάντως αυτό που με ενδιαφέρει προσωπικά περισσότερο στο Mate 20 Pro, είναι να δω αν η Huawei θα έχει διορθώσει την πίσω κάμερα την ημέρα.

GS

Άλλη μια αντιγραφή αλλά iphone X.Και το χειρλοτερο πιο αντιγραφή S9+ πεθαίνεις.Θα βάλουν 100 κάμερες για να περιφανεύονται ότι έχουν καλύτερη κάμερα από την Samsung.

TOO BAD HUAWEI.

Flagship killer

Ούτε οι κινεζοφαν δεν σχολιάζουν… φαντάσου

Casper

Για πια αντιγραφή iPhone X μιλάτε…? Ξεχάσατε ότι και η Apple απο αλλού πήρε το σχέδιο του Χ… Αλλα δεν μας συμφέρει να το λεμε.. Φυσικά αφού το αλλού τηλ δεν πουλάει και πουλάει τo iPhone τότε όλοι αντιγραφουντην Apple και την Samsung.. Όταν αυτές οι δύο εταιρείες έκλεβαν πατέντες από τις κινέζικες δεν υπήρχε κανένα θεμα.

Flagship killer

Casper συμφωνώ απόλυτα μαζί σου… αρκεί να μου θυμίσεις ποιες πατέντες κινέζων έκλεψαν;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.