Δυνατές καλοκαιρινές προσφορές στα vivo Y33S και vivo Y76 5G

vivo Y33s, Δυνατές καλοκαιρινές προσφορές στα vivo Y33S και vivo Y76 5G

Αυτό το καλοκαίρι, η vivo ο Νο.1 κορυφαίος κατασκευαστής smartphones στην Κίνα προσφέρει δυο δυνατά μοντέλα στην ελληνική αγορά με super έκπτωση. Οι προσφορές αυτές είναι μοναδικές και δεν πρόκειται να επαναληφθούν στο μέλλον για τα συγκεκριμένα μοντέλα. Στα φετινά vivo Special Summer Sales συμμετέχουν τα vivo Y33S και vivo Y76 5G.

Αποκτήστε τα Smartphones vivo Υ33S και Υ76 5G με έκπτωση Summer Sales από το You.gr σε 18 και 24 άτοκες δόσεις!

vivo Y76 5G

vivo Y33s, Δυνατές καλοκαιρινές προσφορές στα vivo Y33S και vivo Y76 5G

Eλαφρύ, κομψό, με εξαιρετικά λεπτό σώμα και πλαίσιο για βολικό κράτημα και μέγιστη άνεση, το vivo Y76 5G είναι εδώ και κερδίζει τις εντυπώσεις τόσο με την εμφάνιση όσο και με τις επιδόσεις του. Θα το βρείτε με Special Sumer Sales τιμή, στα 299 ευρώ.

Έρχειται με επεξεργαστή MediaTek Dimensity 700 5G, Mali-G57 GPU με τεχνολογία Ultra Game Mode 2.0 για δυνατές επιδόσεις στο gaming, οθόνη τεχνολογίας LCD IPS με διαγώνιο 6,58″ ανάλυσης FHD+, μνήμη RAM 8GB που μπορεί να επεκταθεί έως και τα 12GB χάρη στην τεχνολογία Extended RAM 2.0 και αποθηκευτικό χώρο 128GB με micro SD.

Με βασική κάμερα 50 Megapixel, κάμερα Macro 2 Megapixel και αισθητήρα bokeh 2 Megapixel, θα τραβήξεις καλοκαιρινές φωτογραφίες που θα θυμάσαι για πάντα. Σε ότι αφορά τη selfie κάμερα των 16 Megapixel αυτή είναι τεχνολογίας AI Extreme Night Selfie και συμπληρώνεται με αλγόριθμο AI Face Beauty, Smart Softlight Band για ένα άψογο πορτρέτο.

Η μπαταρία του vivo Y76 5G έχει χωρητικότητα 4.100mAh και μπορεί να φορτίσει γρήγορα με 44W FlashCharge. Τσέκαρέ το με 299 ευρώ στο You.gr.

vivo Y33s

vivo Y33s, Δυνατές καλοκαιρινές προσφορές στα vivo Y33S και vivo Y76 5G

Με λεπτό σχεδιασμό και όμορφες χρωματικές επιλογές, οθόνη 6,58” FHD+ με φίλτρο μπλε φωτός για ακόμα πιο ξεκούραστη θέαση, επεξεργαστή MediaTek Helio G80, 8GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου με υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD, το vivo Y33s είναι εδώ και έχει τιμή Summer Sales, 199 ευρώ.

Διαθέτει τριπλό σύστημα κάμερας, με βασικό αισθητήρα 50 Megapixel (f/1.8), κάμερα βάθους 2 Megapixel (f/2.4) και Macro κάμερα με 2 Megapixel (f/2.4) για κοντινές. Ενσωματώνει μπροστινή κάμερα Super Night Selfie με αισθητήρα των 16 Megapixel για φωτεινές φωτογραφίες, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, ακόμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η μπαταρία του vivo Y33s έχει χωρητικότητα 5.000 mAh, υποστηρίζει 18W Fast Charge και δυνατότητα αντίστροφης φόρτισης για να φορτίζετε με το κινητό σας άλλες ασύρματα φορτιζόμενες συσκευές. Τρέχει Android 11 με Funtouch OS 11.1 και έχει τη δυνατότητα επέκτασης μνήμης Extended RAM 2.0 και Multi-Turbo 5.0 για ακόμα υψηλότερη απόδοση στο mobile gaming και όχι μόνο. Τσέκαρέ το με 199 ευρώ στο You.gr.

Super καλοκαιρινή προσφορά από την vivo με τα smartphones Υ33S & Y76 5G για να γεμίσεις φωτογραφικές αναμνήσεις το καλοκαίρι σου!

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones vivo vivo Android smartphones

Vivo X100 Ultra: Τeaser δείχνει καινοτόμες λειτουργίες κάμερας

Το πρώτο επίσημο teaser της επερχόμενης ναυαρχίδας της vivo, του X100 Ultra, είναι επιτέλους εδώ και αποκαλύπτει πολλά.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo: Αποκάλυψε το BlueImage για την τεχνολογία της κάμερας – Μάλλον θα το δούμε με το το vivo X100 Ultra

Η vivo παρουσίασε το brand “BlueImage” που θα περιλαμβάνει την τεχνολογία απεικόνισης και θα κάνει ντεμπούτο με το vivo X100 Ultra.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra: Μια επαγγελματική κάμερα που μπορεί να κάνει τηλέφωνα

Το X100 Pro της vivo διαθέτει ήδη μια καταπληκτική κάμερα, μία από τις καλύτερες που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες σε smartphone.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 και X100 αποκτούν υποστήριξη 5.5G μέσω ΟΤΑ ενημέρωσης

Την περασμένη εβδομάδα η China Mobile ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία του 5G-Advanced (γνωστό και ως 5.5G) στο δίκτυό της.