Εμφανίστηκε prototype του Razer Phone 3 σε Κινεζικό marketplace

, Εμφανίστηκε prototype του Razer Phone 3 σε Κινεζικό marketplace

Η Razer ήταν από τις πρώτες εταιρείες που ξεκίνησε το trend των gaming smartphones, με το πρώτο Razer Phone να κυκλοφορεί το 2017. Στη συνέχεια η εταιρεία κυκλοφόρησε το επόμενο έτος το Razer Phone 2, αλλά από τότε δεν υπάρχει καμία ένδειξη για νεότερο smartphone.

Κάποιοι λένε ότι η εταιρεία ετοίμαζε και τρίτο smartphone στη σειρά, αλλά ακυρώθηκε. Άλλοι ότι δεν υπήρξε ποτέ, καθώς δε γνωρίζουμε ούτε κάποιο χαρακτηριστικό για τη συσκευή. Ωστόσο, μία αγγελία σε ένα Κινέζικο site αγγελιών μεταχειρισμένων, με την ονομασία Taobao, φαίνεται να επιβεβαιώνει πως η συσκευή όντως είχε αναπτυχθεί, χωρίς να γνωρίζουμε πόσο κοντά ήταν στην κυκλοφορία.

, Εμφανίστηκε prototype του Razer Phone 3 σε Κινεζικό marketplace

Η συσκευή, με τον πωλητή να ισχυρίζεται ότι όντως είναι το Razer Phone 3, φαίνεται σχεδόν ίδια στο μπροστά μέρος με το Razer Phone 2, με μικρότερα μεν αλλά αρκετά μεγάλα bezel στο πάνω και στο κάτω μέρος της συσκευής για τα stereo ηχεία, καθώς και διπλή κάμερα selfie στα αριστερά. Στο πίσω μέρος όμως, βλέπουμε τριπλό σύστημα κάμερας, σε αντίθεση με τα δύο προηγούμενα που είχαν δύο.

Δυστυχώς, ούτε ο πωλητής αλλά ούτε κάποια πηγή επιβεβαιώνει τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, οπότε μένουμε μόνο με μία εικόνα. Ακόμα και έτσι όμως, η εταιρεία φαίνεται πως δεν παράτησε αμέσως τα σχέδια για το Razer Phone 3, χωρίς να γνωρίζουμε ποιοι ήταν η λόγοι που δεν προχώρησε ποτέ με την κυκλοφορία του μοντέλου.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παύλος

Όταν είχε η Sony παρόμοιο σχήμα στα κινητά της όλοι την έκραζαν αλλά από ότι θυμάμαι το σχήμα του razer phone τους άρεσε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear CES 2023 featured RAZER

CES 2023 – Leviathan V2 Pro: Η ηχόμπαρα της Razer προσαρμόζει τον ήχο 3D με βάση τη θέση του κεφαλιού σας

Η Razer αποκάλυψε την ηχόμπαρα για PC Razer Leviathan V2 Pro με beamforming τεχνολογία, η οποία διαθέτει κάμερα υπερύθρων που μπορεί να ανιχνεύσει πού βρίσκεται ο χρήστης σε πραγματικό χρόνο και προσαρμόζει τα 3D beams ήχου για να βελτιστοποιήσει τον ήχο που φτάνει στα αυτιά του.

Games PlayStation PlayStation 5 RAZER

Η Razer παρουσιάζει το χειριστήριό της για το PS5 – Δεν μοιάζει ιδιαίτερα όμορφο

Η Razer αποκάλυψε το δικό της επαγγελματικό χειριστήριο PS5 και δεν φαίνεται να εντυπωσιάζει το κοινό, είναι ογκώδες χειριστήριο με ιδιαίτερα υψηλή τιμή, κρύβει όμως μία εντυπωσιακή τεχνολογία.

Gear Gaming RAZER Tablet

Το Razer Edge είναι ένα ισχυρό tablet για παιχνίδια στο cloud

H Razer παρουσίασε ένα νέο Android tablet ειδικά κατασκευασμένο από την αρχή για gaming στο cloud, με την ονομασία Razer Edge και διατίθεται σε δύο παραλλαγές, ένα μοντέλο WiFi 400 $ και ένα μοντέλο 5G αποκλειστικό της Verizon.

Gear RAZER USB-C

Razer: Λανσάρει ανεμιστήρα ψύξης MagSafe RGB για τηλεφωνα Android και iPhone

Το “Razer Phone Cooler Chroma” είναι ένας ανεμιστήρας ψύξης συμβατός με MagSafe που τροφοδοτείται από USB-C, με φωτισμό Chroma RGB της Razer.