Ένα Galaxy A8s FE (Fan Edition), μόνο για γυναίκες;

Galaxy A8s FE, Ένα Galaxy A8s FE (Fan Edition), μόνο για γυναίκες;
Η Samsung ετοιμάζει ένα facelift στο Galaxy A8s με σκοπό από ό,τι φαίνεται να κερδίσει ακόμη περισσότερο το γυναικείο καταναλωτικό κοινό. Παστέλ χρώματα, inox λεπτομέρειες και κομψό φινίρισμα είναι μερικές από τις λεπτομέρειες του νέου smartphone.
Θυμάστε το Samsung Galaxy Note 7 FE; Σε περίπτωση που δεν το θυμάστε, ήταν ίσως από τα καλύτερα Samsung Note. Αλλά αυτό το άρθρο δεν απευθύνεται στο Note 7 FE, αλλά στο Galaxy A8s “FE”, το οποίο σημαίνει “FAN EDITION”. Η Samsung χρησιμοποίησε το “FE” στο παρελθόν και μοιάζει να πρόκειται να το χρησιμοποιήσει ξανά, αυτή τη φορά, προσθέτοντάς το, στο Samsung Galaxy A8s, που ανακοινώθηκε πρόσφατα. To Galaxy A8s FE, έρχεται με λίγο διαφορετική εμφάνιση από την συνηθισμένη.
Σύμφωνα με αναφορές, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Samsung Mobile China, παρουσίασε στα μέλη του Τύπου το Samsung Galaxy A8s FE. Θα κυκλοφορήσει επισήμως στις 14 Φεβρουαρίου στην Κίνα και θα απευθυνθεί προφανώς σε γυναίκες πελάτες. Τα πάντα είναι πανομοιότυπα με τα αρχικά Galaxy A8s, εκτός από τα ντεγκρατέ χρώματα, με τα οποία η Huawei έκανε πολύ δημοφιλή τα P20 και P20 Pro.
Ο μεταλλικός δακτύλιος στο πίσω μέρος γύρω από τον μεσαίο φακό είναι καθαρά για διακοσμητικούς λόγους και το κυανόχρωμο τηλέφωνο που βλέπετε στη φωτογραφία είναι απλώς ένα πρωτότυπο για την εμφάνιση της απόχρωσης (για αυτό δεν έχει και κάμερα στο πίσω μέρος).
Το Galaxy A8s ήταν το πρώτο τηλέφωνο από τα Samsung smartphones, που διέθετε την οθόνη Infinity O με τρύπα για την κάμερα. Άλλες προδιαγραφές περιλαμβάνουν τον Snapdragon 710 SoC, μέχρι 8GB μνήμη RAM και 128GB χώρο αποθήκευσης.
Galaxy A8s FE, Ένα Galaxy A8s FE (Fan Edition), μόνο για γυναίκες;

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.