Ένας στους πέντε χρήστες Android θα αλλάξει σε iPhone, σύμφωνα με έρευνα της Merrill Lynch

ένας στους πέντε χρήστες Android αλλαγή iPhone, Ένας στους πέντε χρήστες Android θα αλλάξει σε iPhone, σύμφωνα με έρευνα της Merrill Lynch

Ο αναλυτής Horace Dediu δημοσίευσε μια έρευνα της Merrill Lynch η οποία έγινε ανάμεσα σε χρήστες smartphone και έδειξε πως ένας στους πέντε χρήστες Android θα αλλάξει σε iPhone όταν έρθει η στιγμή να αγοράσει το νέο του κινητό.

Η έρευνα αυτή πραγματοποιήθηκε σε 32523 κατόχους smartphone της Apple, BlackBerry, Google, HTC, Huawei, Lenovo, LG, Motorola, Oppo, Samsung, Vivo, Xiaomi και ZTE, με τα πρώτα στοιχεία να δείχνουν πως η πλειοψηφία τους θα αγόραζε smartphone της εταιρείας που χρησιμοποιεί ήδη σε ποσοστά που δείχνουν ποιοί χρήστες είναι πιο πιστοί στα smartphone που ήδη έχουν έτσι ώστε να αγοράσουν και πάλι ένα από την ίδια εταιρεία.

Τα στοιχεία δείχνουν πως οι πιο πιστοί χρήστες smartphone είναι αυτοί που έχουν στην κατοχή τους κάποιο iPhone, με το 70% από αυτούς να δηλώνει πως θα αγόραζαν iPhone και στην επόμενη αγορά τους, τη στιγμή που μόλις το 4% των κατόχων iPhone θα αγόραζε συσκευή της Samsung. Η Apple όμως ήταν και η πιο δημοφιλής εταιρεία όσον αφορά αυτούς που θα αλλάξουν smartphone, με ποσοστό 15%-25% να σκοπεύουν να αγοράσουν κάποιο iPhone, αλλάζοντας από το Android που έχουν αυτήν τη στιγμή στην κατοχή τους.

Αν δούμε τα στατιστικά στοιχεία των κατόχων HTC smartphone, θα δούμε πως το 25% από αυτούς θα αγοράσει ένα iPhone στην επόμενη αγορά τους, ενώ για τις υπόλοιπες εταιρείες τα στατιστικά δείχνουν πως αρκετοί θα ήταν αυτοί που θα αγόραζαν ένα iPhone αντί του Android smartphone που έχουν αυτήν τη στιγμή. Πιο συγκεκριμένα, το 22% των χρηστών BlackBerry και Oppo, το 20% των Motorola, Vivo και Xiaomi, το 19% των Samsung, το 18% των Lenovo, το 15% των ZTE και Huawei, το 14% των LG και το 5% των Google χρήστών, θα έκαναν την αλλαγή σε iPhone.

Όλα τα στοιχεία δείχνουν πως πολλοί χρήστες Android smartphone θα άλλαζαν σε iPhone, με την πλειοψηφία των κατόχων Samsung και Huawei smartphone να είναι πιστοί στις επιλογές τους, με το 53% και 54% αντίστοιχα να δηλώνουν πως η επόμενη αγορά τους θα ήταν και πάλι μια συσκευή της ίδιας εταιρείας, δηλώνοντας την ικανοποίησή τους.

ένας στους πέντε χρήστες Android αλλαγή iPhone, Ένας στους πέντε χρήστες Android θα αλλάξει σε iPhone, σύμφωνα με έρευνα της Merrill Lynch

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

39 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GS

Δεν τους ρώτησαν όμως για ποιο λόγο θα άλλαζαν σε iphone .Για το brand name ή για να εκμεταλευτούν τις δυνατότητες που έχει (εδώ γελάμε).Γιατί κάποιος που μπορεί να έχει μια αξιοπρεπή συσκευή των 200-300 ή περισσότερων να πάει δε μήλο?

Παναής

Το 30% των χρηστών blackberry θα αγοράσει iphone. Πόσοι είναι αυτοί δηλ. που το 2018 στην Αμερική έχουν blackberry; Γεμίζουν ένα ταξί;

Agnostos13

@Παναής:
Αφενώς είναι το 22% (το 30% είναι που θα παραμείνει στα Blackberry).
Αφετέρου αυτοί που δεν γεμίζουν ταξί δείχνουν αυτό που λέμε καιρό…οτί οι επαγγελματίες προτιμούν iPhone.

Βέβαια όχι ο κυρ-Μήτσος που γράφει τα μέτρα για τα ντουλάπια που θα φτιάξει στο smartphone του με το πενάκι γιατί δεν τον βολεύει το πληκτρολόγιο.
Ούτε φυσικά ο Μπάμπης που θέλει να κατεβάζει πειρατικούς χάρτες για τις κούρσες του.
Αλλά ούτε και ο Σάκης ο κομπιουτεράς της γειτονιάς που εξομολογείται στους πελάτες του οτι είναι επίτιμο μέλος των Anonymous.

Οι υπόλοιποι…

Blats

έχει κουράσει το iPhone..

johny

@Agnostos13..φιλε λιγα για τον Σακη τον κομπιουτερα γιατι ειναι φιλος μου…χαχαχα
χαιρομαι ομως που καθεσαι και εξηγεις αν και δυσκολο να καταλαβουν σε καποια σου ποστ το τι γραφεις.

@GS.οπου ποστ του iphone και συ βλεπω.συχνος πελατης και θαυμαστης.βεβαια και τα 200-300 ευρω για σενα ναι μια χαρα ειναι και κανεις τη δουλεια σου δεν χρρειαζεται να διαθεσεις περισσοτερα,και καλα εισαι εκει.τι πλατφορμα χρησιμοποιεις ειπαμε?και μη μου πεις οτι εχεις note γιατι αν ειχες note δεν θα εμπενες σε διαδηκασια να μας πεις να πανε καποιοι σε συσκευη 200 με 300 ευρουλακια.μηπως σκεφτεσαι και την τσεπη τους?

forneverarrow

Και χαίρομαι ιδιαίτερα που είμαι «ένας στους 5»!! Από τότε που πήρα iPhone σταμάτησα να γκρινιάζω για τα updates! Έχω πάντα την τελευταία έκδοση και παίρνω ενημερώσεις κάθε μήνα. Επίσης, ξέρω ότι δεν θα αρχίσω να ψάχνομαι για το επόμενο κινητό που θα πάρω μέσα στους πρώτους 12 μήνες!

dimitrisdim14

Ειδικά με αυτές τις τιμές είναι σίγουρο… Χαχααχχαχα 1000€ το πιο φθηνό μοντέλο …

Gregorio

Έρευνες από τα Lidl… η έρευνα έχει ποιο πολλά κενά και από την λέξη κενά σε σημείο που στο λεξικό εκεί που έχει την λέξη ΚΕΝΆ από δίπλα θα πρέπει να έχει για παράδειγμα αυτήν την έρευνα. Kαταρχήν δεν μας λέει αυτοί που θα άλλαζαν γιατί θα άλλαζαν. Τα πράγματα είναι απλά, αυτοί που σκάνε πάνω από 1.000€ για κινητό κάθε χρόνο είναι αυτοί που αγοράζουν Apple και Samsung, ε αυτοί είναι και αυτοί που από την μια πάνε στην αλλην, αυτοί που παίρνουν κινητά των 200€-400€-600€ εννοείται πως δεν θα πάνε ποτέ σε Apple, μην πω πως αν έχουν και αυτογνωσία δεν θα πάνε ούτε σε Samsung.

GS

@johny ούτε Note έχω ούτε S έχω.Έχω ένα τίμιο Honor των 190 ευρώ και κάνει μια χαρά τη δουλειά του. Κουμάντο δεν κάνω στην τσέπη κανενός αλλά όσοι δίνουν ξαφνικά 1500 και 1600 ευρώ για να λένε απλά ότι έχουν iphone πραγματικά με ξεπερνάει.Το 90% που θα έπερναν iphone θα είναι αυτοί που θα κάνουν αναπάντητες για να μην χρεωθούν.Ας τα πάρουν λλάμην μας το μοστράρουν και μας ειρωνεύονται ότι εσύ έχεις Samsung,Xiaomi,Huawei… και εγώ έχω iphone.Γιατί ρεζίλι γίνονται.

Lsantas

Το 90% των Ελλήνων που έχει iphone δεν έχει κάρτα για αναπάντητες….

Agnostos13

@Gregorio:
Υπάρχουν και iPhone SE/6/6S/7…
Δεν είναι μόνο τα φετινά που χρειάζονται χιλιάρικο!

ΥΓ. Και ελπίζω σύντομα και SE2019

Γεωργιάδης Ιωάννης

@forneverarrow φίλε επειδή έγραψες κάτι για αναβαθμίσεις θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι το mi5 μου 3ετίας μοντέλο, 2χρόνια στα χέρια μου έχει πάρει μέχρι σήμερα 2 μεγάλες android αναβαθμίσεις ( nougat, oreo) ξεκίνησε με marsmallow και καμιά 60 miui αναβαθμίσεις ( μπορεί και περισσότερες έχασα το λογαριασμό), γιατί τρέχει miui global beta ( εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις) και πέρασε από miui8 σε miui9 και τώρα miui10… και συνεχίζει ακάθεκτο!!!! Φαντάσου να είχα περασμένη miui experimental με ημερήσιες αναβαθμίσεις 365*2=730 αναβαθμίσεις…και θα συνέχιζε ακάθεκτο… Όσο για το τελευταίο σχόλιο, ένας που αγαπάει κάτι πάντα θέλει να ανανεώνεται και πάντα προσπαθούσα να κάνω οικονομία για να αγοράσω κάτι που μου έκανε κλικ, με την προϋπόθεση ότι δεν θα με θεωρούσαν κορόιδο λέγοντας ότι αυτοί ξέρουν καλύτερα από εμένα τι χρειάζομαι ή το να μου ζητούν να κόψω τον καφέ για να αγοράσω τη συσκευή τους.. Μπορώ να αγοράσω όποτε θελήσω τη συσκευή τους, αλλά δεν θα τους κάνω αυτή τη χάρη, γιατί απλούστατα ΕΓΏ ΞΈΡΩ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΑΠΌ ΑΥΤΟΎΣ ΤΙ ΧΡΕΙΆΖΟΜΑΙ….

JD

Τρομερη ερευνα , πρεπει να βγει νεος ορος οσο αφορα τα κατευθυνομενα απο την Apple αρθρα τα “Sano news”.

Darth

@GS το συμαντικοτερο δεν υπολόγισες ομος.. Ναι είναι καλό το honor για αυτά που προσφέρει αλλα πχ εγώ που θέλω τβ το καλητερη Camera που πορεία να έχω στο κινιτο για νυχτερινές λήψεις με τριπιδακι για να μην κουβαλάω μηχανή, hi res ήχο καθος έχω όλα μου τα τραγούδια σε flac η 320 mp3 με αρκετά ακριβά ακουστικά, που θέλω μπόλικη και γρήγορη ram για vm (τρέχω εταιρική εφαρμογή εκεί), που θέλω από της καλύτερες οθόνες (οπός είπα hobby foto) που θέλω μεγάλη αυτονομία και quick charging κλπ

Ανανγαστικα πάω σε high end και εκεί όχι με 300 ευρώ ούτε καν πλησιάζω αυτα.. Εκεί πρέπει να αγγίξεις τα 1000..
Έτσι πριν πεις κάτι σκέψου ότι δεν έχουν όλοι της ίδιες ανάγκες…

χρηστος

Και 3 στους 5 χρηστες iphone αλλαξαν ηδη σε android. Ερευνες της πλακας για να συντηρειται ακομα η εταιρια που σου προσφερει ολο και λιγοτερα, σε μεγαλυτερες τιμες.

GS

@Darth ωραία εσύ πρέπει να είσαι από τους ελάχιστους που ζητάνε τα καλύτερα και πιο απαιτητικά.Άμα θες την καλύτερη κάμερα πας σε P20 Pro που λένε ότι έχει την καλύτερη κάμερα και αρκετά καλή οθόνη και δεν κοστίζει και 1000 ευρώ αλλά αν δεν είσαι ικανοποιημένος τότε πας σε Note 9 που έχει μια από τις καλύτερες κάμερες φοβερή οθόνη άφθονη RAM και ROM και με δυνατότητα επέκτασης για να τα τρέχει όλα αρκετά γρήγορα.Εκεί ναι αγγίζει το χιλιάρικο αλλά αν το ψάξεις πιο καλά το βρίσκεις και με 9 κατοστάρικα.Το iphone δεν είναι λύση μιας και άμα βάλεις τις τιμές των 2 παραπάνων κοστίζουν όσο το XS Max 512GB.Και δεν υποστηρίζει ούτε διπλή SIM ούτε γρήγορο φορτιστή ούτε μπορείς να επεκτήνεις την μνήμη σου.Για εμάς όμως τους περισσότερους που δεν έχουμε τις ίδιες απαιτήσεις με τηλέφωνα των 200-300-400-500 ευρώ η δουλειά μας καλύπτεται στο 99%.Και το καλό είναι ότι υπάρχουν άφθονες επιλογές κυρίως από Κίνα.Μπόλικη RAM,δυνατούς επεξεργαστές και αρκετά καλές κάμερες.Έξυπνες επιλογές με καλύτερο και πιο οικονομικό κόστος.Όσοι επιλέγουν iphone είναι απλά μουράτοι.Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να πάει από το Android που μπορείς να κάνεις τα πάντα στο iOS που είναι αρκετά κλειστό λειτουργικό και έχεις… Συνέχεια »

Dimis46

Όταν βγάλει η Apple κινητό με 300 ευρώ θα το αγοράσω μέχρι τότε χιαομι

Chris_BMW

Εγώ σας βγάζω το καπέλο ρε μάγκες

Πρώτων …

Γιατί από τότε που βγήκε το Xs Max συγκρίνετε όλες τις άλλες ναυαρχιδες με τιμές Σκρουτζ (όπως αυτές θα διαμορφωθούν σε κάποιες περιπτώσεις σε τρεις (!) μήνες από τώρα με την τιμή που έχει ορίσει η Apple για το 512GB μοντέλο !!! Βάζοντας και το σαλτσοκαπελο των 100€ για τις εντυπώσεις !!! Δηλαδή 1800€😂 και ο άλλος λέει ναι αλλά δεν θα έχεις κάρτα μνήμης 😂😂😂
Τι να την κάνει ρε φίλε την κάρτα μνήμης αυτός που αγόρασε 512GB χώρο ;;;;

Και.. δεύτερον

ε όπως και να το κάνουμε στην τελική αν είναι να δώσετε 1000€ για τηλέφωνο καλύτερα να πάρετε κάποιο από τα αντίστοιχα Android !!! ΓΙΑΤΙ ;; Γιατί έτσι!!! είναι αλλιώς να σκας χιλιάρικο για Android και να περιμένεις την έκδοση 9 του Android του χρόνου και αν …
Αρκεί να μην τα σκάσεις για Apple … ΓΙΑΤΙ ;; Γιατί έτσι …

Navarxos

μια φορα αγορασα iphone το 5 και το έδωσα μεσα σε 4 μηνες. τραγικες μπαταριες τα iphone. το μονο καλο ειναι οι αναβαθμίσεις. αλλα το λειτουργικο του αντροιντ προσφερει 2 εφαρμογες ανοιχτες ταυτόχρονα κατι που το ios δεν μπορει να κανει. εαν μεγαλωσει τις μπαταριες και δώσει στο ios πραγματικές δυνατότητες ισως το σκεφτώ στο μελλον. αλλα νομιζω οτι οταν αποφασίσουν να βαλουν multitasking το αντροιντ θα ειναι παλι πολυ μπροστα.

Agnostos13

@Dimis46:
Υπάρχει το iPhone SE…

@Navarxos:
Στο iOS6 δεν το έκανε (όταν είχες το iPhone 5)…εδώ και πολλά χρόνια έχει multitask όμως το iOS…

George

Εντελώς παραπλανητική έρευνα μόνο και μόνο για να δημιουργήσει εντυπώσεις. “‘Ενας στους 5 χρήστες android θα αλλάξει σε iPhone.” Σωστό. Γιατί δεν μας λέει όμως ΠΟΣΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ iPhone θα αλλάξουν σε android;;??!” Εκεί να βλέπατε γέλια. Ο καθένας βγάζει μία έρευνα του κ@λου και λέει ότι θέλει. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ όμως αποτυπώνεται στα επίσημα στατιστικά στοιχεία, και τα επίσημα στατιστικά στοιχεία λένε το εξής και είναι αδιαμφισβήτητα: Μέχρι πριν λίγους μήνες, πρώτη εταιρία σε αριθμό πωλήσεων κινητών (μιλάμε για απόλυτο αριθμό τεμαχίων) ήταν η Samsung με δεύτερη την Apple με τα iPhone. Τώρα πια η Apple ξεπεράστηκε σε πωλήσεις από την Huawei και έχει καταλήξει στην τρίτη θέση. Ενώ είναι απόλυτα βέβαιο ότι με τον σημερινό ρυθμό των πωλήσεων, θα ξεπεραστεί σύντομα και από την Xiaomi και θα κατρακυλήσει στην ΤΕΤΑΡΤΗ θέση των πωλήσεων. Αυτή είναι η πραγματικότητα. ‘Ολα τα άλλα είναι απλά “άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.”

Navarxos

Agnostos13 μονο για τα ipad υπαρχει οχι στα iphone

Darth

@gs Samsung δεν αγγίζω ξανά, η επιλογές μου είναι p20 pro (η mate 20 pro καλύτερα όταν βγει γύρο στα 1000 που θα με καλύπτει και απο θέμα αυτονομίας) και το xmax που είναι εξαιρετικό και αυτό σε ότι ζητάω. Αδιάφορο ποιο από τα δύο τα χρωστούμενα χαρίζω το παλιό μου και θα πάρω ένα από τα δύο

Agnostos13

@George:
Μα αναφέρει η έρευνα οτί το 30% των χρηστών iphone θα πάει στο android…απλά γράφεις χωρίς να διαβάσεις!

@Navarxos:
Multitasking υπάρχει πλέον παντού. Μήπως γράφεις multitasking αλλά εννοείς το split-view;

Δημήτρης Ν

Σαν συσκευές τα iphone είναι εξαιρετικά αλλά πανάκριβα πλέον δεν απευθύνονται σε πολλούς όταν το ποιο φθηνό μοντέλο έχει 1000 ευρώ ασε που θεωρώ ότι για ένα τηλέφωνο είναι πολλα. Γενικά αν κάποιος είναι απαιτητικός θέλει τέλεια οθόνη τέλεια κάμερα τέλεια μπαταρία κτλ εκεί θέλει δεν θέλει θα δώσει κάτι παραπάνω.

Navarxos

ναι 2 εφαρμογες ταυτοχρονα. στα samsung μπορεις και παραπάνω

JohnWave

Για μένα είναι πολύ πιο λογική η μεταπήδηση από iOS σε android παρά το αντίστροφο. Η διαφορά δυνατοτήτων είναι πολύ μεγαλύτερη από τη διαφορά ταχύτητας στο gaming ή στο smoothness. Ωστόσο γνωρίζω πολλούς κατόχους android συσκευών που εκμεταλλεύονται ένα πολύ μικρό ποσοστό των δυνατοτήτων του. Αυτοί ναι μπορούν πιο εύκολα να περάσουν σε iOS. Δεν μιλώ για custom roms αλλά για χρήστες android που δεν ξέρουν πχ καν τι είναι οι launchers και τι μπορούν να κάνουν όσο αφορά την παραμετροποίηση της συσκευής ώστε να τη φέρνουν ακριβώς στα μέτρα τους. Βέβαια ακόμα και αυτοί οι χρήστες android θεωρούν κάποια πράγματα δεδομένα κατά τη χρήση της συσκευής (πχ συνεργασία με περιφερειακές συσκευές) και θα ενοχλούνταν όταν θα συνειδητοποιούσαν ότι στο iOS χρειάζονται ειδικό τρόπο για να επιτευχθούν λόγω κλειστού λειτουργικού.

τακης

Εμενα παντως δεν μου δινει κανενα λογο να το προτιμησω. Δουλευω με αηφον και εχω και προσωπικο αντροιντ. Ο αλλος λεει για τα update , εμενα δεν με νοιαζει εφοσον το κινητο δουλευει μια χαρα. Ουτε θελω μεγαλες ενημερωσεις για να ξαναστηνω το κινητο. Τις προαλλες επιασα παλι στα χερια μου το iphone Χ ενος φιλου μου. Η καμερα δεν με τρελανε , ο ηχος καλος , η οθονη καλη αλλα δεν μαρεσε το notch , το κεντρικο κουμπι που λειπει δεν με βολεψε τοσο , οποτε καλυτερα το android που εχω και με βολευει σε ολα.
Υ.Γ. εκτος απο αυτον τον φιλο μου ρωτησα αλλα 6 ατομα αλλα μου ειπαν οτι δεν θα επαιρναν αηφον γιατι μπορουν να κανουν την ιδια δουλεια και με ενα huawei η xiaomi.

Gmpis

Αφου το 70% των κατοχων iphone θα ξαναγοραζε iphone αυτο μας λεει οτι ενα 30% θα εκανε μεταβαση λογικα σε android. Γιατι το αρθρο εχει τιτλο 1 στους 5 χρηστες android θα αλλαξει σε iphone (20%) και δεν εχει τιτλο το 30 % των χρηστων iphone θα αλλαξει σε android.

JD

Προπαγανδιστικα ειναι αυτα τα αρθρα για να πεισουν καποιους αφελεις να δωσουν 1000-1500 ευρω για iphone XS ενω υπαρχουν ισαξια και σε πολλους τομεις καλυτερα κινητα android στα 300-500 ευρω.

Chris_BMW

@Gmpis

Απλά μαθηματικά φίλος ..

Στους 100 οι 87 έχουν Android οι 13 I phone ..

Από τους πρώτους 18 περίπου (σύμφωνα με τι άρθρο θα μεταβούν σε iOS ) από τους δεύτερους περίπου 4..

Υπερισχύουν οι πολλοί εξού και ο τίτλος ..

Του σου εξηγώ τώρα .. ψιλά γράμματα ..

John

Δειτε το βίντεο “Honor 8x – BETTER than iPhone XS!” στο YouTube…https://youtu.be/yWj8ihJfh6U

Οση προπαγανδα και να κανει το μηλο τα κοροιδα σιγα σιγα τελειωνουν.

Pit

Χαχαχαχαχαχα… Με λίγα λόγια μετά απο αυτή την περίφημη έρευνα περιμένουμε να δούμε το android να πέφτει στο 60% και το ios να ανεβαίνει στο 40%……..Ετσι όπως πάνε σε κανα δυό χρόνια θα το εξαφανίσουν το android…..

Chris_BMW

@John

Όντως προπαγάνδα και κοροϊδία ..

4k τραβάει πάντως το 6s μου του 2015 ..

Για τα αλλά .. οθόνη , αδιάβροχο ,επεξεργαστική ισχύ κτλ ασχολίαστα ..

Πρόσεξε δεν λέω ότι το Honor 8x δεν είναι μια χαρά τηλ αλλά καλύτερο όσο και να προσπαθείς εσυ και ο YouTuber να με πείσεις δεν είναι ..

Agnostos13

@Navarxos:
Μιλάς με γρίφους γέροντα…
Να τρέχουν 2 εφαρμογές ταυτόχρονα ή να εμφανίζονται 2 εφαρμογές ταυτόχρονα;
Άλλο το ένα…άλλο το άλλο (νομίζω τα μπερδεύεις)!
Το πρώτο (που είναι το multitasking) γίνεται ήδη, για το δεύτερο στο ipad γίνεται by default…στο iphone χρειάζεται jb.

@John:
Είναι στη λογική των βίντεο “don’t do this”…τέρμα click-bait!

Gmpis

Chris bmw οπως λεν και στο χωριο μου αλλο τι θες και αλλο τι θα φας. Απο τους χρηστες android κατοχη flagships δεν ειναι ουτε το 10% οποτε αλλο η προθεση να πανε σε iphone και αλλο η οικονομικη τους δυνατοτητα. Ετσι οπως τα λες σε λιγα χρονια θα εχουν ολοι iphone. Αλλα οπως ειπες και εσυ ψιλα γραμματα…

Chris_BMW

@Gmpis

Ρε φίλε ασχοληθείτε με το κράξιμο και αφήστε τα ψιλά γράμματα ..

Υ.Γ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΓΩ το άρθρο σου ανέλυσα τι λέει …
Όλα τα αλλά είναι αλλά λόγια να αγαπιόμαστε

gkat

Ρε παρτε meizu 16. Ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ σε ολα.
Επεξεργαστης, καμερα, design.
Δειτε τα συγκριτικα τεστ με το iphone στο you tube και κλαψτε.
Και ολα αυτα στο 1/3 της τιμης.
Ααα και χωρις το απαραδεκτο notch και δακτυλικο αποτυπωμα κατω απο την οθονη.

foivos1k

Το ότι θα διάβαζα ότι τα χαχαντροιντ είναι καλύτερα στο smoothness από τα iPhone Ε αυτό δεν το περίμενα ποτε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.