Energizer Hard Case P28K: Smartphone με μπαταρία 28.000 mAh!

Energizer Hard Case P28K, Energizer Hard Case P28K: Smartphone με μπαταρία 28.000 mAh!

Πριν από τέσσερα χρόνια, η Avenir Telecom είχε συσκευάσει μια μπαταρία 18.000 mAh σε smartphone και τώρα επιστρέφει με ένα με μπαταρία 28.000 mAh!

Η συσκευή ονομάζεται Hard Case P28K και όπως και ο προκάτοχός της θα πωλείται με την επωνυμία Energizer, καθώς έχει χορηγηθεί άδεια από τον κατασκευαστή μπαταριών.

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η μπαταρία του P28K είναι αρκετά μεγάλη ώστε να διαρκεί για μια ολόκληρη εβδομάδα τακτικής χρήσης. Η συσκευή έχει επίσης μια πιστοποίηση IP69 που την καθιστά αρκετά ανθεκτική για να επιβιώσει σε νερό και σκόνη. Ο χρόνος ομιλίας αξιολογείται σε 122 ώρες (ή λίγο περισσότερο από πέντε ημέρες), ενώ ο χρόνος αναμονής εκτείνεται έως και 2252 ώρες ή σχεδόν 94 ημέρες.

Από μπροστά, η συσκευή μοιάζει με ένα τυπικό, άκρως ανθεκτικό smartphone. Το αρνητικό είναι πως, με πάχος 27,8 mm και βάρος 570 γραμμάρια, το Hard Case P28K είναι πάνω από τρεις φορές το πάχος και το βάρος ενός iPhone 15.

Υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση έως και 33 W και οι προδιαγραφές του είναι entry-level. Το θέμα εδώ είναι η αντοχή, είναι ένα σκληροτράχηλο τηλέφωνο που θέλει να προσφέρει τα βασικά. Δεν υπάρχει 5G και ο επεξεργαστής του είναι ένας MediaTek MT6789. Έχετε 8 GB μνήμης RAM, 256 GB αποθηκευτικού χώρου, μια τριάδα πίσω κάμερες, Android 14 και οθόνη LCD 6,78 ιντσών 1080p.

Η Avenir Telecom σχεδιάζει να πουλήσει το Energizer Hard Case P28K για 249,99 € όταν θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους. Θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως, αλλά όχι στις ΗΠΑ.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Energizer

MWC 2019: Η απάντηση της Energizer στα foldable κινητά ονομάζεται Power Max P8100S

Η Energizer μετά από την παρουσίαση του Power Max P18K Pop, ενός κινητού με χωρητικότητα μπαταρίας 18.000 mAh, μας εντυπωσίασε με ακόμα μία συσκευή, το Power Max P8100S, ενός 5G foldable κινητού.

Smartphones Energizer MWC 2019

MWC 2019: Το Energizer Power Max P18K Pop είναι ένα power bank με ενσωματωμένο smartphone;

Κατά τη διάρκεια της MWC 2019 έχουμε δει κάθε είδους συσκευές, με τελευταίο παράδοξο το foldable smartwatch Nubia Alpha. Κι εκεί που πιστεύαμε ότι τα έχουμε δει όλα, ήρθε η Energizer και αποκάλυψε όσα έκρυβαν οι πρώτες φωτογραφίας του Power Max P18K Pop.

Smartphones Energizer

Energizer Power Max P18K Pop: Θα έχει 18.000mAh μπαταρία και διπλή pop-up selfie κάμερα

Τα smartphone της Energizer βρίσκονται στην αγορά εδώ και καιρό και το κύριο χαρακτηριστικό τους, όπως είναι αναμενόμενο, είναι η μπαταρία τους. Αυτή τη φορά η Avenir Telecom δημιούργησε μια πιο premium συσκευή, το Energizer Power Max P18K Pop.

Smartphones Energizer MWC 2019

Η Energizer θα παρουσιάσει συνολικά 26 κινητά στην έκθεση MWC 2019

Ακριβώς όπως και η Kodak και η Pepsi, η Energizer είναι η τελευταία γνωστή εταιρία που γίνεται σήμα μάρκας smartphone. Συγκεκριμένα σκοπεύει να παρουσιάσει 26 μοντέλα στο Mobile World Congress σε λίγες εβδομάδες, δύο από τα οποία θα έχουν αναδυόμενες κάμερες.