Energizer Power Max P18K Pop: Θα έχει 18.000mAh μπαταρία και διπλή pop-up selfie κάμερα

Energizer Power Max P18K, Energizer Power Max P18K Pop: Θα έχει 18.000mAh μπαταρία και διπλή pop-up selfie κάμερα

Τα smartphone της Energizer βρίσκονται στην αγορά εδώ και καιρό και το κύριο χαρακτηριστικό τους, όπως είναι αναμενόμενο, είναι η μπαταρία τους. Αυτή τη φορά η Avenir Telecom δημιούργησε μια πιο premium συσκευή, το Energizer Power Max P18K Pop.

Το νέο Energizer Power Max P18K Pop είναι το νέο μοντέλο της εταιρείας και διαθέτει μπαταρία 18.000 mAh. Η Energizer υπόσχεται ότι μπορούμε να πάρουμε το νέο της κινητό οπουδήποτε χωρίς ρεύμα, και αυτό θα αντέξει μέχρι και 4 μέρες αδιάκοπης μουσικής αναπαραγωγής, 2 ημέρες συνεχής αναπαραγωγή βίντεο, και μέχρι 50 ημέρες standby.

Το Energizer Power Max P18K Pop υποστηρίζει 18W γρήγορη φόρτιση μέσω USB, κάτι που είναι απαραίτητο για την μπαταρία που διαθέτει. Επίσης, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το P18K ως power bank και να φορτίσουμε άλλα smartphone και αξεσουάρ.

Energizer Power Max P18K, Energizer Power Max P18K Pop: Θα έχει 18.000mAh μπαταρία και διπλή pop-up selfie κάμερα

Σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο της εταιρείας, το Energizer Power Max P18K Pop είναι κατά 8 χιλιοστά πιο παχύ, έτσι το πάχος του διαμορφώνεται στα 18mm. Αυτή η διαφορά δικαιολογείται εξαιτίας της μπαταρίας του που είναι κατά 5,5 φορές μεγαλύτερη.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής, έχει οθόνη 6,2 ιντσών με ανάλυση 1080p χωρίς κάποιο notch, και διπλή pop-up selfie camera στα 16 MP και 2 MP. Στο πίσω μέρος τη συσκευής θα βρούμε τρεις κάμερες στα 12 MP, 5 MP και 2 MP, οι οποίες καταγράφουν βίντεο στα 1080p.

Η συσκευή τρέχει Android 9 Pie και στο εσωτερικό της θα βρούμε τον MediaTek Helio P70, 6 GB RAM, και 128 GB επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο. Το Energizer Power Max P18K Pop διαθέτει θύρα USB Type C και δυστυχώς δεν έχει θύρα ακουστικών.

Τέλος, το P18K Pop θα είναι διαθέσιμο τον Ιούνιο και προς στιγμήν δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή του.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Τέτοιες τεράστιες μπαταρίες σε κινητά έχουν κυκλοφορήσει ήδη εδώ και χρόνια κάποιες μικρές εταιρείες κατασκευής κινητών όπως η Oukitel και η Doogee. Το πλεονέκτημα προφανές: Τεράστια διάρκεια μπαταρίας. Όπως και το μειονέκτημα: Κινητό “χοντρό” και ιδιαίτερα βαρύ. Όποιος είναι διατεθειμένος να υποστεί το συγκεκριμένο μειονέκτημα, είναι μια καλή εναλλακτική έναντι των “συνηθισμένων” κινητών.

Γιωργης

Βαρος δεν αναγραφεται αρα θα προκειται για κινητο για αρσιβαριστες γιατι καθε φορα που θα μιλας στο τηλεφωνο θα κανεις μπρατσονι οπως με ενα βαρακι πχ κατα τα αλλα ενδιαφερον προταση για καποιον που δεν θελει να κουβαλαει powerbank μαζι του γιατι αυτο ειναι και powerbank οποτε βολευει απο χαρακτηριστικα δεν το λες κακο με 6αρα ραμ και τοσες καμερες ειναι κομπλε και ο helio p70 ειναι γρηγορος εχω ακουσει αλλα ελλαδα δεν νομιζω να ερθει κριμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Energizer

Energizer Hard Case P28K: Smartphone με μπαταρία 28.000 mAh!

Πριν από τέσσερα χρόνια, η Avenir Telecom είχε συσκευάσει μια μπαταρία 18.000 mAh σε smartphone και τώρα επιστρέφει με ένα με 28.000 mAh!

Smartphones Energizer

MWC 2019: Η απάντηση της Energizer στα foldable κινητά ονομάζεται Power Max P8100S

Η Energizer μετά από την παρουσίαση του Power Max P18K Pop, ενός κινητού με χωρητικότητα μπαταρίας 18.000 mAh, μας εντυπωσίασε με ακόμα μία συσκευή, το Power Max P8100S, ενός 5G foldable κινητού.

Smartphones Energizer MWC 2019

MWC 2019: Το Energizer Power Max P18K Pop είναι ένα power bank με ενσωματωμένο smartphone;

Κατά τη διάρκεια της MWC 2019 έχουμε δει κάθε είδους συσκευές, με τελευταίο παράδοξο το foldable smartwatch Nubia Alpha. Κι εκεί που πιστεύαμε ότι τα έχουμε δει όλα, ήρθε η Energizer και αποκάλυψε όσα έκρυβαν οι πρώτες φωτογραφίας του Power Max P18K Pop.

Smartphones Energizer MWC 2019

Η Energizer θα παρουσιάσει συνολικά 26 κινητά στην έκθεση MWC 2019

Ακριβώς όπως και η Kodak και η Pepsi, η Energizer είναι η τελευταία γνωστή εταιρία που γίνεται σήμα μάρκας smartphone. Συγκεκριμένα σκοπεύει να παρουσιάσει 26 μοντέλα στο Mobile World Congress σε λίγες εβδομάδες, δύο από τα οποία θα έχουν αναδυόμενες κάμερες.