Energizer Power Max P600S: Με μπαταρία 4500 mAh και bezel-less σχεδιασμό

Energizer Power Max P600S μπαταρία 4500 mAh bezel-less σχεδιασμό, Energizer Power Max P600S: Με μπαταρία 4500 mAh και bezel-less σχεδιασμό

Η Energizer δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή για την κατασκευή κινητών τηλεφώνων, αλλά μπαταριών. Όμως, η Αμερικάνικη εταιρεία δραστηριοποιείται και σε αυτό τον χώρο, αποφασίζοντας μάλιστα να κυκλοφορήσει μια mid-range πρόταση ώστε να προσελκύσει όσους χρήστες θέλουν ένα smartphone με ικανοποιητικές επιδόσεις και μακρά διάρκεια μπαταρίας.

Ο λόγος για το Power Max P600S, ένα κινητό που αν δει κανείς με μια πρώτη ματιά, θα νομίζει πως αντικρίζει το Samsung Galaxy S8. Αυτό γιατί η Energizer έχει σχεδιάσει την συσκευή με ελάχιστα bezels περίπου όπως η Sammie στους τελευταίους Galaxy S εκπροσώπους, καθιστώντας την σύμφωνη με την edge-to-edge τάση. Η οθόνη έχει αναλογία 18:9, μέγεθος 5.99 ίντσες και ανάλυση 1080p+. Στην θέση του επεξεργαστή η εταιρεία έχει τοποθετήσει τον MediaTek Helio P25 ο οποίος συνοδεύεται είτε από 3GB μνήμη συστήματος και 32GB ελεύθερο χώρο ή 6GB μνήμη RAM και 64GB διαθέσιμη χωρητικότητα.

Energizer Power Max P600S μπαταρία 4500 mAh bezel-less σχεδιασμό, Energizer Power Max P600S: Με μπαταρία 4500 mAh και bezel-less σχεδιασμό

Αναφορικά με τις κάμερες, η κύρια στο πίσω μέρος αποτελείται από δύο φακούς των 13 και 5 Megapixel, ενώ το selfie module “αισθάνεται” 8 Megapixel. Φυσικά, το μεγαλύτερο όπλο στην φαρέτρα του Power Max P600S είναι η τεράστια μπαταρία της τάξης των 4500 mAh (υποστηρίζει ταχεία φόρτιση μέσω USB Type-C), με την Energizer να υπόσχεται πως το smartphone είναι σε θέση να αντέξει 12 ώρες χρήσης μακριά από την πρίζα ή 16 ημέρες (!) όντας απλώς ανοιχτό (standby mode). Η έκδοση του Android με την οποία θα λειτουργεί το smartphone καθώς και η τιμή του δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα από τον κατασκευαστή.

Πρόκειται για μια φιλόδοξη προσπάθεια από την Energizer που θα μπορούσε να κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών καταναλωτών οι οποίοι θέλουν να αγοράσουν μια συσκευή με… αντοχές, χωρίς να κάνουν θυσίες στην ισχύ ή την πληθώρα χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων. Το μέλλον θα δείξει αν το Power Max P600S κατάφερε να χαράξει την δικιά του πορεία στην αγορά, δείχνοντας τον δρόμο στις μελλοντικές πιθανές Android κυκλοφορίες της Energizer.

Energizer Power Max P600S μπαταρία 4500 mAh bezel-less σχεδιασμό, Energizer Power Max P600S: Με μπαταρία 4500 mAh και bezel-less σχεδιασμό

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Theo

Γιατι mediatek?? :/

alxgiann

“Τεράστια μπαταρία 4500 mah..” Σε mediatek που πίνουν την μπαταρία σαν γάργαρο νεράκι..και που υπόσχεται ..12 (!) ώρες SOT…
Αν είναι έτσι να τους δώσουν κανά βραβείο νόμπελ ή κάτι τέτοιο δηλαδή για την καινοτομία αυτή.. !

Δημήτρης

Τα xiaomi redmi 4 pro και note 4 βγάζουν 17 και 13 ώρες αν δεν κάνω λάθος…

Nic21

Αν είχαν χιούμορ θα έβαζαν στη συσκευασία δώρο γούνινη θήκη με το κλασικό λαγουδάκι των tv spots χαχαχα

*Για τους πιο νέους: στα 80s 90s στα tv spots τους πρωταγωνιστούσε ένα λαγουδάκι το οποίο συνέχιζε να χοροπηδάει όταν όλα τα άλλα έπεφταν κάτω

Theo

Ωπα ρε Δημήτρη ωπα βρε μην τα πετάς έτσι και πέσει κανένας ξερός… Xiaomi redmi note 4x έχω και βγάζει 8 ώρες sot. Χαλάρωσε λίγο να πούμε. Για αυτό και βρίσκω υπερβολικά αισιόδοξες τις 12 ώρες sot. Εγώ κρατάω μικρό καλάθι πάντως.

Ioannis

σχεδιαστηκα οκ αν και αντιγραφο αλλα αποδεκτο να το δουμε και στην πραξη βεβαια! Theo επειδη εχω και εγω ενα redmi note 4x να ξερεις ειναι με snapdragon και οχι με mediatek γι αυτο και σου βγαζει τοσο.

alxgiann

Tα redmi, τα οποία έχουν περάσει πολλά από τα χέρια μου (και έχω κρατήσει ένα 3s για δεύτερη συσκευή) περισσότερα κρατάνε ώς και 20 ώρες ΜΙΚΤΗΣ χρήσης KAI αναμονής με μπαταρία 4100 Mah.
Το SOT, είναι χρόνος χρήσης με την οθόνη ανοικτή.
Τα φετινά κινητά με snapdragon 835 πλησιαζουν στις 6 ώρες, στην καλύτερη περίπτωση (1+5Τ).
Γενικά οτιδήποτε πάνω από τις 5 ώρες SOT, είναι αποδεκτό. ΔΕΝ υπάρχει συσκευή με 12 ωρες SOT, με μπαταρία 4500 Mah.
Yπάρχουν συσκευές με (πολύ) μεγαλύτερες μπαταρίες που πλησιάζουν σε αυτό το νούμερο.. Θυσιάζοντας απόδοση όμως.

Απογοιτευμενος

Κολλάει φίλη μου κολλάει πολύ το έχω τρεις μέρες και το κλαίω κάθε μέρα ψάχνω να βρω καμία αναβάθμιση αλλά δισκολο το βλέπω.ισως θα έπρεπε να σταματηση η πώληση του αφού δεν ανταποκρίνεται. Αν γνωρίζει κάποιος καμία λύση για καμία αναβάθμιση σε μου πει

Maria

Που μπορώ να βρω ανταλλακτικά γιαυτο το κινητό χρειάζομαι αλλαγή την μπαταρία του μήπως ξέρετε κάποια σελίδα κάποια διεύθυνση ένα αριθμό τηλεφώνου ίσως ψάχνω και δεν μπορώ να βρω.

Κώστας Βλαχάκης

Επικοινωνήστε με το κατάστημα από όπου το αγοράσατε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.