Η ενημέρωση iOS 16.1 φέρνει την ένδειξη ποσοστού μπαταρίας και στα iPhone που είχαν μείνει εκτός

ios 16, Η ενημέρωση iOS 16.1 φέρνει την ένδειξη ποσοστού μπαταρίας και στα iPhone που είχαν μείνει εκτός

Είπαμε νωρίτερα ότι το iOS 16 φέρνει τη δυνατότητα ένδειξης του ποσοστού της μπαταρίας στα iPhone, αλλά όχι σε όλα τα μοντέλα. Εκτός είχαν μείνει τα iPhone XR, iPhone 11, iPhone 12 mini και iPhone 13 mini, κάτι που δήλωνε η Apple στη σελίδα υποστήριξής της, χωρίς, όμως, να δίνει κάποια εξήγηση.

Τελικά τα νέα είναι καλά, αφού, σύμφωνα με πολλές αναφορές από τα φόρουμ MacRumors και το Twitter, όλα αυτά τα iPhone υποστηρίζουν πλέον τη δυνατότητα με το iOS 16.1.

Το ποσοστό της μπαταρίας δεν υπήρχε σε iPhone που διαθέτουν Face ID‌ στο iOS 15 λόγω της έλλειψης χώρου και στις δύο πλευρές της εγκοπής που φιλοξενεί το υλικό της κάμερας TrueDepth, αλλά η ενημερωμένη σχεδίαση iOS 16 της Apple επαναφέρει την ένδειξη των επιπέδων της μπαταρίας στο σχετικό εικονίδιο πάνω δεξιά στην οθόνη.

Με την ενημέρωση iOS 16.1, οι χρήστες iPhone 13 mini, iPhone 12 mini, iPhone XR και iPhone 11 μπορούν να δουν το ποσοστό της μπαταρίας τους στη γραμμή κατάστασης και η δυνατότητα είναι επίσημα διαθέσιμη στα iPhone XR και νεότερα. Οι συσκευές χωρίς εγκοπή Face ID εμφανίζουν πάντα και το ποσοστό της μπαταρίας.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple iOS iOS

iOS 17: Η έκδοση beta για προγραμματιστές είναι διαθέσιμη δωρεάν

Η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει μια δημόσια έκδοση beta του iOS 17 τον Ιούλιο, αλλά η beta προγραμματιστών είναι ήδη διαθέσιμη.

Software Apple iOS iPhone

iOS 17: Θα μπορείτε να μετατρέψετε φωτογραφίες σε animated stickers

Η εφαρμογή Messages στο iPhone και το iPad υποστηρίζει stickers εδώ και χρόνια, ωστόσο με το iOS 17 θα αλλάξει η όλη εμπειρία χρήστη.

Smartphones Apple featured iOS

Τα μοντέλα iPhone που θα αναβαθμιστούν σε iOS 17

Tα μοντέλα iPhone που είναι μεγαλύτερα των πέντε ετών δεν θα πάρουν τις νέες λειτουργίες και εφαρμογές που θα φέρει το φθινόπωρο το iOS 17.

Smartphones Apple iOS iPhone 8

iOS 17: Ποια iPhone δεν θα το πάρουν φέτος

Η Apple ανακοίνωσε το νέο της λογισμικό iOS 17 στο παγκόσμιο συνέδριο προγραμματιστών της WWDC, με πολλές αξιοσημείωτες μικρές βελτιώσεις.