Η ενημέρωση iOS 16.1 φέρνει την ένδειξη ποσοστού μπαταρίας και στα iPhone που είχαν μείνει εκτός

ios 16, Η ενημέρωση iOS 16.1 φέρνει την ένδειξη ποσοστού μπαταρίας και στα iPhone που είχαν μείνει εκτός

Είπαμε νωρίτερα ότι το iOS 16 φέρνει τη δυνατότητα ένδειξης του ποσοστού της μπαταρίας στα iPhone, αλλά όχι σε όλα τα μοντέλα. Εκτός είχαν μείνει τα iPhone XR, iPhone 11, iPhone 12 mini και iPhone 13 mini, κάτι που δήλωνε η Apple στη σελίδα υποστήριξής της, χωρίς, όμως, να δίνει κάποια εξήγηση.

Τελικά τα νέα είναι καλά, αφού, σύμφωνα με πολλές αναφορές από τα φόρουμ MacRumors και το Twitter, όλα αυτά τα iPhone υποστηρίζουν πλέον τη δυνατότητα με το iOS 16.1.

Το ποσοστό της μπαταρίας δεν υπήρχε σε iPhone που διαθέτουν Face ID‌ στο iOS 15 λόγω της έλλειψης χώρου και στις δύο πλευρές της εγκοπής που φιλοξενεί το υλικό της κάμερας TrueDepth, αλλά η ενημερωμένη σχεδίαση iOS 16 της Apple επαναφέρει την ένδειξη των επιπέδων της μπαταρίας στο σχετικό εικονίδιο πάνω δεξιά στην οθόνη.

Με την ενημέρωση iOS 16.1, οι χρήστες iPhone 13 mini, iPhone 12 mini, iPhone XR και iPhone 11 μπορούν να δουν το ποσοστό της μπαταρίας τους στη γραμμή κατάστασης και η δυνατότητα είναι επίσημα διαθέσιμη στα iPhone XR και νεότερα. Οι συσκευές χωρίς εγκοπή Face ID εμφανίζουν πάντα και το ποσοστό της μπαταρίας.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones iOS iPhone 14 Pro

iOS 16.1 Beta 2: Διορθώνει το πρόβλημα GPS σε μοντέλα iPhone 14 Pro

Ένα πρόβλημα που εμφανίστηκε στην πρώτη έκδοση beta του iOS 16.1 σε πολλούς χρήστες iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max και αφορούσε στη σωστή λειτουργία του GPS, επιδιορθώθηκε στη δεύτερη έκδοση beta.

Business Apple iPhone

Στην Ινδία το 25% όλων των iPhone μέχρι το 2025;

Eίναι γνωστό πως η Apple επιδιώκει το τελευταίο χρονικό διάστημα να διαφοροποιήσει την αλυσίδα εφοδιασμού και τα προϊόντα της να μην κατασκευάζονται σχεδόν αποκλειστικά στην Κίνα.

Smartphones Apple iOS iPhone

iOS 16.1 Beta 2: Βελτιώνει την ένδειξη ποσοστού μπαταρίας

H ένδειξη ποσοστού μπαταρίας στο εικονίδιο της μπαταρίας στη γραμμή κατάστασης του iPhone πρόκειται να αναθεωρηθεί στο iOS 16.1 Beta 2, με την Apple να ακούει το κοινό της.

Smartphones featured iPhone TikTok

Άγνωστο κόλπο του iPhone γίνεται viral

Ένας χρήστης του TikTok αποκάλυψε ένα κόλπο που μετατρέπει τις “μουτζούρες” των screenshot του iPhone σε τέλεια σχήματα.