Επίσημο! Στις 7 Σεπτεμβρίου θα παρουσιάσει η Apple το iPhone 14

Iphone 14, Επίσημο! Στις 7 Σεπτεμβρίου θα παρουσιάσει η Apple το iPhone 14

Η Apple ανακοίνωσε σήμερα ότι πραγματοποιεί την επόμενη εκδήλωσή της την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου εντός του Apple Park. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 10:00 π.μ. PT και θα έχει κοινό, ενώ θα μεταδοθεί ζωντανά στον ιστότοπο της εταιρείας και στο YouTube.

Στο επίκεντρο της εκδήλωσης θα βρεθεί, βεβαίως, η σειρά iPhone 14. Το καινούργιο για φέτος είναι ένα iPhone 14 Plus/Max μεγάλου μεγέθους με ουσιαστικά τις ίδιες διαστάσεις με το iPhone 14 Pro Max αλλά με το σετ χαρακτηριστικών του iPhone 14. Το μοντέλο αυτό έρχεται για να αντικαταστήσει το iPhone mini, που φήμες το ήθελαν να κάνει την έκπληξη και να εμφανίζεται και φέτος, αλλά πιθανότατα αυτές είναι ανυπόστατες.

Iphone 14, Επίσημο! Στις 7 Σεπτεμβρίου θα παρουσιάσει η Apple το iPhone 14

Tα νέα iPhone περιμένουμε να έρθουν με ανανεωμένη οθόνη, όπου η εγκοπή με σχήμα χαπιού αντικαθιστά την τρέχουσα. Αν και η εγκοπή έγινε πιο μικρή πέρυσι συνεχίζει να είναι αρκετά μεγάλη, πιθανώς μεγαλύτερη από κάθε άλλο τηλέφωνο. Ο νέος σχεδιασμός μειώνει την οπτική μάζα, ενώ διατηρεί όλους τους απαραίτητους αισθητήρες για τη λειτουργία του Face ID.

Άλλη καινούργια λειτουργία θα είναι η always-on οθόνη, η οποία αναμένεται να είναι διαθέσιμη μόνο στα μοντέλα Pro. Αποκλειστικός στα μοντέλα Pro θα είναι κατά πάσα πιθανότητα και ο επεξεργαστής A16 επόμενης γενιάς, με τα βασικά μοντέλα να διατηρούν τον A14. Η κάμερα στα μοντέλα Pro αναμένεται επίσης να αναβαθμιστεί στα 48 megapixel, ενώ όλα τα μοντέλα θα αποκτήσουν μια νέα μπροστινή κάμερα αυτόματης εστίασης.

Μαζί με τα νέα iPhone θα κυκλοφορήσει η επόμενη γενιά Apple Watch Series 8. Αναμένεται να είναι διαθέσιμη σε μια τυπική και μια έκδοση Pro, με την τελευταία να έχει μεγαλύτερη οθόνη, στιβαρό σώμα από τιτάνιο και ανθεκτικό glass. Το μοντέλο Pro φημολογείται επίσης ότι διαθέτει αισθητήρα θερμοκρασίας σώματος.

Είναι πιθανό η Apple να ανακοινώσει επίσης ενημερωμένα μοντέλα iPad Pro, αλλά αυτά μπορεί να ανακοινωθούν και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του Οκτωβρίου μαζί με τυχόν ενημερώσεις Mac.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitris L.A

Λέτε η κάμερα να έχει κανένα space zoom, γιατί σαν πολλά αστέρια βλέπω στη φωτογραφία.

Vladimiros

Ε καιρός είναι πρέπει να προχωρήσει και η apple,με μόνο 10x δεν πας μπροστά

Δημητρης

Μπροστα παει. Παει για ρεκορ πωλησεων στο iphone 13. Καμεραρα εχει!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI: Νέες προωθητικές εικόνες που διέρρευσαν επιβεβαιώνουν specs πριν την κυκλοφορία

To Sony Xperia 1 VI θα παρουσιαστεί επίσημα την ερχόμενη εβδομάδα αλλά, μέχρι τότε, διέρρευσαν μερικές νέες προωθητικές εικόνες της συσκευής.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra, X100s & X100s Pro: Διέρρευσαν οι τιμές των μοντέλων

Η vivo ανακοίνωσε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το X100 Ultra, το ολοκαίνουργιο smartphone της για το 2024.

Smartphones Apple featured iPhone

Φήμες ότι το iPhone 16 Plus θα αντικατασταθεί από το iPhone 17 Slim που θα έχει οθόνη 6,55″

Το iPhone 17 Plus ή αλλιώς «iPhone‌ 17 Slim» της Apple θα διαθέτει οθόνη 6,55 ιντσών, σύμφωνα με τον αναλυτή Ross Young της DSCC.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Νέα καλούπια αποκαλύπτουν αλλαγές στο MagSafe

Η φετινή σειρά iPhone 16 ίσως υιοθετήσει μια αλλαγή στους μαγνήτες ευθυγράμμισης MagSafe, όπως αποκαλύπτουν εικόνες.