Επίσημο teaser δείχνει το ZTE Nubia Z18S με οθόνη και στις δύο πλευρές της συσκευής

επίσημο teaser zte nubia z18s οθόνη δύο πλευρές συσκευή, Επίσημο teaser δείχνει το ZTE Nubia Z18S με οθόνη και στις δύο πλευρές της συσκευής

Μέσω επίσημου teaser από τη ZTE έχουμε την εμφάνιση του Nubia Z18S το οποίο φαίνεται να διαθέτει οθόνη που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της μπροστινής πλευράς της συσκευής ενώ ταυτόχρονα διαθέτει μια δεύτερη οθόνη στην πλάτη της συσκευής.

Η συσκευή της ZTE μας θυμίζει έντονα το YotaPhone το οποίο διαθέτει ασπρόμαυρη οθόνη τεχνολογίας E-Ink στην πλάτη της συσκευής, μιας και το teaser poster δείχνει την ύπαρξη διπλής οθόνης, με αυτήν στη μπροστινή πλευρά να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της συσκευής αφού τα bezel δείχνουν πολύ μικρά.

Η διαφορά με την οθόνη στην πλάτη της συσκευής που δείχνει η ZTE έχει να κάνει με το ότι δείχνει να είναι έγχρωμη, μικρότερου μεγέθους από την εμπρόσθια οθόνη και χαμηλότερης ανάλυσης. Επίσης, εντύπωση προκαλέι η απουσία της selfie camera, με τη συγκεκριμένη λειτουργία να εξυπηρετείται μέσω της δεύτερης οθόνης αφού ενεγοποιώντας την κύρια διπλή κάμερα της συσκευής θα μπορούμε να βλέπουμε τον εαυτό μας στη δεύτερη οθόνη και να απαθανατίζουμε τις αγαπημένες μας selfie στιγμές.

Με το notch στην οθόνη να διχάζει τους καταναλωτές, η πρόταση της ZTE δεν υιοθετεί αυτή τη νέα μόδα και αντιθέτως τοποθετεί μια δεύτερη οθόνη στην πλάτη της συσκευής. Η χρησιμότητα της δεύτερης οθόνης παραμένει ένα ερωτηματικό μιας και στο teaser φαίνεται ξεκάθαρα πως θα εμφανίζονται εικονίδια τα οποία αντιστοιχούν σε apps, δίνοντας την εντύπωση πως αυτή η οθόνη θα έχει λόγο ύπαρξης και δε θα είναι βοηθητική.

Τέλος, τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Nubia Z18S δεν είναι γνωστά αλλά η λίστα που δείχνει τις συσκευές που θα “φοράνε” το Qualcomm Snapdragon 845, περιλαμβάνει και το smartphone από τη ZTE.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Για να σπάει επί δύο…. Ειλικρινά πέρα από τον φτηνό εντυπωσιακό δε βλέπω την βελτίωση στην εμπειρία multitasking που λογικά αυτός είναι ο “πρακτικός” λόγος ύπαρξης της πίσω οθόνης…

Προσωπικά ζω για τη στιγμή των λατρεμένων μου clamshell που θα επιστρέψουν με τις αναδιπλούμενες…. Μέχρι τότε απλά θα γελάω με το μαρτύριο της σταγόνας στο οποίο υποβάλουν τους πελάτες τους κάποιες εταιρείες…

Μανώλης

έξυπνο! δε βγάζουμε όλοι μας τακτικά selfies!!! 🙂

giorgosgek

μαλλον ειναι εξυπνο , για τη σελφι πιο πολυ, ουτε μηχανισμοι για αυτους που δεν θελουν και μια καλη καμερα για “μπροστινη” και πισινη, ελευθερη οθονη να την χαρεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nubia

nubia Z60 Ultra: Αποκτά Photography Edition με περισσότερη τεχνητή νοημοσύνη

Το nubia Z60 Ultra cameraphone κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες του 2023 με μοναδική κύρια κάμερα 35 mm και δυνατές προδιαγραφές.

Gear ΖΤΕ Nubia ZTE Nubia

Nubia Pad 3D II: Με βελτιωμένη 3D οθόνη, χωρίς γυαλιά και AI eye-tracking

Η ZTE μας έδωσε μια γεύση ενός Nubia Pad 3D δεύτερης γενιάς, σχεδόν ένα χρόνο μετά το άνοιγμα των προπαραγγελιών για την οriginal έκδοση.

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Άντεξε σε bend test και από τις δύο πλευρές

Πριν από λίγες ημέρες, το Red Magic 9 Pro της nubia κυκλοφόρησε διεθνώς, μετά την αρχική του παρουσίαση στην Κίνα τον προηγούμενο μήνα.