Επίσημο Video του Note 9 δείχνει μεγάλη αυτονομία και 1TB αποθηκευτικό χώρο

Το επίσημο εισαγωγικό video του Galaxy Note 9 διέρρευσε από τη Samsung και αποκαλύπτονται πληροφορίες σχετικά με την αυτονομία, τον αποθηκευτικό χώρο και το νέο S Pen.

Μέσω του επίσημου λογαριασμού της Samsung “ανέβηκε” στο YouTube το εισαγωγικό video του Not 9 που δίνει έμφαση σε ορισμένα χαρακτηριστικά του νέου μέλους της σειράς Note, λίγο πριν η ίδια η Samsung το “κατεβάσει” και ορισμένους χρήστες του YouTube να το έχουν ήδη ανεβάσει με τη σειρά τους.

Το video ξεκινάει με την επίδειξη του S Pen και την επιβεβαίωση ότι πλέον είναι αναβαθμισμένο και πιο ισχυρό από ποτέ, με της φήμες να κάνουν λόγο μια σειρά νέων λειτουργιών όπως η σύνδεση με το Note 9 μέσω Bluetooth και θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση του Note 9 στις 9 Αυγούστου για να διαπιστώσουμε τις νέες δυνατότητες του S Pen.

Στη συνέχεια τονίζεται το θέμα της αυτονομίας της μπαταρίας του Note 9 χωρίς να αναφέρεται η χωρητικότητα αλλά μόνο το ότι θα είναι μια δυνατή μπαταρία που θα κρατάει μια ολόκληρη ημέρα, με πολλούς καταναλωτές να ζητάνε το κάτι παραπάνω για μια συσκευή η οποία διαθέτει μια πληθώρα δυνατοτήτων και high-end τεχνικών χαρακτηριστικών.

Αναφορά γίνεται και στον τομέα του εσωτερικού χώρου αποθήκευσης, με τη Samsung να τονίζει πως θα μπορεί να φτάσει συνολικά το 1TB. Το video δείχνει μια κάρτα microSD χωρητικότητας 512GB να τοποθετείται στο Note 9, κάτι που σημαίνει ότι ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος μπορεί να φτάνει μέχρι τα 512GB και ότι μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD μέχρι το 1TB. Με αυτόν τον τρόπο, όπως τονίζει το video, οι χρήστες θα μπορούν να αποθηκεύουν περισσότερα και να σβήνουν λιγότερα αρχεία όπως video και φωτογραφίες.

Τέλος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Techblog η τιμή του Samsung Galaxy Note 9 στην Ελλάδα θα είναι 1049 ευρώ και αναμένεται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή 24 Αυγούστου. Η τιμή αφορά το “μικρό” μοντέλο με τα 128GB ενσωματωμένης μνήμης.

Οι πληροφορίες μας προέρχονται από αξιόπιστη πηγή και μένει να επιβεβαιωθούν. Επιβεβαίωση θα πρέπει να περιμένουμε και για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Galaxy Note 9 στην Ελλάδα.

επίσημο video galaxy note 9 αυτονομία αποθήκευση s pen, Επίσημο Video του Note 9 δείχνει μεγάλη αυτονομία και 1TB αποθηκευτικό χώρο

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panagiotis

Να δώσεις το λιγότερο 1049 ευρώ και να σου κρατάει 1 μέρα; Οχι ευχαριστώ.

kostas

ειναι εμετικο να πανηγυριζουμε για μπαταρια μιας ημερας.για κινητο ανω των 1000 ευρω..ενω εχει τρομερα specs

Flagship killer

Η μπαταρία “τρώγεται” ανάλογα με τις δυνατότητες…
Για παράδειγμα… Ένα smart καίει 2λιτρα καυσίμου ενώ μια λαμπο και 50λιτρα καυσίμου για την ίδια απόσταση… Το smart είναι καλύτερο… Συνέλθετε… Δε γουστάρω τη σαμσουνγκ αλλά μη λέμε και ότι θέλουμε… Βέβαια το περίεργο είναι πως σε s7 edge που είχα (και με έκανε να σιχαθω τη Σαμ) η μπαταρία κρατούσε άνετα μια μέρα και με χρήση του σκασμου….

NtinosMD

….για να δουμε. Η μεγαλη ειρωνια θα ειναι εαν τελικα το all day battery θα αναφερεται σε νεο power saving mode … εκει θα ειναι που θα γελαμε.

Μάκης

Ο άλλος πάει και συγκρίνει καταναλώσεις αυτοκινήτων….πραγματικά βαριέμαι…

Γιώργος Κ.

Καλοδεχουμενη η μεγάλη μπαταρία που καιρό είχαμε να δούμε και έπρεπε να είχε τοποθετηθεί ήδη σε παλιότερα notes. Εμείς όμως που είμαστε φανατικοί χρήστες του s pen, αυτό που θέλουμε περισσότερο είναι η Samsung να σταματήσει να κουτσουρευει τις σχετικές με το s pen εφαρμογές. Τα note 3 και 4, τα οποία είχα, είχαν κάθε λόγο να νιώθουν ξεχωριστά από αλλά κινητά του χώρου. Στο 8 όμως το οποίο έχω τώρα, κάτι τέτοιο δε συμβαίνει… Οι σχετικές λειτουργίες έχουν περιοριστεί κατά πολύ κι είναι κρίμα

Spoil alert

Επειδή την συσκευή την έχω πιάσει στα χέρια μου και ξέρω και τις νεες λειτουργίες του s pen αλλα και τα specs, η μετάβαση απο το Note 8 ‘H απο το S9+ δεν αξίζει.
1.) Θα έχει Stereo Speakers οπως το S9+
2.) Η κάμερα θα είναι ιδια με του S9+(ίσως πιο βελτιομένη αλλα στα χαρτια ειναι ιδια)
3.) 4000mAh Μπαταρία
4.) 128GB Basic Storage

Επίσης θα έχει κάποια exclusive features στο Software
Θα υπάρξει νεο Dex
Και μια νεα λειτουργεία του S Pen είναι οτι το Button που διαθετει θα κάνει καποια shorcuts αναλογα το app που χρησιμοποιηεις
Πχ.Ακους μουσική. Με ενα Tap Play/Pause Με 2 tap Επομενο Τραγουδι κλπ

Και κατι τελευταίο
Θα έχει ενα νεο συστημα ψύξης οταν θα παίζεις παιχνιδια

Τα υπόλοιπα αναλυτικα στις 9 Αυγούστου

Tom

Spoil alert που την είδες τη συσκευή και μας τα λες αυτά? Γτ παραπλανεις με τα ψέματα? Άκου λέει το ειδε από κοντά. Που το είδες πες μας

Γιώργος Κ.

Tom ο φίλος από πάνω πράγματι το έχει δει. Έχει πει στο παρελθόν ότι δουλεύει στη Samsung και τους στέλνουν νωρίτερα κάποιες συσκευές για δοκιμή κτλ. Όντως έτσι θα είναι το τελικό προϊόν

Spoil alert

Tom την συσκευη την επιασα στα χερια μου πριν 3 εβδομαδες.
Το οτι η παρουσιαση δεν εχει γινει ακομα δεν σημαινει οτι η συσκευη δεν ειναι ετοιμη.
Επισης τα χαρακτηριστικα που ανεφερα ειναι αρκετα λεπτομερες και καποια απο αυτα δεν ειναι ουτε στις φημες, οποτε πως ειναι δυνατον να τα γνωριζω σωστα;;😉
Ο λογος που δεν βγαζω photo ‘H video στο internet είναι διοτι η συσκευη ειναι promotion μοντελο(οχι live demo) και ειναι γεματο με Serial Codes(οχι ΙΜΕΙ & SN) και δεν θελω να χασει υπαλληλος την δουλεια του.
Α και επειδη ξεχασα να πω για το Desing της συσκευης απο μπροστα ειναι Copy – Paste απο το Note 8(εχω μια πολυ μικρη αμφιβολια οτι εχει ενα click ελαχιστα bezels).
Απο πισω ειναι οτι εχετε δει σε photos.
Α θα εχει και Audio Jack.

Και οχι δεν δουλευω στην Samsung απλα εχω ατομο μεσα στην Samsung!
Για το ονομα μαλλον τυχαιο που ανηκει και σε υπαλληλο της Samsung.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.