Επιστρέφει το Touch ID, φεύγει το καλώδιο φόρτισης στα επόμενα iPhone;

iPhone, Επιστρέφει το Touch ID, φεύγει το καλώδιο φόρτισης στα επόμενα iPhone;

Kiev Ukraine – March 06 2016: Man using touch ID scanner of fingerprints on iPhones 6 developed by Apple corporation. Allows users to unblock the smartphone and to make purchases.

Η Apple θέλει να μάθει τη γνώμη των κατόχων iPhone 12 για την επιστροφή του Touch ID, αλλά και για το αν χρησιμοποιούν το καλώδιο φόρτισης. Η ιστοσελίδα 9to5Mac έχει στα χέρια της μία έρευνα της Apple που ρωτάει τους κατόχους των χρηστών των τελευταίων μοντέλων τη γνώμη τους.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία θέλει να μάθει αν οι χρήστες των iPhone 12 χρησιμοποιούν το καλώδιο φόρτισης που περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Μαζί, η έρευνα ρωτάει αν χρησιμοποιούν το sim ejector, αλλά και τα αυτοκόλλητα. Δε θα ήταν ανησυχητικό κάτι τέτοιο σε άλλη περίπτωση, όμως το ίδιο έγινε και με έρευνα που ρωτούσε τους κατόχους iPhone 11 αν χρησιμοποιούν τον φορτιστή, με το αποτέλεσμα να αποτυπώνεται στις νέες συσκευές.

Ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως είναι η έρευνα της εταιρείας για το Face ID. Συγκεκριμένα, η Apple ρωτάει αν οι χρήστες δεν είναι ικανοποιημένοι με το Face ID και γιατί, με τις διαθέσιμες απαντήσεις να περιλαμβάνουν ανησυχίες ασφαλείας, αργή απόδοση, αλλά και αν οι χρήστες προτιμούν το Touch ID, το οποίο να θυμίσουμε πως επέστρεψε στο νεότερο iPad Air και μάλιστα ενσωματωμένο στο power button.

Σε κάθε περίπτωση βέβαια, δε γνωρίζουμε τι ακριβώς ετοιμάζει η εταιρεία για το μέλλον. Η αφαίρεση του καλωδίου φόρτισης θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί, καθώς ήδη έχουν αφαιρεθεί φορτιστής και ακουστικά από τη συσκευασία. Επιπλέον, οι φήμες κάνουν λόγω για επιστροφή του Touch ID, κάτι που σίγουρα θα χαροποιήσει τους χρήστες.

Θα θέλατε να επιστρέψει το Touch ID και να παρέχεται μαζί με το Face ID; Θα σας επηρεάσει η απουσία καλωδίου;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
xarisgru

Η ερευνα να ρωτησει κι αν χρησιμοποιείται το κουτι. Να μας το βαζουν στην τσεπη την επομενη φορα που θα το αγορασουμε. #ημαρτον #ναιστοTouchID

Chris_BMW

Πρώτον πολύ θετικό πλέον που η εταιρεία ρωτάει .

Δεύτερον και όσον αφορά το Face ID

Προσωπικά για εμένα είναι ανώτερo από οποιοδήποτε Touch ID .Δεν χρειάζεται να βάλεις πουθενά δάχτυλο απλά κοιτάς το τηλέφωνο (που ούτως η άλλως το κοιτάς ) και οι κωδικοί μπαίνουν πριν το καταλάβεις .

Ίσως τώρα με την κατάσταση όντως λίγο δυσκολεύει το ξεκλείδωμα αλλά είναι κάτι προσωρινό. (ας ελπίσουμε)

Όσον αφορά τώρα φορτιστές εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί .Πρώτον γιατί έχω αλλά και να μην είχα θα αγόραζα .Στο μυαλό είναι όλα καθότι ξέροντας πλέον ότι το τηλέφωνο κοστίζει τόσο και δεν έχει φορτιστή εύλογα μπορείς να πεις ότι πρέπει να πληρώσω επιπλέον 30€ για έναν·ΟΜΩΣ, θα μπορούσε πολύ απλά να ανεβάσει την τιμή των μοντέλων κατά 30€ και να τον έχει μέσα! Και πάλι θα το αγόραζες ..

Last edited 3 years πριν by Chris_BMW
Christian

Το face id είναι άχρηστο όσο φοράς τη μάσκα

Γιάννης

Η αγαπημένη μας εταιρεία ξέρει καλύτερα αλλά εγώ για να μειωθεί το κόστος και για να βγάλει περισσότερο κέρδος προτείνω να μην έχει ούτε μπαταρία ουτε οθόνη το iphone 13 και να πωλούνται ξεχωριστά.

KnightRider

Να δούμε τι άλλο θα αφαιρέσουν στα επόμενα iPhone

Χρήστος

Δεν θα βάλουμε ακουστικά, γιατί έχετε από προηγούμενες αγορές.

Δεν θα βάλουμε φορτιστή, γιατί έχετε από προηγούμενες αγορές.

Δεν θα βάλουμε καλώδιο, γιατί έχετε από προηγούμενες αγορές.

Δεν θα βάλουμε σασί, ξηλώστε απ’ το προηγούμενο και βάλτε το στο καινούργιο.

Δεν θα βάλουμε μπαταρία, haptic, κτλ, ξηλώστε απ’ το προηγούμενο και βάλτε τα στο καινούργιο.

Στα επόμενα μοντέλα το κουτί θα περιλαμβάνει επεξεργαστή, οθόνη και καμια κάμερα.
Αν δινει και κουτί…

Ovelix

Ανυπομονώ για την ημέρα που το κουτί δεν θα έχει και το κινητό μέσα αχαχαχαχαχαχα… Απίστευτη αυτήν η Apple, σου πουλάει ένα κινητό στα 1.500€ αρχική τιμή και αφαιρεί συνεχώς πράγματα από την συσκευασία.

Purespyros

Ναι ναι ναι χιλιες φορές ΝΑΙ στο TouchID παρά στο FaceID. Δεν με βόλεψε καθόλου και δεν μου δούλεψε σωστά αφού 3/10 φορες αποτυγχάνει και είναι εξαιρετικά αργό σε σχέση με το touch. Μακάρι να το προσφέρει και πάλι και να βγάλει το face και ίσως έτσι μικρήνει και το notch που έχει. Ας το βγάλουν το καλώδιο, δεν με απασχολεί, έχω 4 τουλάχιστον συν τον ασύρματο φορτιστή.

John

Μπράβο σου που γράφεις αντικείμενα για το face id γιατί οι περισσότεροι κάτοχοι apple είναι fanboys δεν θέλουν να παραδεχθούν ότι είναι μια αποτυχία.

Chris_BMW

Το βρήκες !
Σε ρωτάει Η ΙΔΙΑ η εταιρεία τι προτιμάς και ΟΛΟΙ εμείς που έχουμε I phone με Face ID λέμε ΟΧΙ στο Touch ID (που είναι καλύτερο σύμφωνα με εσένα ) -για να μην στεναχωρήσουμε την Apple -και επιμένουμε μαζοχιστικά στο Face ID ..

Θεέ μου βοηθά σε λίγο τελειώνει η καραντίνα …
Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα ..

Last edited 3 years πριν by Chris_BMW
John

Αφού μπήκε ο εκπρόσωπος της Apple και απάντησε το θέμα έληξε.

Πιλότος

@john χαχαχαχχαχαα
Παρόλα αυτά και γω στο S20 FE μου ούτε που το δοκίμασα, touch id από την αρχή χρησιμοποιώ

Aiwnios

Χρησιμοποιεί πρώτο πληθυντικό σε νήμα που έχει γράψει κάτοχος iPhone ότι προτιμάει το touch id από το face id. Και τονίζει με κεφαλαία το ΟΛΟΙ.
Το θέμα όμως όπως είπες θεωρείται λήξαν αφού απαντήθηκε από εκπρόσωπο με αντικειμενικότητα!!! Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα…

Dimitris

Δεν μπορω να καταλαβω την σκεψη καποιων οτι ειναι πιο γρηγορο το touch id!!μιλαμε δλδ για διαφορα κλασματων δευτερολεπτου!!και;;βιαζεστε τοσο πολυ να την ανοιξετε και σας ενοχλει;μην το αγορασετε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone iPhone 15 Pro

iPhone 16 Pro: Αναμένεται να έχει γυαλιστερό πλαίσιο από τιτάνιο

Νέα φήμη θέλει το iPhone 16 Pro duo να διατηρεί το πλαίσιο από τιτάνιο που είδαμε στο iPhone 15 Pro και στο Pro Max, αλλά με ένα twist.

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.