Το επόμενο Galaxy Note θα έρχεται με ενσωματωμένη κάμερα στο S Pen;

S Pen, Το επόμενο Galaxy Note θα έρχεται με ενσωματωμένη κάμερα στο S Pen;

Ένα πρόσφατο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που κατατέθηκε από τη Samsung στο USPTO (Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ) παρουσιάζει μια μάλλον περίεργη εικόνα σχετικά με την επερχόμενη ναυαρχίδα του Galaxy Note.

Φαίνεται ότι η Samsung ψάχνει τρόπους για να αφαιρέσει εντελώς τόσο τις εγκοπές και τις τρύπες για τις κάμερες, αλλά να εξακολουθεί να επιτρέπει στους ιδιοκτήτες της Galaxy Note να τραβάνε selfies. Τα σχήματα που παρουσιάζονται στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δείχνουν ότι η Samsung σχεδιάζει να κάνει τις σημαντικές αλλαγές στο S Pen μάλλον παρά στο τηλέφωνο. Εν συντομία, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας περιγράφει μια μέθοδο που περιλαμβάνει την ύπαρξη μιας κάμερας μέσα στο S Pen, το οποίο θα έχει τουλάχιστον έναν φακό και έναν αισθητήρα εικόνας.

S Pen, Το επόμενο Galaxy Note θα έρχεται με ενσωματωμένη κάμερα στο S Pen;

Η κάμερα που θα είναι ενσωματωμένη στη γραφίδα υποτίθεται ότι θα ελέγχεται από ένα εξωτερικό κουμπί. Ένα άλλο κουμπί που θα τοποθετηθεί χαμηλότερα στο S Pen θα επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίζουν το ζουμ. Σύμφωνα με το PatentlyMobile, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αναφέρει ότι το S Pen προορίζεται για μια επερχόμενη συσκευή Galaxy Note, αλλά δεν διευκρινίζει ποια.

Παρόλο που η προσθήκη μιας φωτογραφικής μηχανής στο ήδη πολυλειτουργικό S Pen θα βελτιώσει περαιτέρω τη χρησιμότητά της, είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι η Samsung είναι πρόθυμη να καταργήσει τελείως τη φωτογραφική μηχανή για Selfie από την επόμενη σειρά Galaxy Note.

Στην πραγματικότητα, δεν πιστεύουμε καθόλου ότι η κάμερα στο S Pen προορίζεται για να αντικαταστήσει την φωτογραφική μηχανή του Galaxy Note στο μπροστινό μέρος. Προς το παρόν, το μόνο πράγμα για το οποίο θα είμασταν σίγουροι είναι ότι ένα μελλοντικό S Pen stylus θα μπορούσε να επιτρέψει στους χρήστες να βγάζουν φωτογραφίες χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιούν το Galaxy Note τους.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jo

Αυτό θέλουμε….

Αστέριος Στέλιος

Πολύ καλή επιλογή αν βάλουν και μικρόφωνο για ηχογράφηση θα είναι σούπερ το πακέτο

Φωτης

Νοτε μια κατηγορια μονο του!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.