Έρχεται φθηνότερο Samsung Galaxy S21 FE 4G με SD 720G

Galaxy S21 FE, Έρχεται φθηνότερο Samsung Galaxy S21 FE 4G με SD 720G

Την ώρα που μαθαίνουμε πως μάλλον δεν θα υπάρξει Samsung Galaxy S22 FE, ακούμε πως έρχεται ένα φθηνότερο Samsung Galaxy S21 FE 4G.

Τον περασμένο Ιανουάριο το Galaxy S21 FE έφτασε μόνο σε έκδοση 5G Snapdragon 888 και όλοι πιστεύαμε πως αυτό ήταν. Ωστόσο η Samsung επιφύλασσε μια έκπληξη και ετοιμάζει την 4G έκδοση.

Αν και η έκδοση 5G έχει τον αριθμό μοντέλου SM-G990B, οι άνθρωποι στο Galaxy Club εντόπισαν ένα επερχόμενο SM-G990B2 που είναι υπό κατασκευή, με το δικό του ξεχωριστό υλικολογισμικό. Αυτό το μοντέλο πιστοποιήθηκε πρόσφατα από το Bluetooth SIG και διαθέτει Bluetooth 5.2. Το S21 FE 5G διαθέτει μόνο Bluetooth 5.0.

Το S21 FE 4G θα τροφοδοτείται από το chipset Snapdragon 720G της Qualcomm, σύμφωνα με πολλές καταχωρίσεις σε σκανδιναβικά ηλεκτρονικά καταστήματα, καθώς και σε καταστήματα στο Βέλγιο και την Ολλανδία.

Αυτό το SoC χρησιμοποιήθηκε από τη Samsung στο Galaxy A52 πέρυσι και από την Xiaomi Redmi σε πολλές συσκευές. Καθώς είναι lower  από τον Snapdragon 888 του S21 FE 5G, το S21 FE 4G πρέπει να είναι φθηνότερο. Εάν θα υπάρχουν άλλες διαφορές υλικού μεταξύ των δύο, δεν έχει γίνει γνωστό.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.