Έρχεται γρήγορη φόρτιση 65W στα smartphones της Samsung

, Έρχεται γρήγορη φόρτιση 65W στα smartphones της Samsung

Οι κινεζικές εταιρείες παλεύουν εδώ και καιρό να ξεπεράσουν η μία την άλλη στη γρήγορη φόρτιση των smartphone. Η Vivo ήταν η πρώτη που ανακοίνωσε την τεχνολογία Super FlashCharge στα 120W, ενώ η Xiaomi ακολούθησε με την κυκλοφορία της πρώτης συσκευής παγκοσμίως με υποστήριξη ενσύρματης φόρτισης στα 120W, το Xiaomi Mi 10 Ultra.

Ήδη γνωρίζουμε πως η OnePlus ετοιμάζεται να προσφέρει τη δική της πρόταση στα 65W με την κυκλοφορία του OnePlus 8T, αλλά όπως φαίνεται δε θα είναι η μόνη. Ο γνωστός leakster Ice Universe ανέβασε στο λογαριασμό του στο Twitter ένα screenshot από τη National Radio Research Agency, στο οποίο βλέπουμε έναν επερχόμενο φορτιστή της Samsung. Ο φορτιστής έχει την ονομασία EP-TA865, οπότε πιστεύουμε ότι θα υποστηρίζει φόρτιση 65W.

, Έρχεται γρήγορη φόρτιση 65W στα smartphones της Samsung

Ο κύριος λόγος που πιστεύουμε κάτι τέτοιο είναι ο τωρινός γρήγορος φορτιστής της Samsung των 45W ονομάζεται EP-TA845, οπότε τα δύο τελευταία νούμερα αποκαλύπτουν και τα πόσα Watt μπορεί να φτάσει ο φορτιστής. Πάντως, δεν περιμένουμε σύντομα να δούμε τη νέα πρόταση της Samsung, αλλά αναμένουμε να ανακοινωθεί και να κυκλοφορήσει με την επερχόμενη σειρά Samsung Galaxy S21.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.