Έρχεται τον Απρίλιο το Android smartphone της Nothing;

Nothing, Έρχεται τον Απρίλιο το Android smartphone της Nothing;

Nothing, Έρχεται τον Απρίλιο το Android smartphone της Nothing;

To project του Carl Pei μετά από την καριέρα του στην OnePlus, το smartphone της Nothing, θα έρθει μέσα στον Απρίλιο. Η εξέλιξη του Nothing smartphone έχει κρατήσει περίπου ένα χρόνο μέχρι τώρα, αλλά μάλλον βρισκόμαστε στην τελική ευθεία.

Κατά τη διάρκεια ιδιωτικών συναντήσεων στο πλαίσιο του Mobile World Congress 2022, ο Carl Pei, φέρεται να έχει δείξει κάποια πρωτότυπα του Nothing smartphone. Αυτό δεν μπορεί παρά να σημαίνει ότι βρισκόμαστε αρκετά κοντά προς την τελική παρουσίαση του κινητού. Πολλές πηγές συμφωνούν ως προς το ότι αυτό θα συμβεί κατά τη διάρκεια του Απριλίου.

Η Nothing δικαιολογεί το… όνομά της και δεν κάνει κανένα απολύτως σχόλιο για το τι ετοιμάζει, κάνοντας έτσι το Nothing Phone να παραμένει ένα μυστήριο. Υπάρχει η πεποίθηση, πάντως, ότι το νέο μοντέλο θα έχει την ίδια σχεδιαστική γλώσσα με τα Nothing Ear ασύρματα ακουστικά που παρουσίασε.

Δεν είναι και εύκολη υπόθεση να υποστηρίξει η Nothing το καινούριο της δημιούργημα, ειδικά σε εποχές έντονου ανταγωνισμού, αλλά μένει να δούμε εάν θα επιβεβαιωθούν οι υψηλές προσδοκίες του κοινού για αυτό.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Carl Pei iPhone 15

O Carl Pei της Nothing σχολιάζει τα νέα προϊόντα της Apple

O CEO της Nothing, Carl Pei, που ήταν και ένας από τους ιδρυτές της OnePlus, αποφάσισε να σχολιάσει τα νέα προϊόντα που αποκάλυψε η Apple.

Business Carl Pei featured Nothing

Nothing Phone (2): Πρώην στέλεχος της OnePlus θα ηγείται του λανσαρίσματος

H Nothing, προσεγγίζει με επιθετικό τρόπο το πρώην προσωπικό της OnePlus και αυτή τη στιγμή το 70% της ομάδας λογισμικού είναι από εκεί.

Smartphones Carl Pei Nothing Qualcomm Snapdragon

Nothing Phone (2): Ο Carl Pei επιβεβαίωσε το Snapdragon 8+ Gen 1 SoC

H Nothing είχε επιβεβαιώσει ότι ένα τσιπ της σειράς Snapdragon 8 θα βρισκεται μέσα στο Phone (2) αλλά δεν είχε προσδιορίσει ποιο.

Smartphones Carl Pei

Nothing Phone (2): Επιβεβαιώθηκε πως θα “τρέχει” με Snapdragon 8+ Gen 1

Aπό τη στιγμή που ανακοινώθηκε από τον Carl Pei ότι ένα Nothing Phone (2) είναι στα σκαριά ξεκίνησαν οι φήμες σχετικά με το SoC που θα φοράει η επερχόμενη συσκευή, η οποία θα έχει μια πιο flagship προσέγγιση.