Έρχονται νέα foldable smartphones από Samsung, Oppo, Vivo, Xiaomi και Google

foldable smartphones, Έρχονται νέα foldable smartphones από Samsung, Oppo, Vivo, Xiaomi και Google

Φαίνεται πως το 2021 η Samsung θα έχει αρκετό ανταγωνισμό στα foldable smartphones, καθώς έρχονται νέα μοντέλα από Oppo, Vivo, Xiaomi και Google. Ο γνωστός αναλυτής και πάντα έμπιστη πηγή Ross Young μας προσφέρει μία ματιά στο επερχόμενο έτος, με τις εταιρείες να μπαίνουν δυναμικά στη μάχη των νέων form-factor.

Όπως περιμέναμε, η Samsung προετοιμάζει 3 νέα foldable smartphones για το δεύτερο εξάμηνο του 2021. Όμως, ο Ross Young ξεκαθαρίζει για ακόμη μία φορά πως δε θα υπάρξει Z Fold Lite, αλλά Z Flip Lite, το οποίο θα συνοδεύει τα Z Fold 3 και Z Flip 3. Από την άλλη, ο γνωστός αναλυτής μας προετοιμάζει για 4 συνολικά μοντέλα από τις Oppo, Vivo και Xiaomi, χωρίς να μας δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Η μεγάλη έκπληξη στη λίστα είναι η ίδια η Google, η οποία φαίνεται πως θα προσφέρει τη δική της πρόταση στα foldable smartphones. Όμως, αν γίνει κάτι τέτοιο, τότε μπορούμε να ευελπιστούμε ότι το Android 12 θα φέρει μεγάλες αλλαγές και πολύ καλύτερη υποστήριξη των foldables σε σχέση με το τι έχουμε δει στις προηγούμενες εκδόσεις.

Όπως φαίνεται, το 2021 θα είναι η χρονιά που θα φέρει τα foldable smartphones στο προσκήνιο από σχεδόν όλες τις εταιρείες, με τον Ross Young να επισημαίνει πως αυτός αυτός θα είναι και ο λόγος που θα κάνει την Apple να εισέλθει στην εν λόγω κατηγορία. Ο ανταγωνισμός πάντα κάνει καλό βέβαια, καθώς το 2020 η Samsung δεν είχε κάποιον πραγματικό ανταγωνιστή.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

Vivo X100 Ultra: Τeaser δείχνει καινοτόμες λειτουργίες κάμερας

Το πρώτο επίσημο teaser της επερχόμενης ναυαρχίδας της vivo, του X100 Ultra, είναι επιτέλους εδώ και αποκαλύπτει πολλά.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.