ΕΡΤ: Νέες Υπηρεσίες Υβριδικής Τηλεόρασης έρχονται στις smart TV

ΕΡΤ Υπηρεσίες υβριδικής τηλεόρασης, ΕΡΤ: Νέες Υπηρεσίες Υβριδικής Τηλεόρασης έρχονται στις smart TV

Η ΕΡΤ συνδιάζει τα πλεονεκτήματα της ραδιοτηλεοπτικής μετάδοσης και της ευρυζωνικότητας, με διαδραστικές υπηρεσίες μέσω πολλαπλών δικτύων διανομής. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται ενιαίο περιβάλλον, βασισμένο σε διαδικτυακές τεχνολογίες, που μπορεί να λειτουργήσει σε όλους τους τηλεοπτικούς δέκτες.

Επίσης παρέχονται επιπλέον υπηρεσίες πάνω στη γραμμική τηλεόραση, καθώς ο τηλεθεατής δεν χρειάζεται να «μετακινηθεί» σε άλλη συσκευή, αλλά να παρακολουθήσει OTT (over-the-top) περιεχόμενο μέσα από την τηλεόραση.Προσφέρονται νέοι τρόποι διαφήμισης και προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών.

Με τις υβριδικές υπηρεσίες της ΕΡΤ δημιουργούνται νέες μέθοδοι μέτρησης τηλεθέασης και στατιστικών, με αξιοπιστία και ακρίβεια ενω επιτρέπεται η δημιουργία απεριόριστων θεματικών καναλιών, με βάση το bandwidth.

Οι υβριδικές υπηρεσίες της ΕΡΤ έχουν εγκριθεί από την εταιρεία LG και είναι άμεσα διαθέσιμες στις smart TV της εταιρείας. Η Sony θα τις ενεργοποιήσει μέσα στο 2018, ενώ Samsung και Panasonic είναι σε διαδικασία ελέγχου των υπηρεσιών, προκειμένου να τις εντάξουν στο μενού των συσκευών τους.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema ERT ERTFLIX

ERTFLIX: Μάθε πως να ενεργοποιήσεις τις νέες υπηρεσίες της ΕΡΤ Hybrid

Μάθε πως να ενεργοποιήσεις τις νέες υπηρεσίες της ΕΡΤ Hybrid και ακολούθησε τα βήματα του βίντεο που αντιστοιχεί στον κατασκευαστής της τηλεόρασής σου.

Home Cinema ERT ERTFLIX featured

ERTFLIX: Μάθε αν η τηλεόρασή σου είναι συμβατή με τις νέες δωρεάν υπηρεσίες της ΕΡΤ Hybrid

Μάθε αν η τηλεόρασή σου είναι συμβατή με τις νέες δωρεάν υπηρεσίες της ΕΡΤ Hybrid και πως να τις ενεργοποιήσεις για να δεις δωρεάν ταινίες και σειρές.

Home Cinema ERT ERTFLIX Μένουμε Σπίτι - Συμβουλές τεχνολογίας

ERTFLIX: Η υβριδική πλατφόρμα της ΕΡΤ εμπλουτίζεται με δωρεάν ταινίες και σειρές

Η ΕΡΤ προσφέρει από σήμερα εντελώς δωρεάν 24 ξένες ταινίες, 12 ξένα σήριαλ, 10 βραβευμένες σειρές ντοκιμαντέρ, 13 γνωστές σειρές παιδικού προγράμματος.

Home Cinema ERT

ΕΡΤ Sports HD: Νέο αθλητικό κανάλι από το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου

Από τις συχνότητες της ΕΡΤ HD θα ξεκινήσει το νέο, αποκλειστικά αθλητικό κανάλι ΕΡΤ Sports HD το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 παίζουντας τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις όπως Super League, Football League αλλά και τα παιχνίδια της Basket League.