Τετάρτη
31/01/2018

Essential Phone: Προβλήματα οδηγούν σε παράκαμψη του Android Oreo 8.0 update

essential-phone-revealed-2

H Essential αποφάσισε να παρακάμψει την αναβάθμιση του Essential Phone σε Android Oreo 8.0 καθώς αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με την υιοθέτησή του.

Η εταιρεία, τους τελευταίους μήνες είχε λανσάρει την αναβάθμιση σε Android Oreo 8.0 σε beta μορφή, αλλά απ’ότι φαίνεται τα πράγματα δεν πήγαν όπως ανέμενε καθώς προέκυψαν διάφορα προβλήματα και σφάλματα.

Η Essential θεωρεί ότι αυτά τα ζητήματα θα επιλυθούν στην έκδοση Android Oreo 8.1. Για τον λόγο αυτό παρακάμπτει την αναβάθμιση σε Android Oreo 8.0, προχωρώντας κατευθείαν στην αναβάθμιση σε Android Oreo 8.1.

Η εταιρεία του Andy Rubin ανέφερε ότι όσοι επιθυμούν μπορούν να εγγραφούν στις ενημερώσεις της εταιρείας για την κυκλοφορία της beta έκδοσης του 8.1, η οποία δεν έχει αναφερθεί πότε θα πραγματοποιηθεί.

essential phone android 8 update announcement

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η Essential θα ξεκινήσει ένα δοκιμαστικό πρόγραμμα (beta) για το Android Oreo 8.1, προκειμένου να καταφέρουν να βελτιστοποιήσουν την ενσωμάτωση του λειτουργικού με τη βοήθεια του feedback που θα λάβουν από τους χρήστες. Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να είναι αρκετά εξοικειωμένοι με την τεχνολογία ώστε να μπορέσουν να αποθηκεύσουν την πλατφόρμα και να έχουν υπόψη τους ότι ενδεχομένως να αντιμετωπίσουν διάφορα bugs μέχρι την επίσημη κυκλοφορία της τελικής έκδοσης.

Πηγή

Μάθε για: , , , , ,

Συντάκτης: .

6 Σχόλια

 1. Ο/Η giannis λέει:

  Μεγάλη επιτυχία το essential.

 2. Ο/Η _legri_ λέει:

  Κοντά στην ανυπαρξία τους, πράττουν καλώς.
  Η 8.1 έχει βγει πιο stable.

 3. Ο/Η Aris λέει:

  Το κινητό το έχω στα χέρια μου σχεδόν δυο μήνες. Ειλικρινά είναι το καλύτερο κινητό που είχα μέχρι σήμερα. Apple, Samsung και… λοιποί συγγενείς!!!, πολύ θα ήθελαν είχαν μια τέτοια συσκευή. Η άποψη αυτή είναι φυσικά προσωπική, με βάση τα δικά μου κριτήρια και ανάγκες.

 4. Ο/Η kos λέει:

  Υποστηρίζει ελληνικό μενού ή Ελληνικό πληκτρολόγιο?
  Λειτουργεί σε δίκτυο 4G στην Ελλάδα?
  Ευχαριστώ

 5. Ο/Η Neon λέει:

  @Kos Ελληνικά έχουν όλα τα κινητά στον κόσμο και ναι υποστηρίζει 4g στην Ελλάδα

 6. Ο/Η kos λέει:

  @Neon Δυστυχώς blu vivo 8 αγορασμένο απο Αμερική το μενου του ειναι μισο/μισο, οσο για 4g στην Ελλάδα,ουτε με σφαίρες.(μόνο 3g).

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.