Essential Phone 2 χωρίς notch, holes και bezels;

Essential Phone, Essential Phone 2 χωρίς notch, holes και bezels;

Essential Phone, Essential Phone 2 χωρίς notch, holes και bezels;

Το Essential Phone κυκλοφόρησε το 2017 και είναι ένα smartphone που δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή του συνολικά, ιδιαίτερα της κάμερας που σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορούσε να καλύψει ούτε τις απαιτήσεις του μέσου χρήστη. Παρά όμως τα σημαντικά και μεγάλα updates αλλά και των μεγάλων εκπτώσεων το τηλέφωνο συνέχιζε να περνά αδιάφορο από τους αγοραστές.

Μία νέα πατέντα που ετοιμάζει η Essential Products υπόσχεται ότι θα φέρει τέλος στα ενοχλητικά για πολλούς notch, pop-up κάμερες όπως το Xiaomi Mi Mix 3 αλλά και τα screen cutouts σε διάφορα σχήματα και μεγέθη. Αν το όραμα της Essential υλοποιηθεί τότε σίγουρα θα έχουμε να κάνουμε ένα 100% screen-to-body ratio που ίσως διαθέτει κάτω από την οθόνη την μπροστινή κάμερα.

Essential Phone, Essential Phone 2 χωρίς notch, holes και bezels;

Το πρώτο βήμα ωστόσο για τηλέφωνα με 100% οθόνη έχει ήδη γίνει αφού υπάρχουν smartphone που διαθέτουν in display fingerprint scanner όπως το Samsung Galaxy S10+. Εσείς τι πιστεύετε μπορεί η Essential Products να φέρει ένα τηλέφωνο όλο οθόνη;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo: Αποκάλυψε το BlueImage για την τεχνολογία της κάμερας – Μάλλον θα το δούμε με το το vivo X100 Ultra

Η vivo παρουσίασε το brand “BlueImage” που θα περιλαμβάνει την τεχνολογία απεικόνισης και θα κάνει ντεμπούτο με το vivo X100 Ultra.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Smartphones iPhone 15 Pro Max OPPO

iPhone 15 Pro Max VS Oppo Find X7 Ultra: Ποιο έχει την καλύτερη κάμερα;

Η κάμερα του Oppo Find X7 Ultra έχει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στον ιστότοπο κάμερας DXOMark, πιο υψηλή από του iPhone 15 Pro Max.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.