Essential Phone: Έχει πουλήσει μόνο 5.000 κομμάτια μέχρι στιγμής;

Essential Phone πωλήσεις, Essential Phone: Έχει πουλήσει μόνο 5.000 κομμάτια μέχρι στιγμής;

Το Essential Phone του συνιδρυτή του Android, Andy Rubin φαίνεται ότι δεν έχει βρει την αναμενόμενη απήχηση, με στοιχεία να υποδεικνύουν ότι από το ξεκίνημα των πωλήσεών μέχρι σήμερα έχουν πωληθεί μόνο 5.000 κομμάτια.

Νωρίτερα μέσα στο έτος, τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν στο περιβόητο smartphone του συνιδρυτή του Android, το οποίο λόγω του εμπνευστή του ήταν ιδιαίτερα αναμενόμενο.

Εν τέλει, μετά από την πολύμηνη αναμονή παρουσιάστηκε το Essential Phone με Snapdragon 835, 4GB RAM και 128 GB αποθηκευτικό χώρο.

Όμως από τη στιγμή της παρουσίασης του μέχρι να ξεκινήσουν οι αποστολές μεσολάβησε κάποιο διάστημα κι απ’ότι φαίνεται πολλοί ενδεχόμενοι αγοραστές εν τέλει προτίμησαν άλλες συσκευές.

Σύμφωνα με τη BayStreet Research, η οποία καταγράφει τις αποστολές smartphone στις ΗΠΑ, η Essential έχει πουλήσει μόνο 5.000 συσκευές. Αυτό όμως δεν είναι επιβεβαιωμένο.

Ωστόσο, δεν ακούγεται απίθανο. Η Essential καθυστέρησε αρκετά με τις αποστολές και τα 700 δολάρια που είναι το κόστος του δεν το καθιστούν είναι ιδιαίτερα ελκυστική επιλογή.

Ακόμη, πολλοί χρήστες δεν ενθουσιάστηκαν με τον σχεδιασμό του smartphone, το οποίο διακόπτεται στο πάνω μέρος από την κάμερα. Οι κριτικές απ’όσους το αγόρασαν κάνουν λόγο για μια μέτρια συσκευή με αρκετά καλή και στιβαρή κατασκευή αλλά χαμηλή ποιότητα φωτογραφιών.

Όσον αφορά στον σχεδιασμό, η εταιρεία είχε δηλώσει ότι η επόμενη συσκευή τους θα είναι εντελώς bezel-less. Αν όμως τελικά ισχύουν τα νούμερα, ίσως ο Andy Rubin σταματήσει το πείραμά του και δεν θα υπάρξει επόμενη συσκευή.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat

ρε παιδια τα turbo x πουλανε τοσο! αποκλειεται να ναι αληθινη ειδηση!

αν ομως δε τα πηγαινει καλα ,θα ναι αδικο, ειναι μια καλη προσπαθεια !

bezilys

Εε λογικό μου φαίνεται είναι καινούργιο όνομα στην αγορά πόλις κόσμος και δεν το ξέρει

Tzonis

Πολυ ακριβό για αυτα που προσφέρει

giannogeorge

Αναμενόμενο

KostasB

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη (Andy) για πρώτη συσκευή.. και όχι και τόσο καλή για να σταθεί απέναντι στον ανταγωνισμό..

kassandros

κι έκανε και τόσους μήνες μέχρι να κυκλοφορήσει στην αγορά….

Petros

Καλύτερα απο Sony πάντως πάει, που να δει 5000 πουλημενες συσκευές ο Ιαπωνας

ΦΝ

Προς το παρόν φαίνεται αν και ωραία συσκευή να μην είναι ιδιαίτερα ελκυστική…. πολλή μεγάλη καθυστέρηση στις παραλαβές, ακριβή (στα ίδια χρήματα πολλές επιλογές), έλλειψη υποστήριξης και διαφήμισης (ξεχνάς ότι υπάρχει)….. δεν είναι θετικά όλα αυτά με μόνο θετικό όταν βγήκε οι ο ωραίος σχεδιασμός ..πλέον μέχρι και η apple έκανε παρόμοιο στα 800 δολλαρια.
χαχα πω πω ζήλια κάποιοι για την Sony την ονειρεύονται παντού και την φθονούν χαχα…. να τους ενημερώσουμε ότι η Sony μπορεί να μην είναι στα καλύτερα της …αλλά πάλι πολλοί θα ήθελαν να είχαν τη θέση της και φυσικά τα απροβληματιστα τηλέφωνα της

γιαννης

Ο rubin και οι ινδοι και οι πακιστανοι που ειναι πισω απο το android ειναι τα μονα αρνητικα του μερη του ας φυγουν και οι ινδοι και οι πακιστανοι απο εκει μεσα μηπως παρει καλες ιδεες και αναπτυχθει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.