Essential: Ανακοινώνει νέο smartphone αύριο;

Essential ανακοινώνει νέο smartphone αύριο, Essential: Ανακοινώνει νέο smartphone αύριο;

Η Essential εισήλθε στην αγορά smartphones πριν από κάποιους μήνες με το PH-1, γνωστό απλώς και ως Essential Phone. Όπως είναι λογικό, ο νεαρός κατασκευαστής θα κυκλοφορήσει τον διάδοχο της συσκευής, ίσως πάρα πολύ σύντομα.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανήρτησε στον επίσημο λογαριασμό Twitter της μια εικόνα (φαίνεται παραπάνω), στην οποία παρατηρούμε ένα χρυσό δαχτυλίδι και μέσα του την ημερομηνία 15 Φεβρουαρίου (δηλαδή αύριο, Πέμπτη). Η εικόνα συνοδευόταν από μια φράση, “Ένα νέο κύμα έρχεται”. Από την στιγμή που η συγκεκριμένη ανάρτηση έλαβε χώρα, ο τεχνολογικός κόσμος προετοιμάζεται για την επισημοποίηση της δεύτερης κινητής συσκευής στην σύντομη ιστορία του κατασκευαστή. Μάλιστα, μερικοί υποθέτουν πως το χρυσό δαχτυλίδι παραπέμπει σε αισθητήρα αποτυπωμάτων τοποθετημένο στην πλάτη, παρόμοια δηλαδή με το PH-1.

Φυσικά, η Essential θα μπορούσε να παρουσιάσει το οτιδήποτε, αλλά η φράση “νέο κύμα”, το γεγονός πως έχουν περάσει αρκετοί μήνες από την παρουσίαση του πρώτου μοντέλου και οι εξαιρετικά χαμηλές πτήσεις αυτού στην αγορά, υποδεικνύουν πως η εταιρεία αύριο θα επισημοποιήσει το δεύτερο high-end smartphone της. Σε λίγες ώρες από τώρα θα γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το προϊόν που θα παρουσιάσει αύριο ο κατασκευαστής, κατά πάσα πιθανότητα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Essential Phone 2.

Essential ανακοινώνει νέο smartphone αύριο, Essential: Ανακοινώνει νέο smartphone αύριο;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
man

Η συγκεκριμένη δημοσίευση της Essential αφορά το νέο χρώμα που θα γίνει διαθέσιμο. Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι το Ocean Depths. Δεν αφορά νέο τηλέφωνο.

Κώστας Βλαχάκης

man, Σε ευχαριστούμε για την παρατήρηση. Θα το παρακολουθήσουμε…

man

Τίποτα παιδιά, συνεχίστε την καλή δουλειά 🙂 (Γενικά αν παρατηρήσει κανείς το χρώμα της συσκευής, το χρυσό του scanner, τo “κύμα” που παραπέμπει σε ωκεανό. Εξάλλου άργησαν αρκετά…)

Tsiman

3 νέα χρώματα..αυτό είναι όλο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Essential

Η Essential, η startup του “πατέρα” του Android βάζει λουκέτο

Τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του ενός και μοναδικού smartphone υπό την ονομασία Essential Phone, η Essential του Andy Rubin βάζει λουκέτο.

Smartphones Essential Essential android smartphones

Το επόμενο smartphone της Essential θυμίζει τηλεκοντρόλ

Η Essential ετοιμάζει ένα από τα πιο περίεργα smartphone που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ, και σήμερα δημοσίευσε τα πρώτα teasers.

Smartphones Android Essential Essential android smartphones

Essential: Επιβεβαιώνεται το δεύτερο κατά σειρά μοντέλο smartphone

Εκπρόσωπος της Essential επιβεβαίωσε το υπό κατασκευή smartphone στο XDA Developers, ελάχιστες είναι όμως οι πληροφορίες για αυτό.

Smartphones Essential Essential android smartphones Essential Phone

Ήρθε το τέλος για το Essential Phone που έφερε το notch στα smartphone

Το Essential Phone έφερε το notch στα smartphone, το οποίο “υιοθέτησαν” σχεδόν όλες οι εταιρείες Android smartphone και η Apple, με τα αποθέματα της συσκευής να εξαντλούνται και να σταματάει η παραγωγή της.