Ετοιμαστείτε για το Pixel 7: Νέα διαφήμιση της Google στο Youtube

pixel 7, Ετοιμαστείτε για το Pixel 7: Νέα διαφήμιση της Google στο Youtube

H 6η Οκτωβρίου είναι η ημερομηνία παρουσίασης των Pixel 7, Pixel 7 Pro, Pixel Watch και μερικών προϊόντων Nest. Υπάρχει μια φήμη που λέει ότι θα δούμε και ένα preview του Pixel Tablet του επόμενου έτους και του foldable Pixel Notepad.

Tώρα η Google προωθεί τη σειρά Pixel 7 και το Pixel Watch με μια διαφήμιση στο YouTube. Το 30 δευτερολέπτων κλιπ ονομάζεται “Ετοιμαστείτε για το Google Pixel 7: Ένα τηλέφωνο που σας δίνει περισσότερα”. Σύμφωνα με αυτό, οι κάμερες της σειράς Pixel 7 θα σας δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες, περισσότερη εστίαση, περισσότερη μαγεία. Στη συνέχεια βλέπουμε το Pixel Watch να δείχνει την πλοήγηση στους Χάρτες Google.

Στη διαφήμιση πρωταγωνιστεί και το Pixel Buds Pro που έχει ήδη κυκλοφορήσει το οποίο βλέπουμε στο αυτί μιας γυναίκας που κάνει γυμναστική. Ακόμα, εμφανίζεται ένα chipset με την ένδειξη “G2” που υποδεικνύει ότι η σειρά Pixel 7 θα τροφοδοτείται από το chipset δεύτερης γενιάς Google Tensor. «Ετοιμαστείτε για περισσότερα Google Pixels», ακούγεται..

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Apple Pencil featured

Apple Pencil Pro: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Το Apple Pencil Pro είναι η πρώτη σημαντική αναθεώρηση της σειράς ‌Apple Pencil‌ από την κυκλοφορία του ‌Apple Pencil‌ 2 το 2018.

Smartphones featured Moto G

Moto G Stylus 5G (2024): Με βελτιωμένη γραφίδα και τιμή 399,99 $

Το Moto G Stylus 5G (2024) έγινε επίσημο με βελτιωμένη γραφίδα, που έχει νέο σχεδιασμό, μεγαλύτερη περιοχή επαφής και βελτιωμένο λογισμικό.

Smartphones Apple featured iPhone

10 λόγοι για να περιμένετε το iPhone 17 της επόμενης χρονιάς

Μπορεί τώρα να περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 αλλά η Apple ετοιμάζει ήδη τις επόμενες γενιές και συνεργάζεται συνεχώς με προμηθευτές.

Gear Apple iPad featured iPad

iPad Pro (2024): Αυτές είναι οι πιο αξιοπρόσεκτες αναβαθμίσεις

Το νέο iPad Pro (2024) της Apple έφτασε με ένα σύνολο χαρακτηριστικών που δείχνει πως μάλλον άξιζε η αναμονή.