Ετοιμάζεσαι να πουλήσεις το smartphone σου; Πάρε πιστοποιητικό καλής λειτουργίας

Mobile Check πιστοποιητικό, Ετοιμάζεσαι να πουλήσεις το smartphone σου; Πάρε πιστοποιητικό καλής λειτουργίας

Η νέα υπηρεσία Mobile Check από τα Public προσφέρει ολοκληρωμένο έλεγχο λειτουργίας του παλιού smartphone πιστοποιώντας την κατάσταση της συσκευής και εξασφαλίζοντας την υψηλότερη δυνατή τιμή σε περίπτωση μεταπώλησης. Το κόστος της υπηρεσίας είναι 9.99 ευρώ.

Η υπηρεσία Mobile Check, καλύπτει το διαγνωστικό έλεγχο του smartphone, για μια σειρά από λειτουργίες και συστήματα και παρέχει γραπτή τεχνική αναφορά ελέγχου με όλα τα αποτελέσματα του ελέγχου, μαζί με σχόλια και συμπεράσματα από τους τεχνικούς του Public.

Η υπηρεσία καλύπτει έλεγχο στα εξής σημεία: Κάμερα, οθόνη, κουμπιά, συνδεσιμότητα, αισθητήρες, λογισμικό και μπαταρία. Υπάρχει και η υπηρεσία Mobile Check+ με έλεγχο σε όλα τα παραπάνω και επιπλέον “εσωτερικό έλεγχο” μαζι το κόστος της εργασίας για αντικατάσταση μπαταρίας (το κόστος της ίδιας την μπαταρίας δεν περιλαμβάνεται στην τιμή).

Πιστεύετε ότι αυτό το πιστοποιητικό θα σας βοηθούσε να πουλήσετε πιο εύκολα το smartphone σας;

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
pk

Δεν γίνεται να πληρώσεις 10€ χωρίς να ξέρεις αν αυτά τα χρήματα θα τα πάρεις πίσω…
Από την άλλη δεν λέει κάτι ο έλεγχος γιατί άνετα το κινητό θα μπορούσε να πέσει από τα χέρια σου μετά τα public και πριν την πώληση…

Nickolas

Όπως γράφει και ο pk μπορεί πριν την πώληση όντως να γίνει κανα ατύχημα και να πέσει το κινητό. Οπότε ο έλεγχος αυτός έχει νόημα μόνο αν συμφωνήσουν και τα δύο μέρη και πάνε μαζί στα public λίγο πριν γίνει η πώληση.
Ωστόσο όσον αφορά τον εσωτερικό έλεγχο υπάρχει άλλο ένα θέμα. Ο έλεγχος αυτός έχει νόημα εφόσον το κινητό είναι εκτός εγγύησης, σε περίπτωση που το κινητό όμως είναι μέσα στην εγγύηση αν ανοιχτεί παύει να ισχύει και η εγγύηση.
Με απλά λόγια δε βλέπω και μεγάλη χρησιμότητα στην υπηρεσία.

Bill5

Έξυπνος τρόπος για να βγάλουν λεφτά άμα θες να το πουλήσεις έρχεται ο αγοραστής βάζει την κάρτα του και κάνει τα τεστ και αν θέλει το περνάει

Δημήτρης

Με τους ατεχνολόγητους που εργάζονται στα public δεν έχει καμία αξία

Greg

Με απλά λόγια με αυτήν την υπηρεσία τα Public θέλουν να βάλουν το χέρι στην τσέπη σου, θέλουν να βγάλουν λεφτά από τον δικό σου κόπο, γιατί ΕΣΎ έψαξες και βρήκες αγοραστή για το Smartphone σου, όχι τα Public, απλά το Public σου εκτυπώνει ένα χαρτί που λέει ότι ο κινητό δουλεύει σε τομείς που ούτως η άλλως και ο ποιο άσχετος χρήστης Smartphone καταλαβαίνει αν έχει πρόβλημα, και κάτι ακόμα, το χαρτί που σου δίνουν τα Public, δεν σου δίνει καμία εγγύηση σωστής λειτουργίας και δεν σου προσφέρει τίποτα σε περίπτωση που το κινητό βγάλει πρόβλημα ακόμα και 3 λεπτά μετά τον έλεγχο.

KnightRider

Μ’αρέσει που το παίζουν ότι τάχαμ θέλουν ότι καλύτερο για τον πελάτη κι ότι δήθεν είναι μπροστά σε όλα !!!
Εδώ να πούμε δεν πουλάνε καν αντάπτορα από micro usb σε usb type-c… + που αρκετά προιόντα τους είναι ακριβά (σαν το plaisio)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.