Samsung, Διέρρευσαν οι τιμές των tablets Galaxy TabPRO και NotePRO 12.2

Σύμφωνα με ένα Γερμανό e-tailer, μπορούμε να έχουμε μία πολύ καλή ιδέα για το που θα κυμανθούν οι τιμές των νέων tablets της σειράς “Galaxy TabPRO” και του Galaxy NotePro της Samsung. Πιο συγκεκριμένα, οι τιμές για το Samsung Galaxy NotePRO 12.2 είναι €999 και €1099 ανάλογα το chipset που ενσωματώνει. Και στις δύο περιπτώσεις έχουμε 32GB storage. Η WiFi-only έκδοση με το Samsung Exynos 5 Octa chipset θα κοστίζει €999 ενώ η 4G LTE-enabled έκδοση με το Snapdragon 800 SoC θα κοστίζει €1099.

Παρομοίως, η έκδοση “WiFi-only” του Samsung Galaxy TabPRO 12.2 θα κοστίζει €900 (Samsung Exynos 5 Octa) ενώ το μοντέλο 4G LTE (Snapdragon 800) θα κοστίζει €1000. Και τα δύο έρχονται με 32GB αποθηκευτικό χώρο.

Το Samsung Galaxy TabPRO 10.1 στην WiFi-only έκδοση έχει τιμή 800 ευρώ (Exynos) ενώ το 4G LTE μοντέλο έχει τιμή 900 ευρώ. Και τα δύο έχουν 16GB storage.

Όσο αφορά στο Samsung Galaxy TabPRO 8.4 που επίσης διαθέτει 16GB αποθηκευτικού χώρου, στην έκδοση WiFi-only (Exynos) η τιμή του είναι 700 ευρώ ενώ στην περίπτωση του μοντέλου με 4G LTE δυνατότητες (Snapdragon) η τιμή ανεβαίνει στα 800 ευρώ.

Σημείωση – update: Οι τιμές είναι ανεπίσημες. Σύμφωνα με την πηγή του άρθρου αναμένεται να πέσουν μόλις διατεθούν επίσημα. Το SamMobile έχει αναφέρει διαφορετικές τιμές για παράδειγμα με το NotePRO 4G LTE να κοστίζει 850 ευρώ ενώ έχει αναφερθεί τιμή €390 για το Galaxy TabPRO 8.4 στην απλή WiFi έκδοση.

Samsung Galaxy TabPRO Galaxy NotePRO τιμές, Samsung, Διέρρευσαν οι τιμές των tablets Galaxy TabPRO και NotePRO 12.2

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bill r

Το καβάλησε για τα καλα η Samsung!

Nickolas

Φαντάζομαι οτι το hardware θα κοστίζει αρκετά, άλλωστε η οθόνη για τάμπλετ είναι πολύ μεγάλη, ωστόσο με αυτά τα χρήματα μάλλον θα πήγαινα σε ultrabook ή ταμπλετ σε στυλ surface pro 2, να μπορώ να το χρησιμοποιήσω σαν κανονικό υπολογιστή.

μιχαλης

Τι? Κάτι χιλιάρικα είδα και μου βγήκαν τα μάτια έξω . Πραγματικά μας κοροϊδεύουν. Είπαμε σαμσυνγκ κάποιοι αγοραζουν τα προιντα σου με κλειστά τα μάτια αλλα όχι και έτσι. Καλύτερα να πάρεις κανένα ultranook όπως αυτο της Asus με windows 8 και android παρά αυτη την βλακεια . Και στην τελική τι διαφορά έχει απο το note 10.1 2014 που κοστίζει κάπου στα 600€ νομίζω . Μάλλον η Samsung θέλει να αυτοκαταστραφεί , δεν εξειγηται αλλιως τόσες βλακιες που κάνει .

tiamat

ειναι το καλυτερο ταμπλετ που εχει κατασκευαστει ποτε. αλλα 1100 ευρω για μολις 32giga ειναι α-π-α-ρ-α-δ-ε-κ-τ-η τιμη. επρεπε τουλαχιστον να εδιναν 128giga σε αυτη την τιμη προκειμενου να δικαιολογειται !!!

tomtik

techblog έλεγχε καλύτερα.Το phonearena έδωσε αρχική τιμή στο 8″ WiFi 389 euro.
Τι γράφετε ότι να’ναι;Προφανώς οι γυφτοτιμες στο χιλιάρικο είναι για κομμάτια πριν την επίσημη κυκλοφορία.Πως δίνουν κάποιοι γελοίοι 1000-2000$ στο ebay για το νέο iPhone ή δώσανε τόσα για την ps4;Δεν είναι τιμές λιανικής της Samsung

tiamat

tomtik εχει βαση λογικης αυτο που λες. και εγω ειχα διαβασει οτι η τιμη του 12.2 note lte θα ειναι 850 ευρω. γι΄αυτο παραξενευτηκα πολυ με αυτο το αρθρο.

Alex

Παιδιά είναι λάθος αυτές οι τιμές..

Antonis

Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι αυτές οι τιμές.

Prototype

τα παιδιά ΔΕΝ ΠΑΝΕ Κ Α Λ Α!!!!!το κεφάλι κάτω από βρύση και το παγωμένο νερό να τρέχει!!

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά, προστέθηκε update σχετικά με τις τιμές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.