Ο Richard Yu της Huawei εντοπίστηκε να χρησιμοποιεί το Mate X

Mate X, Ο Richard Yu της Huawei εντοπίστηκε να χρησιμοποιεί το Mate X

Παρόλο που το Samsung Galaxy Fold ετοιμαζεται να επανακυκλοφορήσει, η Huawei δεν έχει καταφέρει ακόμη να προώθησει στην αγορά το Mate X. Σήμερα, ο CEO του τμήματος Consumer Business Division της Huawei εντοπίστηκε σε ένα αεροδρόμιο να χρησιμοποιεί το αναδιπλούμενο smartphone.

Mate X, Ο Richard Yu της Huawei εντοπίστηκε να χρησιμοποιεί το Mate X

Η Huawei σύμφωνα με αναφορές ξεπέρασε και το τελευταίο εμπόδιο που ανέβαλε την κυκλοφορία του Mate X αφού κατάφερε να πάρει network license. Πιο συγκεκριμένα το foldable smartphone θα υποστηρίζει GSM, CDMA, CDMA2000, WCDMA, TD-LTE, LTE-FDD και το νεοσύστατο 5G.

Η συσκευή επίσης εμφανίστηκε και στην TENAA αποκαλύπτοντας πληθώρα χαρακτηριστικών.

Το Mate X θα αποτελείται από μία οθόνη η οποία όταν είναι διπλωμένη θα χωρίζεται σε μία οθόνη των 6.6 ίντσών με ανάλυση 2480 x 1148 και aspect ratio 19.5:9 και μία 6.38 ιντσών ανάλυσης 2480 x 892 pixels και aspect ratio 25:9.

Εσωτερικά θα τοποθετηθεί ο Kirin 980, 6, 8 ή 12GB μνήμη RAM, 128, 256 ή 512GB αποθηκευτικού χώρου ο οποίος θα μπορεί να επεκταθεί έως 256GB με χρήση NM κάρτας και φυσικά το Balong 5000 5G modem.

Το Mate X θα αποτελείται από τετραπλή κάμερα η οποία θα αποτελείται από μία 40MP main με f/1.8, μία 8MP telephoto με f/2.4, έναν ultra-wide φακό των 16MP με f/2.2 και μία ToF 3D.

Η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 4.400mAh και πιθανόν θα υποστηρίζει fast charing τεχνολογία των 55W.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
P@NOS

Παιδιά μία οθόνη θα έχει που διπλώνει στη μέση και όχι δύο..

Μανωλης

ωραία κόκκινα νύχια έχει ο τύπος! χαχαχα!!! :p

Για να τη χρησιμοποιεί έτσι δημοσίως λογικά μέχρι τα Χριστούγεννα θα τη κυκλοφορήσουν! 😉

Σέφης

Από θέμα αξιοπιστίας., δεν μας λέει? άνοιξε κλείσε!!
Μόλις κυκλοφορήσει πάντως θα το εξετάσω με πολύ προσοχή με άρεσε σαν σχέδιο πρωτοποριακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Chip Huawei

Huawei: Προωθεί τσιπ έως και 14 νανόμετρα

Η Huawei σχεδιάζει την ανάπτυξη εργαλείων λογισμικού ικανών να σχεδιάζουν τσιπ προηγμένα έως και 14 νανόμετρα, με στόχο να βοηθήσει τις κινεζικές εταιρείες να παρακάμψουν τις αμερικανικές κυρώσεις.

Smartphones Apple Huawei iPhone

H Huawei δοκιμάζει τη δημιουργία του δικού της Dynamic Island

H Huawei φέρεται να σχεδιάζει να προσθέσει ένα δικό της Dynamic Island της Apple, με το χαρακτηριστικό να αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στη σειρά Huawei Nova 11.

Business Huawei USA

ΗΠΑ: Μπλοκάρει τις εξαγωγές στη Huawei

Οι ΗΠΑ αποφάσισαν να προχωρήσουν στο μπλοκάρισμα της πώλησης αμερικανικής τεχνολογίας προς την Huawei.

Smartphones China featured Huawei

ΗΠΑ: “Μπλόκο” στην πώληση εξοπλισμού Huawei και ZTE

Οι αρχές των ΗΠΑ επέβαλαν απαγόρευση στην εισαγωγή και πώληση εξοπλισμού επικοινωνιών από τους κινεζικούς τεχνολογικούς κολοσσούς ZTE και Huawei Technologies.