Exynos 2100: Ό επεξεργαστής των ευρωπαϊκών Samsung Galaxy S21

Ο επεξεργαστής που θα ενσωματώνουν τα Samsung Galaxy S21 που θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη και τη χώρα μας, θα είναι Exynos 2100 κατασκευής Samsung. Σε ειδικό, δικό του event ο Exynos 2100 θα παρουσιαστεί επίσημα δυο μέρες νωρίτερα από τα S21 και συγκεκριμένα την επόμενη Τρίτη 12 Ιανουαρίου.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πολλά για το Exynos 2100. Ξέρουμε ότι θα είναι κατασκευασμένος με τη μέθοδο των 5nm και ότι θα έχει παρόμοια αρχιτεκτονική πυρήνων του επεξεργαστή με το Snapdragon 888. Μέχρι στιγμής, η πρώτη μάχη στα benchmarks μεταξύ των δύο flagship SoC ευνοεί την πρόταση της Qualcomm, όμως μένει να δούμε το τελικό αποτέλεσμα.

, Exynos 2100: Ό επεξεργαστής των ευρωπαϊκών Samsung Galaxy S21

Το event ονομάζεται “Exynos On” και θα μεταδοθεί live μέσα από μια ειδική ιστοσελίδα που έχει σχεδιάσει η Samsung για την παρουσίαση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Solon

Άντε να δούμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Samsung

Galaxy Watch7 Ultra: Η Samsung ανακοινώνει το 3nm Exynos W1000 που θα το τροφοδοτεί

H Samsung ανακοίνωσε το chipset Exynos W1000, το οποίο πρόκειται να τροφοδοτήσει τα επερχόμενα Galaxy Watch7 και Watch7 Ultra.

Gear Exynos Google Pixel

Pixel 10: Νέα αποδεικτικά στοιχεία δείχνουν ότι το Tensor G5 θα κατασκευαστεί από την TSMC

Όλα τα chipset Tensor μέχρι στιγμής, αλλά και το επερχόμενο Tensor G4, είναι βασισμένα σε τσιπ Exynos και έχουν κατασκευαστεί από τη Samsung.

Gear Exynos featured Galaxy

Η Samsung φέρεται να εργάζεται σε έναν κόμβο 2 nm για το Exynos 2600

Νωρίτερα αυτό το μήνα η Samsung ανακοίνωσε ότι προετοιμάζει τα χυτήρια της για μαζική παραγωγή του πρώτου chipset 3nm Exynos χρησιμοποιώντας το σχεδιασμό GAA.

Business Exynos featured Samsung

Η Samsung ετοιμάζεται για τη μαζική παραγωγή του πρώτου της τσιπ Exynos 3nm

Samsung και Synopsys ανακοίνωσαν με δελτίο Τύπου ότι τα χυτήρια της Samsung ετοιμάζονται για τη μαζική παραγωγή του πρώτου τσιπ Exynos 3nm.