Exynos 9610 για το Motorola P40 “Vision” που εμφανίστηκε στο Geekbench

Motorola, Exynos 9610 για το Motorola P40 “Vision” που εμφανίστηκε στο Geekbench

Motorola, Exynos 9610 για το Motorola P40 “Vision” που εμφανίστηκε στο Geekbench

Το Geekbench είναι σίγουρα μία έμπιστη πηγή σε ότι έχει να κάνει με leaks για τα smartphone που αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην αγορά. Ένα smartphone της Motorola με την κωδική ονομασία “Vision” εμφανίστηκε στην πλατφόρμα του Geekbench με το chipset Exynos 9610 της Samsung.

Το smartphone με τον κωδικό “Vision” φημολογείται ότι θα ονομάζεται Motorola P40 και θα είναι ο διάδοχος του P30 που κυκλοφόρησε πέρσι η Motorola.

Στο Geekbench βρέθηκε καταχώρηση του μοντέλου Motorola One Vision και υποθέτουμε ότι θα διαθέτει το Android One stock λειτουργικό της Google. Θα διαθέτει 6GB μνήμης RAM ενώ ο οκταπύρηνος Exynos 9610 θα αναλάβει ως CPU του smartphone. Τον CPU της Samsung τον συναντήσαμε και στο A50 που η ίδια κυκλοφόρησε νωρίτερα.

Motorola, Exynos 9610 για το Motorola P40 “Vision” που εμφανίστηκε στο Geekbench

Το Motorola P40 αναμένεται να διαθέτει οθόνη τεχνολογίας LCD IPS 6.2 ίντσών με ανάλυση 1080×2310 pixe. Ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης ενδέχεται να φτάνει τα 128GB με επέκταση έως 256GB με την χρήση microSD κάρτας. Η κεντρική κάμερα φημολογείται πως θα έχει διπλή διάταξη με την main να έχει φακό 48MP ενώ ο αισθητήρας βάθους θα είναι 5MP. Ο αναγνώστης δαχτυλικών αποτυπωμάτων θα βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευής και όχι κάτω από την οθόνη.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.