Exynos με AMD: Καταστρέφει τον ανταγωνισμό σε GPU Benchmarks;

eXYNOS, Exynos με AMD: Καταστρέφει τον ανταγωνισμό σε GPU Benchmarks;

Ο πρώτος Exynos με AMD GPU θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021, ενώ φαίνεται πως καταστρέφει τον ανταγωνισμό, ακόμα και τον Apple A14 Bionic. Η ιστοσελίδα IT Home της Κορέας φέρνει τα πρώτα αποτελέσματα του GFXBench από το επερχόμενο SoC, χωρίς όμως να μας δίνει screenshot, κάτι που μας κάνει να μην είμαστε σίγουροι αν όντως αυτά θα είναι τα αποτελέσματα.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα τα συγκρίνει με τα αποτελέσματα του iPhone 12 με A14 Bionic chip, με τη διαφορά να φαίνεται εντυπωσιακή. Όμως, όπως είπαμε, το γεγονός ότι δεν έχουμε κάποιο screenshot μας κάνει αρκετά σκεπτικούς για τα αποτελέσματα, ακόμα και αν η ιστοσελίδα μας έχει δώσει έγκυρες πληροφορίες. Παρακάτω τα αποτελέσματα του Exynos με AMD GPU και του A14.

Apple iPhone 12 Pro / A14 Bionic GFXBench (offscreen) results:

  • Manhattan 3.1 = 120 fps
  • Aztec Ruins (normal) = 79.9 fps
  • Aztec Ruins (high) = 30 fps
  • Unnamed next-gen Exynos chipset (alleged) GFXBench results:

  • Manhattan 3.1 = 181.8 fps
  • Aztec Ruins (normal) = 138.25 fps
  • Aztec Ruins (high) = 58 fps
  • Όπως μπορούμε να δούμε, η διαφορά είναι πολύ μεγάλη σε όλα τα test, κάτι που περιμένουν όλοι οι φίλοι των ναυαρχίδων της Samsung. Όμως, μία τόσο μεγάλη διαφορά από την άλλη μας κάνει αρκετά σκεπτικούς για τα αποτελέσματα, ακόμα και αν η AMD φέρει όλη της την “τέχνη” στους επερχόμενους Exynos SoC.

    Πιστεύετε ότι θα είναι τόσο μεγάλη βελτίωση ή κάποιος… “μαγείρεψε” τα αποτελέσματα;

    Πηγή

    Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

    Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

    ΣΥΖΗΤΗΣΗ

    Παρακολουθήστε τα σχόλια
    Να ειδοποιηθώ όταν
    guest

    1 Σχόλιο
    παλαιότερο
    νεώτερο
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Βασιλης

    Η nvidia κι η amd(πρωην ATI για τον τομεα των γραφικων) βασιλευουν εδω και δεκαετιες στις gpu,με ισως καλυτερη την πρωτη.Η τεχνογνωσια τους λοιπον στα smartphone μονο καλο μπορει να φερει και ν “ανεβασει” την ισχυ τους.Τωρα αν αυτα τα νουμερα ισχυουν δεν μ απασχολει και τοσο,σιγουρα θα ναι πολυ καλα ,σιγουρα θ ανοιξουν τον ανταγωνισμο σε νεα μονοπατια που μονο θετικο θα ναι για τους μελλοντικους αγοραστες.Ελπιζω τουλαχιστον η samsung να σταματησει την προσβλητικη,κατ εμε πολιτικη της,να ξεχωριζει τους πελατες της σε δυο κατηγοριες και να “φορτωνει” τα μοντελα της εκει οπου ο ανταγωνισμος ειναι πιο μεγαλος.

    Last edited 3 years πριν by Βασιλης

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

    Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

    Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

    Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

    Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

    Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

    Gear featured Galaxy Samsung

    Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

    Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

    Smartphones featured Galaxy Samsung

    Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

    Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.