Φήμες για επιστροφή της σειράς Xperia Compact από τη Sony

Sony, Φήμες για επιστροφή της σειράς Xperia Compact από τη Sony

Αν και αγαπήθηκε από πολλούς, η σειρά Xperia Compact έχει σταματήσει εδώ και καιρό από τη Sony, όμως φήμες μιλούν για επιστροφή το 2021. Συγκεκριμένα, η ιαπωνική ιστοσελίδα AndroidNext μας φέρνει μερικές πληροφορίες, οι οποίες προς το παρόν παραμένουν στη σφαίρα της φήμης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, η Sony εξετάζει το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει νέα σειρά Xperia Compact, με το πρώτο μοντέλο να έρχεται το πρώτο εξάμηνο του 2021. Το νέο μοντέλο θα έχει οθόνη 5,5 ιντσών. Όμως, θα μοιράζεται αρκετές ομοιότητες με κάποιο μεγαλύτερο μοντέλο, δηλαδή σε κάμερα και οθόνη. Η βασική διαφορά του Compact μοντέλου θα είναι στον επεξεργαστή, όπου θα δούμε τον Snapdragon 775G.

Πάντως, ίσως δούμε αρκετές εταιρείες να προσφέρουν αντίστοιχες προτάσεις από το 2021. Τα iPhone SE και iPhone 12 mini απέδειξαν ότι ο κόσμος θέλει πιο compact προτάσεις, ενώ εδώ και χρόνια οι φίλοι της Sony ζητούν μία μικρότερη Xperia πρόταση. Βέβαια, έχουμε ακούσει στο παρελθόν αντίστοιχες φήμες, οπότε απλά περιμένουμε να δούμε αν όντως θα γίνει κάτι τέτοιο.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Θέλουμε ανταγωνιστικές τιμές από Sony και να ασχοληθεί και με τα midrange
τίποτα άλλο να μην αλλάξει

djfapples

Το XPERIA 5 II μια χαρά compact είναι για το 2020

djfapples

Κ εγώ το 5 έχω δεν θα ήθελα κάτι μικρότερο

Αργυρης

Ασφαλώς και όσοι θέλουμε τηλέφωνα για τη δουλειά μας και όχι για παιχνίδια θέλουμε αληθινά compact τηλέφωνα που δεν υπάρχουν πλέον. Το τελευταίο ήταν το xz1 compact για τα android.

KP

Μακαρι, πολυ ευχαριστα νεα. Θα μου φανει ενδιαφερον αν ειναι 21:9 5,5 ιντσες. Πριν μισο χρονο αναγκαστηκα να αλλαξω το x compact που ηταν εξαιρετικο για ο,τι ηθελα, και κατεληξα τελικα σε ενα κινητο 6,26 ιντσες (honor 20 pro, αρκετα καλο) που ακομα μου φαινεται τεραστιο. Δεν συνηθιζω να αλλαζω συχνα κινητα, αλλα δε νομιζω να αντισταθω σε ενα καλο compact της sony.

Αργύρης

5.5 ίντσες δεν είναι compact, ακόμα και αν είναι όλο οθόνη. Δεν έχει σημασία μόνο να χωράει εύκολα σε τσέπη, αλλά έχει σημασία να μπορείς να το χειριστείς απόλυτα με ένα χέρι. Αντίχειρες λίγων ανθρώπων φτάνουν από άκρη σε άκρη σε 5.5 ίντσες

KP

Ε, οκ, οχι compact, αλλα προσωπικα προτιμοτερο, και κοντα στο x compact που ειχα και μου αρεσε σα μεγεθος. Το iphone 12 mini ειναι 5,4 ιντσες και μου φαινεται αρκετα μαζεμενο. Αλλα οπως ειπες δεν θα φτανει αντιχειρας απο ακρη σε ακρη.

Χρηστος

Για 5 χρόνια είχα το z5 compact (μήκος 128mm). Τέλειο μεγεθος για το χέρι με τρομερή μνήμη, επεξεργαστή και κάμερα . Ακόμα και φέτος μετα απο 5 χρονια δηλαδη ηταν απιστευτα γρηγορο. Δυστυχως ομως εχασε την αδιαβροχη ιδιοτητα του και σε ένα ατύχημα με νερό μου βραχυκυκλωσε. Αναγκαστικά στράφηκα στο iphone se (με βαριά καρδιά καθώς δεν είμαι φαν της Apple). Αν βγάλει ξανά η sony compact κινητο όπως το τελευταίο xz2 compact θα το προτιμήσω σίγουρα.

Σπύρος

Θα πρέπει να βγάλει και κανένα κινητό compact ή μη, που να είναι 16:9 γιατί το 21:9 είναι αρκετά μακρόστενο και σε κάποιους δεν αρέσει. Έχω το xz1 και τα τελευταία 8 χρόνια έχω αλλάξει 4 κινητά Sony γιατί είμαι απόλυτα ευχαριστημένος αν και είναι λίγο ακριβά για αυτά που προσφέρουν. Το xz1 compact ήταν το καλύτερο κινητό που είχα ποτέ.

Last edited 3 years πριν by Σπύρος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.