Alcatel One Touch Fire C, ZTE Open C, LG Fireweb, Huawei Y300 hands-on [MWC 2014]

TechblogTV. Βρισκόμαστε στο main event της Mozilla για το λειτουργικό σύστημα Firefox OS και σας παρουσιάζουμε combo 4x smartphones τα Alcatel One Touch Fire C, ZTE Open C, LG Fireweb και Huawei Y300, το τελευταίο με λειτουργικό σύστημα 1.3. Τα νέα Firefox OS smartphones δείχνουν να έχουν ξεπεράσει μικρά προβλήματα του παρελθόντος και είναι smooth and sexy. Δείτε το βίντεο.

, Alcatel One Touch Fire C, ZTE Open C, LG Fireweb, Huawei Y300 hands-on [MWC 2014]

, Alcatel One Touch Fire C, ZTE Open C, LG Fireweb, Huawei Y300 hands-on [MWC 2014]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Firefox OS Mozilla Mozilla Firefox OS

Mozilla: Κλείνει το τμήμα πίσω από το Firefox OS

Η Mozilla από ότι φαίνεται κλείνει το τμήμα “Connected Devices”, το οποίο εκτός των άλλων ήταν υπεύθυνο για το αποτυχημένο λειτουργικό σύστημα Firefox OS για smartphones. Μόλις πρόσφατα είχαν γίνει κάποιες προσπάθειες για την ενσωμάτωση του Firefox OS σε συσκευές όπως router, streaming boxes και απλούς υπολογιστές.

News Firefox OS Mozilla

Mozilla: Το Firefox OS θα συνεχίσει σε tablets και περιφερειακά

Μπορεί πρόσφατα να ανακοινώθηκε το οριστικό τέλος των Firefox OS smartphones, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η Mozilla Θα εγκαταλείψει μια για πάντα το λειτουργικό της σύστημα, καθώς αυτό αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του σε tablets και άλλα περιφερειακά υπολογιστών, όπως πληκτρολόγια και routers.

News Firefox OS Firefox OS smartphones Mozilla

Mozilla: Τέλος στα smartphone με Firefox OS

Η Mozilla ανακοίνωσε το τέλος εποχής για τα smartphone με λειτουργικό σύστημα Firefox OS μιας και δεν κατάφεραν να φέρουν στους χρήστες την καλύτερη πιθανή εμπειρία χρήσης όπως εκτιμούσαν ότι θα καταφέρουν με το open source λειτουργικό σύστημα, το οποίο ήταν αρκετά ελπιδοφόρο αλλά δεν κατάφερε να πείσει τους καταναλωτές.

News Firefox OS Firefox OS smartphones Mozilla

Mozilla: Εγκαταλείπει τα σχέδια για smartphones 25 δολαρίων

Πέρσι η Mozilla είχε ανακοινώσει τα σχέδιά της να λανσάρει Firefox OS-based smartphone 25 δολαρίων μέχρι το τέλος του 2014, τα οποία θα προορίζονταν για τις αναπτυσσόμενε αγορές όπως η Ινδία. Το prototype που είχε δείξει ερχόταν με οθόνη 3.5 ιντσών 320×480 pixels, Wi-Fi, single core επεξεργαστή Spreadtrum SC8621 1 GHz και κάμερα 2 Megapixel.