Αυτά είναι τα πρώτα teaser videos για το Samsung Galaxy S9

Οι ημέρες περνάνε και η επισημοποίηση των πολυαναμενόμενων Galaxy S9 / S9+ από την Samsung είναι πλέον πολύ κοντά. Ο τεχνολογικός κόσμος αναμένει με ανυπομονησία την στιγμή που τα νέα high-end μοντέλα θα αποκαλυφθούν για πρώτη φορά.

Θέλοντας να ρίξει ακόμα περισσότερο… λάδι στην φωτιά, το επίσημο Κορεάτικο Youtube κανάλι της Samsung δημοσίευσε τρία teaser videos για τα επερχόμενα S9 μοντέλα. Το κάθε κλιπ επικεντρώνεται σε μια από τις νέες δυνατότητες που θα φέρουν οι φετινές ναυαρχίδες της Sammie. Για την ακρίβεια, το πρώτο, παραπέμπει στην λήψη βίντεο σε πολύ αργή κίνηση (super slow-motion), το δεύτερο προετοιμάζει τους χρήστες για απαθανάτιση αγαπημένων στιγμών, τοπίων κλπ. σε υψηλή ευκρίνεια ακόμα και υπό πολύ χαμηλό φωτισμό, ενώ το τρίτο φανερώνει την ύπαρξη 3D emojis, δηλαδή emoticons που κινούνται με βάση τις “γκριμάτσες” του προσώπου του χρήστη (όπως τα Apple Animoji).

Οι τρεις προαναφερθείσες δυνατότητες αποτελούν και τα κύρια χαρακτηριστικά που θα καθιστούν τις νέες Galaxy S9 ξεχωριστές, συγκριτικά με τους προκατόχους τους. Φαίνεται πως η Samsung θα προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές / βελτιώσεις στις κύριες και εμπρόσθιες κάμερες, ώστε εκείνες να είναι σε θέση να επιτελέσουν τις λειτουργίες που παρουσιάζονται στα τρία teasers. Δείτε στην αρχή του άρθρου του πρώτο βίντεο, ενώ παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τα υπόλοιπα δύο.

αυτά είναι πρώτα teaser videos Samsung Galaxy S9, Αυτά είναι τα πρώτα teaser videos για το Samsung Galaxy S9

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Πέτρος Π

Και τα 3 “χαρακτηριστικά” φαίνονται αχρείαστα.. έως και αστεία θα μπορούσε να πει κάποιος… Τα emoji είναι τουλάχιστον γελοία… Ίσως το slow motion είναι κάπως εντυπωσιακό, αλλά και πάλι δεν έχει καμία πρακτική χρήση, μόνο να βλέπεις κάνα βίντεο και να χαζεύεις… Αλλά όχι και να δώσεις 1.000 € γιαυτό το πράγμα… Επίσης οι φωτογραφίες με τόσο χαμηλό φωτισμό δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης… Δηλαδή δεν θα βλέπεις με τα μάτια σου και θα τραβάς φώτο μήπως και βγάλεις κάτι? Γενικά νομίζω βάζουν ό,τι να’ ναι για να δικαιολογήσουν τα νέα μοντέλα, και την νέα τιμολόγηση που κλασικά θα είναι στα 1.000 €, έτσι ώστε μετά από 3 μήνες πχ να το παίρνεις στα 550 € και να νομίζεις ότι είναι κελεπούρι. Με 250 € παίρνεις τούμπανο xiaomi, χωρίς να υστερεί πουθενά…

NtinosMD

σε δυνατοητες καθημερινης πρακτικοτητας εχουν ξεφυγει προ πολλου οι mobile συσκευες… προφανως δεν θα δικαιολογησει τιποτα πλεον τις αυξημενες αυτες τιμες. Για να δουμε απο περιεργεια ποσο θα κοστοληθουν οι περσινες ναυαρχιδες τους μετα το launch των νεων …

bezilys

Υπερσιγλονιστηκα!

Βασιλης

ναι ρε παιδες,αυτο δεν εχει τελειωμο,γιατι καποιος μπορει να πει ,τι να το κανεις το smartphone xiaomi ,huawei κλπ,μια χαρα ειμαι με το NOKIA 8210,με παιρνουν ,τους παιρνω κι ολα καλα.Δεν τελειωνει ποτε αυτο αν κοιταμε τις προσωπικες μας αναγκες.Οι εταιρειες στις ναυαρχιδες ειδικα προσπαθουν να βαλουν την αιχμη της ΤΩΡΑ τεχνολογιας,θες να το παρεις ? το πληρωνεις,δεν θες? μενεις μ οτι εχεις κι οτι σε ικανοποιει.Την αιχμη παντα την πληρωνεις,κι αν αξιζει ή οχι ειναι πολυ σχετικο,οπως τα πιο πολλα πραγματα στην ζωη.

Σταύρος Χρι

Αντι να ασχολούνται με θέματα όπως αυτονομία στην μπαταρια, ανθεκτικότητα, και υποστήριξη αναβαθμίσεων λογισμικού, διαφημίζουν μπουρδιτσες που να τις βλέπουν τα πιτσιρίκια και να κάνουν πιπίλα το μυαλό του μπαμπά να τους το πάρει. Έτσι ειναι δυστυχώς. Σου λεει ο ποιος άλλος σοβαρός και σκεπτόμενος άνθρωπος θα δώσει δουλεμενα 1000 ευρω για ένα κινητό για εκεινων. Ένω σου λεει αν το κοριτσάκι κάθε μερα πριζει τον μπαμπά του να του το πάρει στα γενέθλια του, τότε ο μπαμπάς για την κορούλα του θα τα δώσει…

Stamatis21

Σταυρο χρι η οπως αλλιως σε λενε εισαι πολυ μπαγλαμας.κ απο δω κ περα ετσι θα λεω γιατι εισαι πολυ.πες οτι γουσταρεις για αλλους πες οτι θες για εταιριες η για τον εαυτο σου αλλα το τι θα κανει ενας γονιος για το παιδι του δεν εχεις κανενα δικαιωμα μπαγλαμα να το θηγεις.τελεια κ παυλα εδω μεσα πλεον στο σαιτ η βλακοσυνη εχει πιασει πατο.κ να ξερεις προς ενυμερωση πλεον τα νεα κοριτσακια που λες δεν τρωνε απο τον μπαμπα τους αλλα απο κατι τυπους σαν κ σενα.

John

Πες μας ποιο ειναι το “τουμπανο Xiaomi” να το παρουμε και εμεις γιατι οσα εχω δει στα 150-250 ευρω οπως το A1 οι καμερες και η οθονη δεν συγκρινονται ουτε με το J7. Απο την αλλη δεν συμφωνω με την ανοδο των τιμων και που τα καλα κινητα εχοην φτασει απο 500-600 και ανω αλλα η διαφορα ειναι δυστυχως ορατη.

Petros

Στα 580 ευρώ το απροβληματιστο s8 plus τωρσ, δεν βλέπω τον λόγο να δώσει κάποιος 1000 ευρώ για το s9 plus

Σταύρος Χρι

@Stamatis21 Προφανώς έχετε κάποιο πρόβλημα κατανόησης… Δυστυχώς δεν είναι η δουλεία μου και δεν μπορώ να σας βοηθήσω. Λυπάμαι

aptalikos

Κάθε φορά που βγαίνει μία είδηση για μία ναυαρχίδα μπαίνει ο κάθε κινεζόφιλος με budget τα 150€ να πας πει ότι δεν το αγοράσει γιατί του ξενίζει κάτι. Μάλιστα το καταλάβαμε ότι κάποιοι δεν μπορούν να το αγοράσουν. Πάμε παρακάτω.

Γιαννης

κανένα κινητό δεν αξίζει 1000 ευρώ ότι και να έχει πάνω.
ο καθένας έχει το δικαίωμα να σχολιάζει κάτι άμα δεν του αρέσει,αυτό τι πάει να πει ότι δεν μπορεί να το πάρει

vaskor

Μια από τα ίδια. Βαρεθήκαμε. Μένουμε στο παλιό μας..

Thorn

Έχω το S8 και από αυτά τα βιντεάκια δεν βρίσκω λόγω να πάω στο S9. Το τηλέφωνο πλέον έχει ξεφύγει από την πρώτη ανάγκη που κάλυπτε λαμβάνω κλήσεις παίρνω κλήσεις αυτό πλέον είναι λυμένο από όλες τις συσκευές. Για εμένα σημασία έχουν τα mail μου, οι χάρτες, το διαδίκτυο, τα social media με αυτή την σειρά. Δεν λέω καλές και οι φωτογραφίες και ότι αλλο αλλά για εμένα στις πρωτες επιλογές είναι τα άλλα διότι είναι και εργαλείο δουλειάς. Από χαρακτηριστικά να μην “κολλάει” να έχει πολύ καλή οθόνη και μεγάλη αυτονομία. Αν δεν έχει κάποια σημαντική βελτίωση σε αυτά, τα σχεδόν 1.000€ είναι πολλά! ΑΝ έχει το βλέπουμε. Οι συγκρίσεις με κινέζικα ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ είναι αστείες. Ο καθένας με τις προτεραιότητες του και την τσέπη του. Αν είστε φωτογράφοι τότε μπορεί να έχει νόημα αν και μαλλον θα πέρνατε μία DSLR και ένα κινητό 🙂

Asos206

Καλά τα λέει ο κύριος Thom, όπως βλέπουμε από νέες ιδέες πάνω σε ένα κινητό έχουν πιάσει ταβάνι, το έχουν εξάντλησή το θέμα, και ναι μεν τα 1000 ειναι πολλά άλλα και η διαφορά ποιότητας από τα κινέζικα ακόμα είναι τεράστια….άσχετα αν κάνουν τη δουλειά τους καλά σε γενικές γραμμές. Είναι σα να λέμε θέλω να πάω μια βόλτα απο Αθήνα μέχρι Μαρούσι, μπορείς να πας με audi και να εισε άνετος, μπορείς να πας και με .. KIA και τα δύο θα σε πάνε, και την ίδια ώρα μάλιστα… Όμως άλλο το ένα άλλο το άλλο… Εξαρτάται τη ζητάς..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.