Δίνουν και παίρνουν οι φήμες για τα επόμενα μοντέλα iPhone
Τρίτη, 02/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Apple και φήμες είναι… συνώνυμα, αλλά οι πληροφορίες που εμφανίζονται τελευταία για τα επερχόμενα iPhone είναι άκρως ενδιαφέρουσες.
Παρασκευή, 26/09/2014 · Λορένα Σιούτη
Μετά από πολλές καθυστερήσεις και αναβολές η Samsung ανακοίνωσε επίσημα τον Ιούνιο το Samsung Z που είναι το πρώτο της κινητό με λειτουργικό σύστημα Tizen. Τελικά όμως και η κυκλοφορία του πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή και πολύ πιθανό να μην το δούμε να κυκλοφορεί καθόλου στην αγορά.
Αντιθέτως, οι πληροφορίες λένε ότι η Samsung θα το αντικαταστήσει με entry-level συσκευές οι οποίες θα απευθύνονται στις αναδυόμενες αγορές όπως για παράδειγμα η Ινδία. Θα κάνει δηλαδή κάτι αντίστοιχο με το Android One project της Google, η οποία κυκλοφορεί συσκευές των 100 δολαρίων σε συνεργασία με τοπικούς κατασκευαστές.
Η πρώτη Tizen συσκευή αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της τον Νοέμβριο στην Ινδία και σύμφωνα με τις πληροφορίες του SamMobile, το smartphone θα είναι δίκαρτο και θα έχει ραδιόφωνο, δυο πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά για αγορές όπως η Ινδία. Επίσης, θα έχει κάμερα στα 3.2MP και θα τρέχει Tizen 2.3. Αν και δεν γνωρίζουμε πόσα και ποια apps θα είναι διαθέσιμα, ο αριθμός τους σίγουρα θα είναι περιορισμένος αλλά θα έχει σίγουρα Facebook και Twitter.
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Samsung με το Tizen είναι η έλλειψη ενδιαφέροντος που υπάρχει για την πλατφόρμα της. Ωστόσο, το άνοιγμα σε μια τέτοια αγορά ίσως της έδινε την ευκαιρία να εδραιώσει το Tizen στις οικονομικές συσκευές.
Τρίτη, 02/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Apple και φήμες είναι… συνώνυμα, αλλά οι πληροφορίες που εμφανίζονται τελευταία για τα επερχόμενα iPhone είναι άκρως ενδιαφέρουσες.
Τρίτη, 02/03/2021 · Τάσος Παπανικολάου
Η σειρά realme 8 θα επικεντρώνεται στις λειτουργίες κάμερας, φέρνοντας στους χρήστες την πιο καινοτόμο τεχνολογία και τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά που η φωτογραφία μπορεί να έχει σήμερα.
Δευτέρα, 01/03/2021 · Βάιος Βήτος
Η ανακοίνωση τους αναμένεται να γίνει στα μέσα Μαρτίου, διαβάστε τα φημολογούμενα χαρακτηριστικά τους.
Δευτέρα, 01/03/2021 · Αλέξανδρος Παππάς
Η TCL Communication συνεργάζεται στενά με πρωτοπόρους και ειδικούς του χώρου για την περαιτέρω βελτίωση της οπτικής ποιότητας και της εμπειρίας των καταναλωτών.
Ε αφού θα έχει facebook και twitter δεν το συζητώ…!
Κρίμα πάντως,η samsung σκότωσε το tizen πριν καν γεννηθεί με την πολιτική της…
Το απολυτο λειτουργικο! Ενα Touchwiz που δε θα λαγκαρει ακομα και σε low budget samsung ,αλλα oταν εχεις ενα android -γιγαντα στο 85% που να βρει χωρο να αναπνευσει!..
Γιατι ομως δε το κανει συμβατο με android applications οπως η blackberry! ??
@Τιαματ το έχεις δοκιμάσει και αναφέρεσαι σε αυτό σαν απόλυτο λειτουργικό?
Γιατί από όσο θυμαμαι Tizen ακούμε και Tizen δεν βλέπαμε…
Που ειναι εδώ τα τετραπύρηνα και η 16αρα κάμερα? που ναι οι ναυαρχιδες ? που ειναι τα sold out ? έχει να πέσει πλαστικούρα εδώ και δούλεμα να φάνε και οι κότες …..,κοκοκοκο..
Αα ξεκινάει πολυ σοβαρά με το τιζεν η Samsung… Πάλι καλα που οσοι(…) το προτιμήσουν θα έχουν και facebook!! Σιγα μην χάσουμε την λατρεμένη μας εφαρμογή…
Είδαμε και με την αλουμινούρα πόσο δούλεμα και κοκοκο έπεσε ioannis.