Flurry Analytics: Τα iPhone Xs/Xs Max πουλάνε περισσότερο από τα περσινά μοντέλα

flurry analytics iPhone Xs iPhone Xs Max πουλάνε περισσότερο περσινά μοντέλα, Flurry Analytics: Τα iPhone Xs/Xs Max πουλάνε περισσότερο από τα περσινά μοντέλα

Η περσινή φουρνιά των iPhones της Apple έθεσε ένα νέο υψηλό στις τιμές των smartphones του Cupertino. Φέτος, ο αριθμός αυτός παρουσίασε μια νέα αύξηση λόγω των τσουχτερών ποσών καταβολής για την αγορά των Xs, Xs Max και XR.

Παρα το γεγονός πως η Apple εξακολουθεί να ανεβάζει τις τιμές των iPhones, οι καταναλωτές δεν πτοούνται. Αυτό άλλωστε δείχνει και η νεότερη έρευνα της Flurry Analytics. Συγκεκριμένα, η εταιρεία συλλέγει δεδομένα από τις εφαρμογές που είναι διαθέσιμες στο App Store. Από εκείνες που εγκαθίστανται στα νέα iPhones μπορεί περίπου να υπολογίζει και τον συνολικό αριθμό τους. Η έρευνα που διεξήγαγε περιλάμβανε τις λήψεις ενός εκατομμυρίου εφαρμογών. Μέσω εκείνων υπολόγισε τον συνολικό αριθμό ενεργών iPhone Xs/Xs Max μοντέλων και σύγκρινε το αποτέλεσμα με το αντίστοιχο της περσινής έρευνας.

flurry analytics iPhone Xs iPhone Xs Max πουλάνε περισσότερο περσινά μοντέλα, Flurry Analytics: Τα iPhone Xs/Xs Max πουλάνε περισσότερο από τα περσινά μοντέλα

Η κατάσταση έχει ως εξής: Το πρώτο διάσημα διαθεσης τους στην αγορά, οι δυο νέοι αντικαταστάτες του iPhone X κατάφεραν να πουλήσουν καλύτερα από ότι τα iPhone 8/8 Plus και X μαζί. Να σημειωθεί πως ακόμα δεν έχει γίνει ευρέως διαθέσιμο το iPhone XR, κάτι που σημαίνει πως οι αριθμοί ενδέχεται να είναι ακόμα πιο ευνοϊκοί για την φετινή i-οικογένεια smartphones. Παρά το υψηλό ποσό που απαιτείται για την απόκτηση τους, τα iPhone Xs και Xs Max δείχνουν να πείθουν ολοένα και περισσότερους καταναλωτές. Σύμφωνα με την Flurry Analytics, η Apple κατάφερε να «βγάλει» 7% μεγαλύτερο κέρδος από την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

Αξίζει να σημειωθεί πως το δημοφιλέστερο Apple smartphone εξακολουθεί να είναι το iPhone 7, ενώ ακολουθούν τα iPhone 7 Plus και iPhone 6S. Ο «τεως βασιλιάς» iPhone 6 φαίνεται να χάνει την κυριαρχία του, μετρώντας βέβαια τέσσερα χρόνια από την παρθενική του εμφάνιση στο κοινό. Το μέλλον μοιάζει λαμπρό για τα οικονομικά αποτελέσματα της Apple, η οποία τους επόμενους μήνες θα δει τα γεμάτα ταμεία της να γεμίζουν ακόμα περισσότερο…

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

29 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

Fake news…
Fake news…
Fake news…
Sponsored news…
Sponsored fake news…
She-ep news…
Moufa news…
Sano news…
Fykiagiametaksoteskordeles news…
Lowsalesgate news…

ΥΓ. Για να προλάβω τα προλάβω τα πρώτα 10 σίγουρα σχόλια…

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

δεν μου κανει πλέον τίποτα εντύπωση. η ανθρωπινη ηλιθιότητα ειναι αποδεδειγμένα άπειρη.
βρισκομαστε στην απόλυτα ψηφιακή εποχη και εχουμε ακομα φανατικούς θρησκευομενους καθε λογης, άτομα που πιστευουν οτι η γη ειναι επίπεδη, αμετανοητους εθνικιστες, πολεμους, κοινωνικες αδικίες και ανισότητες ακριβως οπως και πριν απο 5.000 χρονια.

ελάχιστα εχει βελτιωθεί ο καθένας μας σαν μοναδα, σκεψη, προσωπικότητα, ατομικότητα

ολα αυτα κολλανε και με την τρελη επιτυχία της apple που κοροιδευει ασυστόλως και παρόλα αυτά ειναι το απόλυτο #1

Tasos Spanos

Επειδή κάποιος αγοράζει το iPhone κάποιος άλλος τον θεωρεί ηλιθιο;
Εσυ δηλαδή θεωρείσαι εξυπνότερος επειδή έχεις συσκευή άλλης εταιρείας;
Τι IQ σοκοφρετας είναι αυτό δεν καταλαβαίνω

Καλά κάνει ο καθένας και έχει ότι συσκευή θέλει και δίνει όσα χρήματα νομίζει αλλά να θεωρεί κάποιος έναν άλλο ηλιθιο λόγο επιλογής συσκευής μάλλον τον εαυτό του πρέπει να ψάξει και μετά τους υπόλοιπους

Γιαννος

Εγώ θα πάρω μάλλον το iPhone XR. Ξερω ότι είναι ακριβό ξερω ότι δεν αξιζει τόσο τα λεφτά του αλλά μου προσφέρει μια πολυ καλη εμπειρία χρήσης και το κυριότερο (για μενα) πολυ καλη κάμερα και πολυ και το πολυ ωραιο και εύχρηστο iOS. Προφανως δεν έχω υψηλές απαιτήσεις για να χρειαζομαι τις απεριόριστες δυνατότητες του Android. Επισης ξερω ότι προσωπικά κανένα κινητο Android δεν αποτελεί για μενα ισάξιο αντικαταστάτη του iOS και ελάχιστα από αυτά έχουν τόσο καλη κάμερα (τα περισσότερα που ξερω από φίλους έχουν από μέτρια έως καλη αλλά σχεδόν κανένα σαν των iphones. Ιδίως των Samsung εμενα δεν μ αρέσει καθολου. Και γενικα πολλών Android δεν προσφέρουν αυτόν τον ρεαλισμό των iphones, βγάζουν πιο περίεργες φωτο). Λες να είμαι τόσο χαζος που αν υπήρχε το ίδιο προϊόν στα 500 να μην επέλεγα αυτο; Αλλά αφού εμενα αυτο με ικανοποιεί και μπορω να το αντέξω (έστω και με το ζόρι) οικονομικά δεν θα το πάρω; Θεωρούμαι ηλίθιος; Ας έκαναν οι εταιρίες Android κινητά με εξίσου καλες εμπειρίες χρήσης και τοτε θα σου έλεγα πόσοι δεν θα αγόραζαν iphones (εκτός από τους ποζερηδες που το παίρνουν λόγω εταιρίας και μόνο. Αυτοί είναι οντως χαζοί)(είχα στο παρελθόν Android έχει… Συνέχεια »

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

👆απορω αν καταλαβες λεξη αποτι ειπα!

panos

@Tasos Spanos +1 Αν κατηγοριοποιείς τους ανθρώπους με βάση τις επιλογές τους τις οποίες και κατακρίνεις επειδή δεν συμφωνούν με τις δικές σου τότε κοίτα να μετριάσεις τα κομπλεξικά και φασιστικά σύνδρομα που έχεις και σε ένα κλίμα ποιο δημοκρατικό άσε ο καθένας να κρίνει τί είναι καλύτερο για εκείνον με βάση τα δικά του και όχι τα δικά σου κριτήρια. Στη ζωή να ξέρεις πως τίποτα δεν είναι τυχαίο. Και αν είναι τυχαίο και κοροϊδεύει ξεφουσκώνει πολύ γρήγορα. Όσο για την ελάχιστη βελτίωση του καθενός με αυτά που γράφεις με βρίσκεις σύμφωνο.

NikosAr

Το άρθρο δεν μπήκα στον κόπο να διαβάσω … τα σχόλια …. δόλια … ( εξαιρώ *Παπαροκα ) έχουν αλλάξει τα πράγματα κι έχω θυμώσει πολύ με την πολιτική αυτή της apple … καιρός να φεύγω ;;

ΝΙΚΟΣ

Από αριθμό εφαρμογών που έγιναν download στο store? Πως έχει μια τρίτη εταιρεία πρόσβαση σε αυτά τα στοιχεία ρε παιδιά? Γιατί δεν ανακοινώνονται πουθενά απόλυτα νούμερα?
Απλό απλούστατο. Για να παίζουν με την μετοχή. Αυτό είναι το iPhone πλέον. Εργαλείο μόχλευσης μετοχής μέσω παραγωγής φημών στο περίπου υπολογισμούς αριθμών.

Δημήτρης Ν

Δυστυχώς οι τιμές έχουν ξεφύγει κατά πολύ και καμιά απολύτως συσκευή δεν αξίζει τόσα χρήματα, αν όντως κάνει τέτοιες πουλήσεις με τέτοιες τιμές γιατί μην δούμε αύξηση το λιγότερο κάνα 100 πάνω που λίγα λέω από του χρονου είδη άρχισαν από ότι βλέπω εταιρίες να φουσκώνουν τις τιμές πχ samsung αρχίσει να ακολουθεί και huawei lg πάει και αυτήν από ότι φαίνεται να ακολουθήσει και σιγά σιγά ακολουθούν και άλλες εταιρίες με αποτέλεσμα αν συνεχιστεί αυτό ναυαρχίδες θα βρίσκουμε άνω τον 1000 και μεσαίας κατηγορίας που έχουν τώρα 300 και 400 ευρώ θα διπλασιαστούν οι τιμές τους.

ΚώσταςD.

Παπαροκας tiamat – Enûma Eliš καλά τα είπες αλλά για να καταλάβει κάποιος τι είπες θα πρέπει να έχει και την ελαχιστοτατη νοημοσύνη. Εάν δεν διαθέτει ούτε αυτή άστα να πάνε… Που από ότι βλέπουμε πάνε για να πάνε… 😂😂😂😂😂😂 (κανονικά είναι κλάμα χωρίς το γέλιο…)

ΚώσταςD.

Και όταν κάποιος θέλει να θεωρείται λάτρης της τεχνολογίας θα πρέπει να γνωρίζει και τα αρνητικά αυτής αλλιώς μαύρα χάλια αν όλα τα περνάει όπως του τα λένε πχ 5G. Το λέω αυτό μην πεταχτεί κανείς και πει εδώ είναι τεχνολογικό σάιτ και τι λες κτλ… Γιατί τα έχω ακούσει και αυτά…

johny

Αν εννοείται ότι μια ναυαρχίδα κοστίζει πχ τώρα πάνω από χιλιάρικο και μετά από ένα χρόνο σε κάποιες εταιρίες η τιμή πέφτει αρκετά και εξακολουθεί να θεωρείται ναυαρχίδα,τότε προσωπικά έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις ναυαρχιδες και θα μπορούσα να έχω μια αποψη.να πω την αλήθεια αυτό που γουστάρω τρελά και γύρισα μετά από καιρό ξανά πισω,είναι το iphone.οκ είναι τι βολεύει στον κάθε ένα και είναι και γούστα αυτά.δεν πάει να πει αν το note πέσει σε τιμή δεν θα είναι μια εξαιρετική συσκευή.οπως και το Μαξ επίσης.αλλα όπως είπα είναι τι βολεύει στον κάθε χρηστη και δεν είναι ανάγκη κάτι να το αγοράσει από την αρχή αν δεν έχει διαθέσιμα τα χρήματα που χρειάζεται για να το αγοράσει.και του χρόνου καλή συσκευή θα είναι.αλλος δεν πάει για καφέδες και δεν καπνίζει τρία πακέτα τσιγάρα και δεν γουστάρει να τα διαθέτει κάθε μέρα στα μπαρ.αλλος τα έχει και τα χαλάει σε έναν καλό υπολογιστή και άλλος σε ένα κινητό.αρα δεν είναι όμορφο κάποιος να είναι προβατοβλακας αν αγοράσει ένα κινητό αιφον που και του χρόνου θα έχει σαν συσκευή μεγάλη αξία.θα περνει τις ενημερώσεις του κανονικότητα,θα τρέχει ένα πολύ καλό λογισμικό και σε αυτό το παραδέχονται όλοι.οπως και σαν συσκευή… Συνέχεια »

sioy95

@Παπαροκας …μήπως τελικά για να είναι η n1 εταιρία στον κόσμο αυτοί που την προτιμάνε δεν είναι τλκ ηλίθιοι κ είσαι εσύ ??? δλδ θες να μου πεις ότι όσοι παίρνουν ferrari είναι βλάκες ? έχει κ audi με 70 χιλιάδες euro που κάνουν την δουλειά τούς εξίσου καλά με μια ferrari που κάνει 300 χιλιάδες euro ..Μάθε να σέβεσαι την γνώμη του καθενός αν θες να λέγεσαι πολιτισμένος άνθρωπος..

τακης

Κοιταω.. ξανακοιταω γυρω μου.. πουθενα αηφον xs , βλεπω να αγοραζουν το Χ αλλα XS και ειδικα το xs max που λενε οτι ξεπουλαει δεν ειδα..

johny

Εντάξει φίλε τακη.το αιφον xs είναι σε διαστάσεις ίδιο με το x και δεν νομίζω να κάθεσαι πάνω από το τραπέζι του και ενός η να έχεις και ακτίνες x και να βλέπεις και μέσα στις τσάντες και γενικά στις τσέπες.να κάνουμε και λίγο χιούμορ.παντως με μια θηκη το xs από το x δεν το καταλαβαίνεις σε καμία περίπτωση και μην μου πεις ότι όλο το έχουν το κινητό χωρίς θήκη γιατί θα τρελαθώ.τωρα για το Μαξ οκ δεν είναι μόνο η Ελλάδα αλλά και κάποιοι όπως εγώ περιμένουν να περάσουν λίγο οι μέρες να έρθουν και οι αναβαθμίσεις που πρέπει και αν είναι όλα οκ και δεν έχει καποιο πρόβλημα τότε θα το πάρω.τωρα είναι ρίσκο να πάρεις μια συσκευή.περιμενουμε και τις εντυπώσεις του Κώστα Β.να μας πει τη γνώμη του.

johny

Ο παπαροκας τιαματ κράζει αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο.δεν ονόμασε κάποιον και να τον πει ότι είσαι ηλίθιος η δεν έγραψε ότι αν πάρεις αιφον είσαι ηλίθιος γιατί και ο ίδιος ξέρει ότι το αιφον είναι ίσως και η καλύτερη συσκευή.ομως όταν σου λέει πλήρωσε 1.340 για να πάρεις ένα κινητό χωρις τον γρήγορο φορτιστή που τον έχουν όλες οι εταιρίες μέσα,όταν σου αφαιρεί τον ανταπτορα των ακουστικων ε τότε αυτό είναι κοροϊδία.εχω ξαναπεί ότι στην apple αγοράζεις την πριμιουμ κατασκευή,το λογισμικό που πάει σφεντόνα,ενημερώσεις για τουλάχιστον 5 χρόνια.βλεπε iphone 5s.σιγουρα η συσκευή και με αυτό το τσιπ που φοράει πετάει και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.αναλογα με το τι βολεύεται ο κάθε χρήστης κάνει και την επιλογή που πρέπει.οτιδηπιτε κινητό επιλέξει κάποιος δεν είναι ούτε πρόβατο,ούτε βλάκας ούτε ηλίθιος.και καλό είναι αυτοί που ρίχνετε χαρακτηρισμούς να σέβεστε και λίγο.βεβαια τους χαρακτηρισμούς κάποιοι τους αντιλαμβάνονται διαφορετικά.καποιοι δεν πιάνουν το νόημα,ίσως κάποιους δεν τους ενδιαφερει,και κάποιοι άνθρωποι απαιτούν σεβασμό.ολα δεκτά λοιπόν.δεν υπάρχει λόγος να πλακονομαστε γιατί εγώ θέλω να πάρω iphone που στην τελική είναι δικαίωμα μου,επιλογή μου,και έρχομαι εδώ μέσα για να πάρω μια γνώμη επιπλέον και να ενημερωνομαι.νομιζω οι χαρακτηρισμοί δεν βοηθάνε ούτε εμένα,ούτε εσένα φίλε οποίος… Συνέχεια »

Agnostos13

@Τάκης:
Μήπως βλέπεις X γιατί κυκλοφοράνε ένα χρόνο ενώ τα Xs σήμερα κλείνουν μια εβδομάδα κυκλοφορίας;
Λέω τώρα εγώ…

ΥΓ. Πως ξεχωρίζεις ένα X από ένα Xs (όχι Max) που είναι σε θήκη…περνώντας απλά από δίπλα του…γιατί το έχω απορία;

George

Θα σας πω μια μικρή χαρούμενη ιστοριούλα με διδακτικό νόημα: Υπήρχε παλιά μια διαφήμιση των ελαστικών Goodyear που έλεγε: “Ελαστικά αυτοκινήτων Goodyear. Τα ελαστικά που προτιμούν οι περισσότεροι ‘Ελληνες καταναλωτές.” Τι μας έλεγε όμως πραγματικά αυτή η συγκεκριμένη διαφήμιση; Απολύτως ΤΙΠΟΤΑ!! Γιατί; Για πολλούς και διάφορους λόγους. Μπορεί απλά να τα προτιμούν γιατί είναι φτηνότερα από τα άλλα. ‘Η γιατί τους κάνουν περισσότερη διαφήμιση. ‘Η μπορεί για κάποιο λόγο να είναι πιο αναγνωρίσιμα από άλλες μάρκες ελαστικών. Και χίλια δυό άλλα. Σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ όμως δεν σημαίνει ότι επειδή απλά έχουν τις περισσότερες πωλήσεις, είναι και τα καλύτερα ελαστικά της αγοράς. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τα νέα iPhone. Ας δεχτούμε ότι είναι αλήθεια (και όχι διαφημιστικό τρυκ) και ότι πράγματι έχουν αυξημένες πωλήσεις παγκοσμίος σε σχέση με πέρυσι. Εεε και λοιπόν;;??!! Αυτό μπορεί να οφείλεται σε καλύτερο marketing. ‘Η μπορεί να οφείλεται στην καλύτερη διαθεσιμότητα του νέου iPhone, πολύ πιθανό σενάριο, καθώς το περυσινό iPhone X είχε τους πρώτους μήνες σοβαρά προβλήματα παραγωγής και διαθεσιμότητας. ‘Η μπορεί να έχει αυξηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο η.. ματαιοδοξία και θέλουν ακόμα περισσότεροι να αποκτήσουν το νέο iPhone. ‘Η δεν ξέρω και εγώ τι. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ πάντως δεν αποδεικνύει ότι είναι… Συνέχεια »

johny

@george..να αρχίσω και γω τα μπορεί λοιπόν.η μπορεί να έχουν την καλύτερη αυτονομία.η μπορεί να την έχουν γιατί έχουν το καλύτερο τσιπ των 7nm που φόρεσε μέχρι τώρα ένα κινητό και καταναλώνει λιγότερη ενέργεια.η μπορεί να έχουν μια από τις καλύτερες κάμερες εκεί έξω.η μπορεί να φοράει και το γκοριλα 6 γιατί πέρσι είχαν το 5.η μπορεί να έχουν και το καλύτερο λειτουργικό.η μπορεί να έχουν όμορφη και πριμιουμ κατασκευή.η μπορεί επίσης τα φετινά όπως το Μαξ να έχει την καλύτερη ανάλυση οθόνης και να είναι και μεγαλυτερο.η μπορεί και τα ηχεία να είναι ακόμα καλύτερα σε σύγκριση με τα περσινά που έδιναν πόνο.η μπορεί κάποιος να γουστάρει καλύτερα το ios παρά το android.η μπορεί το face id να είναι γρηγορότερο.η μπορεί να έχουν περισσότερη ραμ.υπαρχουν και αλλά μπορεί απλά δεν μπορείς να πεις ότι τα περσινά μοντέλα είναι ίδια με τα τωρινά.το θέμα είναι τι θέλει ο κάθε ένας να έχει και τι τον βολεύει.και θα προτιμούσα να έλεγες για την τιμή που και το note έχει μεγάλη όπως και το νέο της Χαβάης θα έχει επίσης μεγάλη.οπως και να γράψεις για τα αξεσουάρ της συσκευασίας.φιλικα παντα

John

Επειδή έχω φίλο σε εταιρεία κινητής ούτε τις μισές προπαραγγελίες απο πέρυσι δεν είχαν τα iphone XS σε σχέση με το X.
Η Apple σε συνεργασία με εταιρείες μαϊμού και “πρόθυμους” δημοσιογράφους συνεχίζει να παίζει με αξία μετοχών. Μια μέρα όμως όλες οι φούσκες σπάνε.

Agnostos13

@George:
Φυσικά οι πωλήσεις από μόνες τους δεν δείχνουν ένα καλύτερο προιόν!
Αλλά το οτι το επιλέγει ο κόσμος σημαίνει οτι υπάρχει ένα value…

ΥΓ. Η Apple δεν κυνηγάει πωλήσεις γι αυτό και δεν αναφέρει νούμερα. Άλλωστε αν ήθελε πωλήσεις θα έριχνε τις τιμές αντι να τις αυξάνει. Το παράδοξο είναι οτι έχει καταφέρει να κάνει το premium mainstream.

Φωτης

Εγω αν παρω συσκευη το iphone xs θα παρω οχι τωρα σε κανα 8αμηνο..Αυτο θεωρω για μενα το τοπ κινητο αυτη την στιγμη..Θα το κρατησω 4 με 5 χρονια οπως εκανα κ με το iphone 4..Δεν αλλαζω συσκευη καθε 1 η 2 χρονια..Ειμαι κ γω KOΡΟΙΔΟ;;;Ενταξει μωρε!!!:):)

johny

@Αγωστος13..όταν δίνει μια εταιρία ένα προϊόν στην αγορά οποιοδήποτε και να είναι αυτό αν από την πρώτη φορά το δοκιμάσεις και σου κάνει τότε το επιλέγεις ξανα.οταν τη δεύτερη φορά που το ξαναπάρεις είναι εξίσου καλό το ξαναεπιλεγεις.αν από την πρώτη φορά επίσης βγει μάπα λες..σιγά μην το ξαναπάρω γιατί το έχω δοκιμάσει και είναι μάπα.αυτο υσχειει για όλους.ετσι οι πωλήσεις δείχνουν αν ειναι καλό το προϊόν η όχι.και επειδή μιλάμε για τεχνολογικό προϊόν και δεν σηκώνει πειράματα αν το αιφον ήταν μάπα δεν θα το επερνε κάνεις.και.εδω χωρίζονται τώρα οι απόψεις.καποιος επιλέγει αντροιντ γιατί τον βολεύει όπως και το αντίθετο.καποιος γουστάρει το ios γιατί δικούς του λόγους.αν η apple ήθελε πωλήσεις όπως έγραψα και πάνω θα έβαζε και μπαταρία μεγαλύτερη και ραμ και άντε γεια μετά.ομως εσύ επιλέγεις αντροιντ γιατί έτσι γουστάρεις και σου αρέσει.οπως και γω ios για διαφορετικούς λόγους.ο κάθε ένας βολεύεται με το λειτουργικό που του κάνει χωρίς ένας από τους δυο μας να έχει χειρότερη συσκευή.υπαρχουν διάφορες και από τις δύο πλευρές που τις έχουν αναφέρει αναδιαστηματα κάποιοι χρήστες εδώ μέσα και σε άλλα σάιτ. @φωτη το καλό είναι με το αιφον ότι έχει μεγάλη ματαπωλητικη αξία.γιατι πολύ απλά είτε είναι 5s είτε xs περνει… Συνέχεια »

Don Mitso Mou

Εγώ δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά μόλις πήρα στα 1200€ το max των 256g στο προγράμματα iphone for life (που είναι και δωρεάν στον πάροχο μου). Όποτε κάθε χρόνο επιστρέφω το iphone και παίρνω το καινούργιο ΔΩΡΕΑΝ. Τα ακούει αυτά η cosmote στην Ελλάδα;

NikosAr

@johny+++
Δε θα τα έλεγα καλύτερα !!
Σε ότι έγραψες συμφωνώ 100%

johny

@NikosAr..σε ευχαριστώ.ειμαι σιγουρος πως και συ καλά θα τα έλεγες το ίδιο με μενα.το θέμα είναι όσοι γράφουμε να γουστάρουμε την τεχνολογία και να λέμε τη γνώμη μας όμορφα.βεβαια θα υπάρχουν και άνθρωποι που έχουν ένταση και θα προσπαθούν να υποστηρίξουν την συσκευή τους.το θέμα είναι να λέμε και τα υπέρ και τα κατά όταν είμαστε κάτοχοι μιας συσκευής,και όχι να την θεοποιουμε..γιατί έτσι δεν βοηθάμε κανέναν.Κυριε Κώστα Βλαχάκη μέχρι αύριο να έχετε έτοιμη την παρουσίαση του Μαξ γιατί θα μαζέψω όλους τους χρήστες και σε πούλμαν και θα έρθουμε κάτω από το σπίτι σου να μας το παρουσιάσεις λάιβ.χαχα..αντε και το ελιωσες τόσες ημέρες ούτε γυναίκα να ήταν.

Agnostos13

@Don Mitso Mou:
Τελικά το πήρες δωρεάν ή 1200€;

ΥΓ. Εδώ η cosmote και οι λοιπές εταιρείες σου δίνουν την δυνατότητα να πας δωρεάν το παλιό λειτουργικό σου iPhone X (για “ανακύκλωση”) και με μόλις 1200€ σου δίνουν την δυνατότητα να αποκτήσεις το νέο iPhone Max σε “προνομιακό” πρόγραμμα με μόλις 100€/μήνα πάγιο και 24-μηνη δέσμευση…

ΝΙΚΟΣ

Ε ναι ρε φίλε. Τα memoji & animoji πρέπει να πληρώνονται. ‘όπως και οι πρωτοεμφανιζόμενες amoled και οι liquid retina lcd και ωωω ναι κρατηθείτε : Η ασύρματη φόρτιση !! 😆🤣😛

Don Mitso Mou

@Agnwstos13

Δωρεάν δεν το πήρα, το max 256g κάνει 1200€, αλλά για όσα χρόνια θα είναι στον ίδιο πάροχο, θα πηγαίνω κάθε χρόνο το Iphone και θα παίρνω το καινούργιο δωρεάν.

Τώρα δεν κρατιέμαι να μου έρθει το Red

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iOS iPad

iOS 17.4.1: Έρχεται η επόμενη ενημέρωση του iPhone – Τι θα περιλαμβάνει

Το iOS 17.4.1 και το iPadOS 17.4.1 αναμένεται να κυκλοφορήσουν εντός των επόμενων ημερών σε iPhone και iPad.

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.