Foldable iPhone: Η Apple κοιτά προς Galaxy Z Flip και Surface Duo μεριά

Foldable iPhone, Foldable iPhone: Η Apple κοιτά προς Galaxy Z Flip και Surface Duo μεριά

Η Apple φαίνεται να ζήτησε από τη Foxconn να δημιουργήσει δύο prototypes για κάποιο επερχόμενο foldable iPhone. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ταϊβανέζικη ιστοσελίδα United Daily News, η εταιρεία βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της έρευνας και προσπαθεί να βρει την κατάλληλη προσέγγιση στο νέο form-factor.

Για το λόγο αυτό, η Apple ζήτησε από τη Foxconn να δημιουργήσει δύο διαφορετικά prototype shells για τα επερχόμενα foldable iPhone. Σύμφωνα με την πηγή, το πρώτο μοιάζει αρκετά με το Samsung Galaxy Z Flip, με εύκαμπτη οθόνη που διπλώνει στη μέση και προσφέρει μία μικρή συσκευή.

Το δεύτερο prototype όμως, παίρνει την ιδέα απευθείας από το Surface Duo, δηλαδή δύο οθόνες ενωμένες με ένα hinge στη μέση, με τη συσκευή να κλείνει σαν βιβλίο. Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα Tom’s Guide είναι ακόμα αρκετά νωρίς για να μιλάμε για κάποιον τελικό σχεδιασμό, καθώς φαίνεται πως η Apple απλά πειραματίζεται μέχρι να βρει την τελική μορφή του foldable iPhone.

Ακόμα και έτσι όμως, η εταιρεία συνεχίζει ενεργά την έρευνα, με την ανάπτυξη του μοντέλου να αναμένεται, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, στα τέλη του 2021, με κυκλοφορία το 2022.

Εσείς θα θέλατε ένα foldable τύπου Z Flip ή προτιμάτε τις multitasking επιλογές που παρέχουν οι δύο ξεχωριστές οθόνες;

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης

Θα προτιμούσα κάτι σαν το Z Flip3 , μικρο κινητακι σαν πορτοφολι που μπορει να γινει μεγαλο με μεγαλη οθονη. Για να ειμαι ειλικρινής δεν καταλαβαίνω το εχω δυο μικρες οθόνες να δείχνουν ή να κάνουν κάτι άλλο. Ένα παραδειγμα ισως θα βοηθούσε να καταλάβω. Αλλά αν φανταστω, στη μια οθονη εχω μηνυματα και στην αλλη βλεπω ταινια; Ε; Και για να το εχω αυτο θα το εχω αναγκαστικα σε δυο μικρες οθόνες; Αλήθεια για μενα τουλάχιστον δεν εχει νόημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.