Foldable smartphone από την Samsung στο πρώτο μισό του 2019 [UPDATED]

foldable smartphone, Foldable smartphone από την Samsung στο πρώτο μισό του 2019 [UPDATED]
Στην φετινή έκθεση CES 2019 η Samsung αποκάλυψε “πίσω από κλειστές πόρτες” πως θα κυκλοφορήσει το πρώτο της “αναδιπλούμενο” folded smartphone στο πρώτο εξάμηνο του 2019. Η αποκάλυψη αυτή έγινε σε αυστηρά στενό κύκλο πελατών της εταιρίας.
Όπως σε κάθε έκθεση CES τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος η Samsung άδραξε την ευκαιρία για να μοιραστεί πληροφορίες σχετικά με το αναδιπλούμενο smartphone που σχεδιάζει και να προετοιμάσει το κοινό ότι πρόκειται να το θέσει σύντομα σε κυκλοφορία. Φέτος όμως έγινε πιο συγκεκριμένη. Πίσω από κλειστές πόρτες, η Samsung παρουσίασε το πρώτο foldable smartphone της, σε επιλεγμένους πελάτες της και είπε ότι είναι έτοιμο να βγει στη μαζική παραγωγή. Η Suzanne de Silva, διευθύντρια της Στρατηγικής Προϊόντων και Μάρκετινγκ της Samsung, επιβεβαίωσε ότι το νέο τηλέφωνο θα φτάσει στα ράφια των καταστημάτων κατά το πρώτο εξάμηνο του 2019.
foldable smartphone, Foldable smartphone από την Samsung στο πρώτο μισό του 2019 [UPDATED]
Ωστόσο, σε αντίθεση με τα περισσότερα μοντέλα Samsung Galaxy, τα οποία είναι ευρέως διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο, αυτή η αναδιπλούμενη συσκευή μπορεί να έχει αρχικά περιορισμένη διαθεσιμότητα. Ένας εκπρόσωπος της Samsung δήλωσε ότι “το foldable smartphone θα ξεκινήσει να διανέμεται το πρώτο εξάμηνο του 2019 σε επιλεγμένες αγορές. Αυτή τη στιγμή είμαστε έτοιμοι για τη μαζική παραγωγή και περιμένουμε τουλάχιστον 1 εκατομμύριο μονάδες για να παραχθούν.” Αυτό το νούμερο απέχει πολύ από τα 10 εκατομύρια κομμάτια που παράγει κάθε χρόνο για τη καινούρια σειρά των Galaxy S.
foldable smartphone, Foldable smartphone από την Samsung στο πρώτο μισό του 2019 [UPDATED]
Αυτό πιθανόν να σημαίνει ότι το 1ο αναδιπλούμενο τηλέφωνο της Samsung θα διατεθεί αρχικά στην εγχώρια αγορά της (Νότια Κορέα) και ίσως σε μερικές άλλες περιοχές, αλλά οι ΗΠΑ και η Ευρώπη ίσως χρειαστεί να περιμένουν αρκετούς μήνες πριν η συσκευή φτάσει και στη Δύση. Όσον αφορά το κόστος απόκτησης, η τιμή του αναμένεται να ξεκινά από περίπου 1,5 εκατ. won (1.336 δολάρια) αλλά οι εκτιμήσεις λένε πως η τιμή του θα φθάνει πολύ παραπάνω (1.850 δολάρια).
foldable smartphone, Foldable smartphone από την Samsung στο πρώτο μισό του 2019 [UPDATED]
Το target group πελατών, στους οποίους θα στοχεύσει η Samsung θα είναι άντρες, στο ηλικιακό εύρος των 40, και αυτό διότι πιθανολογεί πως το οικονομικό τους υπόβαθρο και η εμπειρία τους από τα αναδιπλούμενα κινητά της Nokia στα τέλη της δεκαετίας του ΄90 θα τους κάνει πιο προσιτούς στη νέα αυτή τεχνολογία.
Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S

Galaxy S23: Μπορεί να έρθει με πολύ περιορισμένες χρωματικές επιλογές

O διάσημος leaker Ross Young δημοσίευσε στο Twitter μια διαρροή για την επόμενη μεγάλη παρουσίαση που περιμένουμε, τα Samsung Galaxy S23. 

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung One UI

Samsung Galaxy S22: Ενημερώνεται με One UI 5 Beta 4 με πολλές διορθώσεις

H Samsung συνεχίζει με τις Beta εκδόσεις του One UI 5, συγκεκριμένα την 4η έκδοση, η οποία τώρα κυκλοφορεί ως μια over-the-air ενημέρωση για μέλη της οικογένειας Galaxy S22 στις ΗΠΑ που είναι εγγεγραμμένα στο πρόγραμμα beta.

Gear Samsung

Το οικοσύστημα Samsung Galaxy διευρύνεται

Το οικοσύστημα Samsung Galaxy διευρύνεται και προσφέρει ακόμη πιο συνδεδεμένες και ολοκληρωμένες εμπειρίες τεχνολογίας.

Gear Samsung Samsung Galaxy Buds

Samsung Galaxy Buds2 Pro: Πρώτη ενημέρωση software για τα ακουστικά

Τα ακουστικά Samsung Galaxy Buds2 Pro TWS παρουσιάστηκαν τον περασμένο μήνα με ήχο Hi-Fi 24-bit και ANC.