Φωτογραφία της οθόνης του Galaxy Note 9 επιβεβαιώνει την απουσία notch

φωτογραφία οθόνη galaxy note 9 απουσία notch, Φωτογραφία της οθόνης του Galaxy Note 9 επιβεβαιώνει την απουσία notch

Σε μια περίοδο που όλο και περισσότερες εταιρείες ενσωματώνουν το notch, η Samsung προβάλλει αντίσταση και δεν ακολουθεί αυτή τη νέα τάση, κάτι που φαίνεται πως θα ισχύει και για το Galaxy Note 9 όπου φωτογραφία της οθόνης του δείχνει απουσία του notch αλλά και πολύ λεπτά bezel.

Το notch στην οθόνη των smartphone αποτελεί ένα “love to hate” χαρακτηριστικό το οποίο ξενίζει και δεν τυχαίνει αποδοχής από τους καταναλωτές οι οποίοι θα πρέπει να νιώθουν χαρούμενοι που η Samsung δεν το έχει ενσωματώσει στις συσκευές της, τουλάχιστον προς το παρόν. Δεν είναι γνωστό αν θα το δούμε και σε smartphone της Samsung μιας και αφού όλο και περισσότεροι κατασκευαστές στρέφονται προς οθόνες τέτοιου τύπου, δεν είναι απίθανο να δούμε κάτι τέτοιο και από τη Samsung.

Δεν πρέπει να ξεχάσουμε πως η Samsung κατέθεσε πατέντα για οθόνες με notch τον Αύγουστο του 2017, γεγονός που σημαίνει πως δεν αποκλείεται να δούμε και κάποιο Galaxy με το, αποκρουστικό για πολλούς, notch. Εξάλλου, σύμφωνα με την OnePlus, το notch έχει να κάνει καθαρά με την αύξηση του χώρου στην οθόνη προς όφελος του καταναλωτή ο οποίος θα διαθέτει smartphone με πραγματικά μεγάλη οθόνη συγκριτικά με το μέγεθος της συσκευής του.

Μια τέτοια δήλωση μπορεί να υιοθετηθεί και από τη Samsung κάποια στιγμή στο μέλλον, γιατί προς το παρόν, δεν υπάρχει κάποιο Galaxy με notch, κάτι που ισχύει και για το Note 9, του οποίου η οθόνη δείχνει πως το notch απουσιάζει και τα bezel παραμένουν ελάχιστα και ίσως ελαφρώς λεπτότερα από αυτά του Note 8. Αυτό σημαίνει πως η συσκευή θα διαθέτει οθόνη μεγαλύτερου μεγέθους αλλά και πως πιθανόν το μέγεθος του smartphone να είναι μικρότερο από τον προκάτοχό του.

φωτογραφία οθόνη galaxy note 9 απουσία notch, Φωτογραφία της οθόνης του Galaxy Note 9 επιβεβαιώνει την απουσία notch

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αστέριος Στέλιος

Απουσία θα λέγαμε αν έστω και μια φορά είχε χρησιμοποιεί notch η Samsung. Σωστότερο θα ήταν με τη έκφραση “μη χρήση” notch
Μικρότερα bezels βλέπω και αυτό είναι στο σωστό δρόμο αν και η oppo τους έβαλε όλους τα γυαλιά

Γιώργος Κ.

Καμία διαφορά σχεδόν με το 8 πλην του αποτυπώματος. Ευτυχώς τουλάχιστον δεν έχει notch γιατί δε θα άντεχα να το δω σε ένα τόσο ξεχωριστό τηλέφωνο όπως το note. Αν και μας κουτσουρεψαν λίγο την έννοια “note” στο 8, ελπίζω στο 9 να φέρουν ξανά τα παλιά καλά χαρακτηριστικά

VasiliS9Plus

Notch θα βάλει η Samsung, άλλα στα Midrange & Entry Level τηλέφωνά της. Έτσι θέλει ο λαός της Κίνας και η Samsung θα κυνηγήσει μεγαλύτερο μερίδιο από αυτούς, μιας και έχει χαθεί από τον χάρτη και έχει πάει στους “Others”.

giorgosgek

@VasiliS9Plus Στην Κινα ελπιζω να εννοεις εχει χαθει απο τον χαρτη
@Αστέριος Στέλιος γιατι η vivo τι εκανε

Αστέριος Στέλιος

@giirgosgeK με οθόνη από Samsung( curved amoled) στις 6.4″ κατάφερε ένα πολύ καλό μέγεθος συσκευής και 93% της μπροστινής πλευράς είναι οθόνη !!!! Κάνεις άλλος μέχρι τώρα δεν το έχει καταφέρει από τους κατασκευαστές. Μάλιστα όταν πατάς το κουμπάκι της κάμερας με slide – συρωμενο μηχανισμό σε 1/2 του δευτερολέπτου πετάγονται από πάνω οι μπρος και πίσω κάμερες. Όμορφη υλοποιήση και πρωτότυπη

Petros

Απλά ο Βασιλιάς θα συνεχίσει στον θρόνο του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.

Gear featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Κυκλοφόρησε αθόρυβα με νέο chipset

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι τόσο καλό που η Samsung το επανακυκλοφορεί για τρίτη φορά, με νέο chipset.