Φωτογραφία της οθόνης του iPhone 12 φανερώνει το μικρό του μέγεθος

, Φωτογραφία της οθόνης του iPhone 12 φανερώνει το μικρό του μέγεθος

Η Apple αναμένουμε να κυκλοφορήσει τέσσερα μοντέλα της σειράς iPhone 12 φέτος, με δύο βασικές εκδόσεις στις 5,4 και 6,1 ίντσες και δύο Pro μοντέλα 6,1 και 6,7 ιντσών. Οι πρώτες εικόνες της οικονομικότερης έκδοσης μας δίνουν τα πρώτα στοιχεία της συσκευής, όπως και του notch της.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που ανέβηκαν στο κινέζικο Weibo, το iPhone 12 αναμένεται να έχει μικρότερα bezel και καλύτερη αναλογία οθόνης προς σώματος σε σχέση με το iPhone 11. Επίσης, το notch φαίνεται αισθητά μικρότερο σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, κάτι που σημαίνει ότι η Apple ίσως βρήκε τρόπο να χωρέσει την τεχνολογία του FaceID σε μικρότερο χώρο από ότι βλέπουμε από το iPhone X και μετέπειτα.

, Φωτογραφία της οθόνης του iPhone 12 φανερώνει το μικρό του μέγεθος

Βέβαια, τα παραπάνω μπορεί να αλλάξουν αν δούμε την οθόνη τοποθετημένη πάνω στη συσκευή, αλλά αυτό είναι κάτι που θα περιμένουμε την ανακοίνωση για να το δούμε. Πάντως, αν όντως έχει τόσο μικρά bezel, σε συνδυασμό με την οθόνη των 5,4 ιντσών, ίσως δούμε το compact κινητό που αναζητούσαν πολλοί τα τελευταία χρόνια, με το iPhone 12 να αναμένεται πλήρως εξοπλισμένο σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos2020

Πάλι αυτό το γκουμούτσι στην κορφή της οθόνης κόβει το μισό χώρο της upper μπάρας πληροφοριών….

Ρε apple 2020, helloooooooo ????

P@NOS

Εγώ πάντως iPhone έχω και ζούμαρα την εικόνα μέχρι οι πλευρές να καλύψουν την δίκη μου και το notch είναι ακριβός το ίδιο , το αισθητά ποιο μικρό που το είδατε εσείς?!!

Νικος

Το ζουμαρες όπως είπες αρα ζουμαρες και το νοτς, μπορεί σε τοσο μικρο κινητό να πιάνει το ιδιο μέρος στην οθόνη, αλλά σε ένα μεγαλύτερο παραμένοντας το ιδιο θα πιάνει μικρότερο μέρος.
Αυτο πουβκες θα είχε λογικη αν ηβοθονη που έβλεπες ειχε τονιδιο μέγεθος με την δική σου.

Γιώργης

Τον έκαψες

Chris_BMW

Έχεις καταλάβει πως αυτό το notch βρίσκεται σε σασί σχεδόν όμοιο με αυτό του 5s και αφήνει αυτούς τους χορούς δεξιά και αριστερά;
Φαντάζομαι πως όχι .

Σταυρος

Όλα αυτά είναι σενάρια μόνο και μόνο για να κρατούν των κόσμο τις apple σε ανυπομονησία Το σχέδιο δεν υλοποιήθηκε ακομα όταν θα γίνει παρουσίαση και το πάρουμε στα χέρια μας τότε θα δούμε την πραγματικότητα

MANOS

Ίδιο είναι..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.