Φωτογραφίες του Note 9 αποκαλύπτουν τις νέες λειτουργίες του S Pen

2

newleaknote9 1

Νέες φωτογραφίες που διέρρευσαν από το Galaxy Note 9 αποκαλύπτουν τις καινούργιες λειτουργίες του S Pen, επιβεβαιώνοντας τις μέχρι τώρα πληροφορίες σχετικά με αυτό αλλά και την ίδια τη συσκευή.

Έχοντας δει τη συσκευασία του Galaxy Note 9 με τα τεχνικά χαρακτηριστικά να αποκαλύπτονται λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση στις 9 Αυγούστου, δεν είχαν μείνει πολλά στοιχεία τα οποία μας είναι άγνωστα, μέχρι που εμφανίστηκαν φωτογραφίες που δείχνουν χαρακτηριστικά της κάμερας αλλά και τις λειτουργίες του S Pen οι οποίες παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Το Galaxy Note 9 διαθέτει διπλή κάμερα με φακούς 12MP, με την AI να βοηθάει στην αναγνώριση του αντικειμένου φωτογράφισης και να προσαρμόζει τις ρυθμίσεις ανάλογα με αυτό. Διαθέτει διπλή κάμερα με τον κύριο φακό να μπορεί να εναλλάσει το διάφραγμα από f/1.5 σε f/2.4 με υποστήριξη Dual Pixel PDAF ενώ ο δεύτερος telephoto φακός διαθέτει διάφραγμα f/2.4, με τη selfie κάμερα είναι στα 8MP.

Θα πρέπει να αναφέρουμε πως η εναλλαγή του διαφράγματος από f/1.5 σε f/2.4 επιτυγχάνεται μέσω του λογισμικού που δίνει εντολή σε έναν μικρό διακόπτη να προχωρήσει προς τα πάνω ή προς τα κάτω. Το χαρακτηριστικό αυτό θα συμβάλλει στην καλύτερη δυνατή λήψη φωτογραφιών με όσο το δυνατόν περισσότερο φως, ακόμα και σε αρκετά σκοτεινά περιβάλλοντα.

Οι περισσότερες αλλαγές ενσωματώνονται στο S Pen το οποίο θα συνδέεται με το Note 9 μέσω Bluetooth. Όπως αναφέρεται στη φωτογραφία, πατώντας το κουμπί στο S Pen θα μπορούμε να τραβήξουμε φωτογραφίες χωρίς να χρειάζεται να πατήσουμε στην οθόνη της συσκευής. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης θα μπορούμε να το χρησιμοποιούμε για την εναλλαγή των διαφανειών ενώ θα είναι δυνατή η εναλλαγή των καμερών με διπλό πάτημα σε αυτό.

Αυτό που αναφέρεται επιπροσθέτως σχετικά με το S Pen είναι πως η αίσθηση κατά τη χρήση του θα είναι σαν να γράφουμε με στυλό σε χαρτί μιας και διαθέτει 4096 επίπεδα πίεσης, κάνοντας τη χρήση του ακόμα πιο ομαλή, δίνοντας έναν άλλο “χαρακτήρα” και μια εμπειρία χρήσης διαφορετική σε σύγκριση με ό,τι είχαμε συνηθίσει με τα προηγούμενα S Pen.

Ένα νέο χαρακτηριστικό είναι ότι θα μπορούμε να συνδέουμε το Samsung DeX σε οθόνη με τη χρήση ενός και μόνο καλωδίου, δίνοντας την αίσθηση πως χρησιμοποιούμε ηλεκτρονικό υπολογιστή, αφού θα μπορούμε να παρακολουθούμε μια παρουσίαση στην οθόνη και να κρατάμε σημειώσεις στο Note 9. Τέλος είχαμε την αποκάλυψη μιας συσκευασίας που θα δίνεται σε όσους προ-παραγγείλουν τη συσκευή, η οποία περιλαμβάνει ακουστικά της AKG, θήκη για το Note 9 αλλά και φορτιστή αυτοκινήτου, χωρίς να είναι γνωστό σε ποιές αγορές είναι διαθέσιμη η συγκεκριμένη συσκευασία.

newleaknote9 2

newleaknote9 3

newleaknote9 4

newleaknote9 5

newleaknote9 6

newleaknote9 7

newleaknote9 8

Πηγή

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
2 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος

Ξέρουμε αν η τελευταία φώτο θα είναι τα δώρα για τις προπαραγγελίες; Και αν ναι, θα δωθούν και από τις ελληνικές εταιρίες;

bill

“χωρίς να είναι γνωστό σε ποιές αγορές είναι διαθέσιμη η συγκεκριμένη συσκευασία.”

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα