Foxconn: Σε κίνδυνο η παραγωγή των iPhone, έκλεισε εργοστάσια

iPhone, Foxconn: Σε κίνδυνο η παραγωγή των iPhone, έκλεισε εργοστάσια

Οι αναλυτές έχουν αναφερθεί αρκετές φορές στις επιπτώσεις που έχει και θα έχει ο Coronavirus στις εταιρείες και αγορές τεχνολογίας. Μέχρι σήμερα, έχουν επηρεαστεί από την επιδημία αρκετές εταιρείες, μεταξύ των οποίων βρίσκονται τεχνολογικοί κολοσσοί όπως η Apple, η οποία τώρα αντιμετωπίζει προβλήματα με την παραγωγή των iPhone.

Θα επηρεαστεί η παγκόσμια διάθεση των iPhone

Η Apple αναγκάστηκε να κλείσει όλα τα καταστήματα και τα γραφεία της στην Κίνα. Επιπλέον, περιόρισε τα ταξίδια των υπαλλήλων της από και προς τη χώρα. Τώρα, σύμφωνα με νεότερη αναφορά της Reuters, ο τεχνολογικός κολοσσός με έδρα το Cupertino θα αντιμετωπίσει προβλήματα στη διάθεση των iPhone παγκοσμίως.

Η Foxconn, που είναι ένας από τους κύριους προμηθευτές της Apple, είχε υποσχεθεί αρχικά ότι η παραγωγή των smartphones της εταιρείας θα συνεχιστεί κανονικά. Επιπλέον, είχε τονίσει ότι είναι σε θέση να καλύψει την παγκόσμια ζήτηση.

Όπως όλα δείχνουν όμως, η Foxconn δεν θα μπορέσει να τηρήσει την υπόσχεση της διότι αναγκάστηκε να κλείσει τα εργοστάσια της μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου λόγω του Coronavirus.

Η Apple αντιμετωπίζει ήδη αρκετά προβλήματα και η διακοπή της παραγωγής των iPhone της δημιουργεί ακόμη περισσότερα. Με βάση την αναφορά φαίνεται ότι η Foxconn θα αναγκαστεί να επεκτείνει την περίοδο διακοπής λειτουργίας των εργοστασίων της για μία ακόμη εβδομάδα. Κάτι που ξεκάθαρα θα επηρεάσει τις αποστολές των iPhone σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo, έχει αναφέρει ότι τα έσοδα της Apple για το πρώτο εξάμηνο του έτους θα είναι μειωμένα κατά 10%, με βάση την αρχική του εκτίμηση. Φαίνεται ότι ο αναλυτής έχει για μία ακόμη φορά δίκιο.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.