Fujitsu Arrows Quad-core smartphone, ελληνικό hands-on [MWC 2012]

TechblogTV. Βρισκόμαστε στην έκθεση MWC 2012 και σας παρουσιάζουμε το πρωτότυπο τετραπύρηνο smartphone της Fujitsu από τη σειρά Arrows. Το Arrows έχει οθόνη 4.6 ίντσες HD ανάλυσης 1280×720 pixels και τον τετραπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA Tegra 3. Έχει κάμερα 13 Megapixel, αναγνώστη δαχτυλκού αποτυπώματος και είναι αδιάβροχο. Δείτε το βίντεο.

, Fujitsu Arrows Quad-core smartphone, ελληνικό hands-on [MWC 2012]

, Fujitsu Arrows Quad-core smartphone, ελληνικό hands-on [MWC 2012]

, Fujitsu Arrows Quad-core smartphone, ελληνικό hands-on [MWC 2012]

, Fujitsu Arrows Quad-core smartphone, ελληνικό hands-on [MWC 2012]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
sdaoulas

δεν ειναι πολυ αχημο; ειδικα το πισω μερος.

nektarios

Ε δεν το λες και ασχημο! !!!Καλο ειναι αλλα η καρδια μου χτυπαει στον Βασιλια (GALAXY S III ) !Τα υπολοιπα ειναι για τα καστανα

ZJ-HELLAS

Συμφωνω με nektarios.Και εγω θελω να δω πρωτα το galaxy sIII.Μετα (και εφοσον υπαρχουν τα χρηματα) θα αποφασισω αν θα πρεπει να αλλαξω το εξαιρετικο ουτως ή αλλως galaxy sII.

Solon

Σίγουρα θα του αλλάξουν εμφάνιση μέχρι να κυκλοφορήσει γιατί έτσι όπως είναι τώρα είναι ένα μαύρο χάλι.

alex M

Σε πολυ καλα επιπεδα γενικα ολες οι εταιριες!! Ο ανταγωνισμος μεγαλωνει παρα πολυ, κατι που ειναι ευχαριστο!!! Εμενα με χαλανε λιγο οι μεγαλες οθονες. Πανω απο 4 δεν μου αρεσουν και πολυ, αντε 4.3 ! Παντως ετσι οπως παει το κλιμα με τα νομοσχεδια που περνανε συνεχεια για την αυξηση του ελεγχου πανω στους πολιτες και την παρακολουθηση, δεν θα μου κανει εντυπωση σε μερικα χρονια (πιθανοτατα να ξεκινησει απο Αμερικη) η σαρωση δαχτυλικων αποτυποματων να ειναι υποχρεωτκη και να σε φακελωνουν κανονικα με το που θα κανεις την πρωτη σου σαρωση, καθως επισης υποχρεωτικο θα ειναι το smartphone σου να στελνει στοιχεια ειδικα για την τοποθεσια σου σε διαφορα οργανα του νομου και δημοσιους φορεις.!!!! Ναι ξερω, συνωμοσιολογια και επικινδυνολογια στο μεγαλειο τους 😀

orestis

Οοο.. Ενα fujitsu nexus s! xD Αν δεν έβλεπα το πίσω μέρος πραγματικά θα αναρωτιόμουν αν αυτό είναι το επόμενο nexus από τη samsung! Το ότι είναι ολόιδιο με το samsung nexus s δεν το παρατήρησε κανείς?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews vivo X90 Pro Unboxing

vivo X90 Pro: Unboxing στο ZEISS Phone

Αυτό είναι το Zeiss Phone! Μια δυνατή φωτογραφική συνεργασία μεταξύ των vivo και της γερμανικής ZEISS και αποτέλεσμα το vivo X90 Pro.

Reviews OnePlus 11 5G Hands-on

OnePlus 11 5G review: Ζητάει λίγα, δίνει πολλά;

Δοκιμάζουμε το OnePlus 11 με οθόνη Super Fluid AMOLED, επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2, τριπλή κάμερα Hasselblad και στην έκδοση 16GB/ 256GB με τιμή 899 ευρώ.

Reviews OnePlus 11 5G Unboxing

OnePlus 11 5G unboxing: Φέραμε το εργαλείο στην Ελλάδα

Φέραμε το OnePlus 11 στην Ελλάδα, παραδοσιακά όπως κάνουμε σχεδόν κάθε χρόνο με κάθε νέο flagship που κυκλοφορεί η εταιρεία.

Smartphones Android Smartphones

Αξιόπιστος tipster αποκαλύπτει πως τα Android τηλέφωνα στην Ινδία θα διαφέρουν από του υπόλοιπου κόσμου

Η Google πρόσφατα συμφώνησε να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο Google Store της Ινδίας προκειμένου να συμμορφωθεί με τη νομοθεσία της χώρας.