«Fuzzy Feelings»: Η συγκινητική διαφήμιση της Apple για τα φετινά Χριστούγεννα

Apple Fuzzy Feelings, «Fuzzy Feelings»: Η συγκινητική διαφήμιση της Apple για τα φετινά Χριστούγεννα

Η Apple μοιράστηκε τη νέα διαφήμισή της για τα φετινά Χριστούγεννα, η οποία έχει τον τίτλο “Fuzzy Feelings”. Για το 2023, η ταινία μικρού μήκους επικεντρώνεται σε μια animator που εργάζεται σε ένα βίντεο με θέμα τις χριστουγεννιάτικες διακοπές στον ελεύθερό της χρόνο, με τη σόλο μελωδία του αείμνηστου George Harrison “Isn’t It a Pity” να παίζει στο βάθος.

Στο δικό της βίντεο stop motion πρωταγωνιστεί το αφεντικό της, το οποίο βλέπουμε ότι την επιπλήττει επειδή άργησε, της δίνει δουλειά της τελευταίας στιγμής και γενικά της κάνει τη ζωή δύσκολη. Εκείνη βρίσκει διέξοδο στο να τον απεικονίζει σε διάφορες άβολες καταστάσεις, όπως να παθαίνει ηλεκτροπληξία ανάβοντας τα χριστουγεννιάτικα φώτα ή να σκεπάζεται από το χιόνι ενώ στέκεται στο δρόμο.

Όταν, όμως, το φαινομενικά φρικτό αφεντικό της μοιράζει χειροποίητα γιορτινά δώρα σε όλους, βλέπει την άλλη πλευρά του και, αφού τον βλέπει κιόλας να τρώει μόνος σε ένα εστιατόριο, αλλάζει το κινούμενο σχέδιο που ετοιμάζει. Γίνεται πολύ πιο αισιόδοξο, γεμάτο με το πνεύμα των Χριστουγέννων και συγκινεί. Τελικά, η κοπέλα τον συνοδεύει στο φαγητό.

Η δημιουργικότητα έχει τη δύναμη να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε ο ένας τον άλλον και τον κόσμο. Μερικές φορές, το να βλέπεις τα πράγματα μέσα από έναν νέο φακό μπορεί να κάνει τη διαφορά. Εσείς κάνετε τα Χριστούγεννα.

Η Apple μοιράζεται μια μοναδική διαφήμιση διακοπών κάθε χρόνο και αυτές οι διαφημίσεις συχνά κερδίζουν βραβεία. Η Apple συνόδευσε το βίντεο με μια ματιά στα παρασκήνια του πώς γυρίστηκε.

Σύμφωνα με την Apple, δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας ένα iPhone 15 Pro Max και στη συνέχεια επεξεργάστηκε στο MacBook Air.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
lneam

εγω παρατηρησα στο κανονικο βιντεο, την στιγμη που ξεκιναει πως ο Αι Βασιλης βρισκεται εξω απο ελληνικο εστιατοριο. Ετσι γραφει στην πινακιδα . Χο Χο Χο merry christmas

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS iPhone

iOS 18: Όλα τα νέα για την εφαρμογή Αριθμομηχανή

Η Apple, με το iOS 18, θα αναβαθμίσει αξιοσημείωτα την εφαρμογή Αριθμομηχανή και ετοιμάζει σημαντική ενοποίηση με την εφαρμογή Σημειώσεις.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 17: Με οθόνη LTPO και μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης 120Hz

Προτού η Apple προλάβει να κυκλοφορήσει τη σειρά iPhone 16, έχουν ξεκινήσει να κυκλοφορούν αρκετές φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17.

Smartphones Apple iPhone

iPhone SE 4: Φήμες ότι έρχεται με οθόνη OLED, κάμερα 48MP και πολλά άλλα στις αρχές του 2025

Το iPhone SE τέταρτης γενιάς θα προσφέρει μια σειρά από σημαντικές αναβαθμίσεις σε σχέση με το τρέχον μοντέλο, σύμφωνα με τον Ice Universe.