Samsung Galaxy A10: Νέες πληροφορίες πρίν την κυκλοφορία του

Samsung Galaxy A10, Samsung Galaxy A10: Νέες πληροφορίες πρίν την κυκλοφορία του

Η Samsung την κυκλοφορία της νέας σειράς Galaxy A, που περιλαμβάνει τα Galaxy A30 και A50 και θα κάνει το ντεμπούτο της στην αγορά της Ινδίας. Σήμερα, μαθαίνουμε πως στη νέα αυτή σειρά θα κυκλοφορήσει και ένα ακόμα smartphone, το Galaxy A10.

Η φωτογραφία που διέρρευσε από έναν κατασκευαστή θηκών μας αποκαλύπτει το σχέδιο και τις διαστάσεις του A10, το οποίο φαίνεται πως θα έχει παρόμοιο σχέδιο με τις υπόλοιπες συσκευές της σειράς, καθώς θα έχει και αυτό εγκοπή σχεδίου Infinity-V. Ακόμα, στο κάτω μέρος του A10 φαίνεται πως υπάρχει χώρος για την υποδοχή ακουστικών, τη θύρα USB και το μικρόφωνο με το ηχείο να βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευής. Επιπλέον, η φωτογραφία αποκαλύπτει πως δεν θα υπάρχει αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος (τουλάχιστον όχι στο πίσω μέρος) και πως θα υπάρχει μόνο μία κάμερα. Η ανάλυση της κύριας κάμερας θα έχει 13MP, με την μπροστινή να φτάνει τα 5MP.

Samsung Galaxy A10, Samsung Galaxy A10: Νέες πληροφορίες πρίν την κυκλοφορία του

Μερικά από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Galaxy A10 είναι ο οκταπύρηνος επεξεργαστής Exynos 7884B των 1.6 GHz, ο αποθηκευτικός χώρος των 32GB και η μνήμη RAM των 3GB. Επίσης, η οθόνη του θα έχει μέγεθος 6.2 ίντσες με ανάλυση HD+.

To Galaxy A10 αναμένεται να κυκλοφορήσει την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου για την αγορά της Ινδίας.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.