Galaxy A23 5G: Εντοπίστηκε στο Geekbench με Snapdragon 695

galaxy a23, Galaxy A23 5G: Εντοπίστηκε στο Geekbench με Snapdragon 695

Το Samsung Galaxy A23 4G κυκλοφόρησε τον Μάρτιο με τον Snapdragon 680 και λίγο αργότερα άρχισαν οι φήμες για μια έκδοση 5G. Τώρα η συσκευή εντοπίστηκε στο Geekbench με κωδικό όνομα SM-A236U, που προδίδει ότι είναι για τις ΗΠΑ. Oι φήμες θέλουν, βέβαια, να έρχεται και στην Ευρώπη.

Το Galaxy A23 5G τροφοδοτείται από τον Snapdragon 695, μια αναβαθμισμένη έκδοση του τσιπ SD 690 με υποστήριξη mmWave 5G, 15% υψηλότερη απόδοση CPU και 30% ταχύτερη GPU. Αυτό το τελευταίο οφείλεται στους αναβαθμισμένους πυρήνες Kryo 660 και Adreno 619.

Το πέρασμα από το Geekbench αποκαλύπτει ότι το συγκεκριμένο τηλέφωνο έτρεχε Android 12 με One UI 4 και είχε 4 GB RAM.Θυμίζουμε ότι το 4G έχει επίσης εκδόσεις με 6GB και 8GB μνήμης RAM, άρα το μοντέλο 5G θα πρέπει επίσης να προσφέρει περισσότερες διαμορφώσεις.

3D renders του Galaxy A23 5G που έχουν βγει στο φως δείχνουν πως δεν υπάρχουν εμφανείς διαφορές. Οι μετρήσεις έδειξαν ότι θα έχει οθόνη 6,55” αλλά ο τύπος του πάνελ δεν αποκαλύφθηκε. Το 4G διαθέτει οθόνη LCD 6,6″ 90Hz (FHD+), μαζί με τετραπλή κάμερα στο πίσω μέρος (50MP κύρια, 5MP ultra-wide, 2MP macro και 2MP βάθος), καθώς και μια κάμερα selfie 8MP. Η μπαταρία 5.000 mAh υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 25 W.

Η έκδοση 5G θα μοιραστεί κάποιες ή και όλες αυτές τις προδιαγραφές, πιθανώς με κάποιες αναβαθμίσεις. Πιο συγκεκριμένα, έχουμε ακούσει ότι η εultra-wide κάμερα θα έχει αισθητήρα 8MP.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Google Play Store Samsung

Η εφαρμογή Samsung Good Lock διαθέσιμη στο Google Play Store

Η εφαρμογή Good Lock της Samsung, η οποία προοριζόταν για την προσαρμογή των τηλεφώνων Galaxy, βρισκόταν αποκλειστικά στο Galaxy Store.

Software Galaxy Samsung Samsung One UI

One UI 6.1: Η ενημέρωση έχει ήδη φτάσει σε 8,8 εκατομμύρια Galaxy συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε ότι η ενημέρωση One UI 6.1 έχει ήδη φτάσει σε 8,8 εκατομμύρια συσκευές από τότε που ξεκίνησε την κυκλοφορία της.

Business Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S24

Samsung AI-Volution: Escape room στη Μαλαισία για το Galaxy S24 με πρωταγωνιστή το Galaxy AI

Στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας υπάρχει ένα escape room δημιουργία της Samsung στο πλαίσιο της καμπάνιας για τη σειρά Galaxy S24.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.