Galaxy A53 και A33: Δείτε τα promo βίντεο

Samsung Galaxy A53, Galaxy A53 και A33: Δείτε τα promo βίντεο

Samsung Galaxy A53, Galaxy A53 και A33: Δείτε τα promo βίντεο

Τα νέα Galaxy A53 5G και Galaxy A33 5G παρουσιάστηκαν χθες από τη Samsung και ήδη υπάρχουν πολλά promo βίντεο στην επίσημη σελίδα της μάρκας στο Youtube, όπου επισημαίνονται τα βασικά χαρακτηριστικά τους.

Το επίσημο κλιπ για τα Galaxy A επισημαίνει τις κάμερες, τις οθόνες, τις μπαταρίες και την αντοχή στο νερό και στα δύο νέα τηλέφωνα.

Το δεύτερο βίντεο αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες για τις προδιαγραφές αλλά και για τις δυνατότητες της κάμεράς τους. Έχουμε την ευκαιρία να δούμε τη νέα δυνατότητα Object Eraser σε δράση καθώς και τη Νυχτερινή λειτουργία και την επεξεργασία πολλαπλών καρέ.

Το επόμενο βίντεο δείχνει την αντίσταση IP67 του A53 5G στο πιτσίλισμα, τη διαρροή και τη σκόνη, κάτι που υπάρχει και στο A33 5G.

Ακόμα, υπάρχει ένα βίντεο unboxing για το A53 5G που δείχνει τα περιεχόμενα του πακέτου – έναν οδηγό γρήγορης εκκίνησης, καλώδιο δεδομένων USB-C και έναν ακροδέκτη εξαγωγής SIM. Η Samsung αναφέρθηκε, δε, στις βασικές προδιαγραφές του τηλεφώνου και τις τέσσερις επιλογές χρωμάτων του.

Τέλος, είναι ένα ανακεφαλαιωτικό βίντεο της εκδήλωσης Galaxy A με highlights όλων των βασικών χαρακτηριστικών για τα νέα τηλέφωνα.

 

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.